Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
arkadaşlar bu linkteki t2 hakkındaki yorumlarınızı rica edicem.ruhsattada karavan olarak geçiyor.araştırmalarıma göre
trafik sigortası minibüs olarak geçenlere göre 4 te 1 olarak daha ucuz ve muayenesi her sene değil 2 senede...
yurt dışından hediye gelme 1hafta kullanılmış nokta çiziksiz,aparatları bile daha kullanılmamıış kutulu 16gb siyah.sim kartı tak kullan unlock yok,güncelleme yapılabilir sıkıntı olmaz.
fiyatı 1800 lira
istanbul içi elden teslim edilir
Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları
iyi düşünmüşsünüz fakat yardımcı olan kimse yok sanırım. doğa turu olarak bahçeköy taraflarından belgrad,gümüş suyu gibi piknik alanları olabilir yada eyüp belediyesinin bir yeri var oralar iyi olabilir yada sahili izleyerek beşiktaş...
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
arkadaşlar merhaba
otomotiv sektöründe çalışıyorum.25 yaşındayım bisikleti ezelden beri seven birisi ve bu hafta tekrar başlamış birisi olarak 3 sene önce iyi şekilde toplanmış olarak ve zamandan beri yatan bir bisikletim var :/ istanbulda yedek...
Ynt: Ağva 25-07-2010
bu haftasonu bende ordaydım denize girme hayaliyle gittim.tabiki o kalabalıkta giremeden döndüm.
bu fotoğraflardaki yeri tarifi veya kordinatları varsa verirseniz sevinirim.binek araçla gidilebilicek gibi sanki yol?
Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında
eymen motor konusunu başka bahara erteledim malesef :/
ama aklımdaki motor gene rt 125 sen resimleri paylaşırsan sevinirm forumda renklenir biraz ... artçıyla denem fırstın oldu mu?geçen akşam ortaköyde gördüm birtane içim cız etti gene ...
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km
keşke çıkarken haber verseydiniz yalnız bırakmazdık sizi :D
espirisi bir yana gerçekten zor ama zevkli bir yolculuk olmuştur tahminen. merakla bekliyorum ....
Ynt: 2000cc t2
çok teşekkürlerl insel bey sizi rahatsız ediceğim günler yakındır.şimdi şenol ustayı bi arayalım bakalım.
nuri kuçukteki egsoz komple midir?manifoldla birilkte olan mdır bilginiz var mı yoksa aramalı mı?
evet engin bey bahsettiğiniz araç kartaldan aldık.
şuanlık resim eklemiyorum bittikten sonra son hali hakkında konuşuruz hep birlikte.şimdilik önceliğimiz egsoz
egsozu ve karbüratörü yaptıramadık bir türlü.usta bulamıyoruz anlayan .özellikle egsoz işini nasıl çözücez bitürlü...
insel bey içimi rahatlattınız teşekkürler.
aracın ciddi bir yakıt sarfiyatı var.. anladığım kadarıyla karbüratörlerden birinde sorun var ve bujileri ıslatıyor araç yakıtı yakmadan atıyor.
şenol usta karbüratör tamiri veya revizyonu yapar mı?
ayrıca telefonu 3 tür farklı...