Arama sonuçlarınız

1. mr_e

İPHONE 4 ŞİŞLİ

Ynt: İPHONE 4 ŞİŞLİ hayır duruyor.

2. mr_e

İPHONE 4 ŞİŞLİ

Ynt: İPHONE 4 ŞİŞLİ telefon için çıkan son güncellemede yapılmıştır bende fiyat için bir güncelleme yapayım 1600 lira sadece elden teslim..
  3. mr_e

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım arkadaşlar bu linkteki t2 hakkındaki yorumlarınızı rica edicem.ruhsattada karavan olarak geçiyor.araştırmalarıma göre trafik sigortası minibüs olarak geçenlere göre 4 te 1 olarak daha ucuz ve muayenesi her sene değil 2 senede...

4. mr_e

İPHONE 4 ŞİŞLİ

yurt dışından hediye gelme 1hafta kullanılmış nokta çiziksiz,aparatları bile daha kullanılmamıış kutulu 16gb siyah.sim kartı tak kullan unlock yok,güncelleme yapılabilir sıkıntı olmaz. fiyatı 1800 lira istanbul içi elden teslim edilir
  5. mr_e

Her Mevsim İstanbuldere Sapanca ( 4 Ocak 2009 )

Ynt: Her Mevsim İstanbuldere Sapanca ( 4 Ocak 2009 ) pardon ben konaklama fiyatlarını kastetmiştim :)

6. mr_e

Her Mevsim İstanbuldere Sapanca ( 4 Ocak 2009 )

Ynt: Her Mevsim İstanbuldere Sapanca ( 4 Ocak 2009 ) tam aranan, özlenen bir mekan.konum olarakta müthiş.referansıda sağlam :) fiyatlar nedir acaba ?

7. mr_e

Bu mevsimde, istanbula yakın h.sonu için görülesi adresler?

istanbula yakın mevsimide göz önünde bulundurarak, huzurlu-nezih,temiz,yemekleri iyi olan, sıcak mekan önerileriniz nerelerdir?
  8. mr_e

klasik volkswagen

Ynt: klasik volkswagen merhabalar hoşgeldiniz aramıza ... 2000 cc çift weber bir t2'im var. karbüratörü lazım veya tamir takımı.elinizde bulunur mu?
  9. mr_e

Niva ile yaptığına bakarmısınız, iş nivada mı sürücüde mi ?

Ynt: Niva ile yaptığına bakarmısınız, iş nivada mı sürücüde mi ? videoda olanlargerçek değil, o yüzden tenoloji dedim ;)

10. mr_e

Niva ile yaptığına bakarmısınız, iş nivada mı sürücüde mi ?

Ynt: Niva ile yaptığına bakarmısınız, iş nivada mı sürücüde mi ? tesadüf değilde teknoloji desek ;)

11. mr_e

İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları iyi düşünmüşsünüz fakat yardımcı olan kimse yok sanırım. doğa turu olarak bahçeköy taraflarından belgrad,gümüş suyu gibi piknik alanları olabilir yada eyüp belediyesinin bir yeri var oralar iyi olabilir yada sahili izleyerek beşiktaş...
  12. mr_e

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar merhaba otomotiv sektöründe çalışıyorum.25 yaşındayım bisikleti ezelden beri seven birisi ve bu hafta tekrar başlamış birisi olarak 3 sene önce iyi şekilde toplanmış olarak ve zamandan beri yatan bir bisikletim var :/ istanbulda yedek...

13. mr_e

Ağva 25-07-2010

Ynt: Ağva 25-07-2010 teşekkürler 1 fotonuzda arkada bineka raçları gördüm .artık bizde girip çıkıcaz oaralara bakalım sağolun tekrardan...
  14. mr_e

Ağva 25-07-2010

Ynt: Ağva 25-07-2010 bu haftasonu bende ordaydım denize girme hayaliyle gittim.tabiki o kalabalıkta giremeden döndüm. bu fotoğraflardaki yeri tarifi veya kordinatları varsa verirseniz sevinirim.binek araçla gidilebilicek gibi sanki yol?
  15. mr_e

Hysoung Kairon RT 125 Hakkında

Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında eymen motor konusunu başka bahara erteledim malesef :/ ama aklımdaki motor gene rt 125 sen resimleri paylaşırsan sevinirm forumda renklenir biraz ... artçıyla denem fırstın oldu mu?geçen akşam ortaköyde gördüm birtane içim cız etti gene ...

16. mr_e

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km keşke çıkarken haber verseydiniz yalnız bırakmazdık sizi :D espirisi bir yana gerçekten zor ama zevkli bir yolculuk olmuştur tahminen. merakla bekliyorum ....
  17. mr_e

VX 100 Değişime Uğruyor

Ynt: VX 100 Değişime Uğruyor bir canavar daha doğuyor :) kolay gelsin inşallah ....
  18. mr_e

2000cc t2

Ynt: 2000cc t2 çok teşekkürlerl insel bey sizi rahatsız ediceğim günler yakındır.şimdi şenol ustayı bi arayalım bakalım. nuri kuçukteki egsoz komple midir?manifoldla birilkte olan mdır bilginiz var mı yoksa aramalı mı?

19. mr_e

2000cc t2

Ynt: 2000cc t2 evet engin bey bahsettiğiniz araç kartaldan aldık. şuanlık resim eklemiyorum bittikten sonra son hali hakkında konuşuruz hep birlikte.şimdilik önceliğimiz egsoz egsozu ve karbüratörü yaptıramadık bir türlü.usta bulamıyoruz anlayan .özellikle egsoz işini nasıl çözücez bitürlü...
  20. mr_e

2000cc t2

Ynt: 2000cc t2 insel bey içimi rahatlattınız teşekkürler. aracın ciddi bir yakıt sarfiyatı var.. anladığım kadarıyla karbüratörlerden birinde sorun var ve bujileri ıslatıyor araç yakıtı yakmadan atıyor. şenol usta karbüratör tamiri veya revizyonu yapar mı? ayrıca telefonu 3 tür farklı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR