Arama sonuçlarınız

1. hoyrat58sivaslı

Nissan Patrol 2010

Ynt: Nissan Patrol 2010 Nissan patrol'um olsun Patrol'u PATRON Nissan'ı NİHAT yazdırıp arkaya kocaman PATRON NİHAT yaptıracağım. :D :D :D

2. hoyrat58sivaslı

Kırklareli Yemekleri

Ynt: Kırklareli Yemekleri Yok Pınarhisarda askerlik yaptım oradan biliyorum. Tadı hoşuma gitmemişti yani. yoksa nimeti beğenmemezlik yapmam. sonuçta ay yıldızın olduğu yer benim vatanım ise o yemekte benim kültürüm sayılır...
  3. hoyrat58sivaslı

Kırklareli Yemekleri

Ynt: Kırklareli Yemekleri Sivas kebabını tercih ederim yanındada ayranla beraber :D :D :D

4. hoyrat58sivaslı

Kırklareli - Demirköy Civarında Kamp

Ynt: Kırklareli - Demirköy Civarında Kamp Askerliğimi kırklareli-Pınarhisar'da yaptım. Demirköy'e göreve giderdik. Yazları çok sıcak geçiyor kışları ise fazla kar yağışı yoktu. Fakat dağlardan dolayı çok soğuk olur. Kamp için en uygun yerlerden bir yerde Kırklareli-pınarhisar yolu üzerinde...
  5. hoyrat58sivaslı

Antalya Olympos

Ynt: Antalya Olympos Antalya'ya ilk gittiğimde manavgat-serik arasında orman yangını çıkmıştı. O dağlara arazi araçları kolay kolay çıkamıyor. Olympos nasıl bilemiyorum fakat bu değerli yerlere bir zarar gelmez inşallah. Turizm için gerçekten önemli yerler buraları...

6. hoyrat58sivaslı

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi Bana kalırsa en iyi defender kök teknik. Rabbim tekerine zarar vermesin. ::) ::) ::) Sivas'ta bir numara. Kıskanan varsa buzda kalmış cam gibi çatlasın. :o :o :o

7. hoyrat58sivaslı

Sivas, Gardaşlar Tepesi Off-Road Gezisi (6 Ocak 2009)

Ynt: Sivas, Gardaşlar Tepesi Off-Road Gezisi (6 Ocak 2009) Gardaşlar tepesini çıkmak zordur o karda kışta. Asıl zor olan tarafı o yokuşu çıktıktan sonra tipi var ise bundan sonrası. Yüksek olduğu için karın yolu kapatması ile ulaşıma kapanması. Fakat bizim sivasta her ilke bir imza atılır...
  8. hoyrat58sivaslı

Sivas - Merakum ve Tuzlu Göl Çamur Etkinliği (01 Şubat 2009)

Ynt: Sivas - Merakum ve Tuzlu Göl Çamur Etkinliği (01 Şubat 2009) ::) ::) ::)Fotolar çok güzel olmuş ustanın eline sağlık acemi denilmez ama güzel olmuş. ::) ::) ::)
  9. hoyrat58sivaslı

Kızılırmak

Ynt: Kızılırmak estağfurullah abi inşallah aranızda bende olursam kareyi tamamlarım inşallah.

10. hoyrat58sivaslı

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları Antalya her yönden süper yer rafting olarak beşkonak köprülü kanyon çok güzel. Ben gittiğimde su biraz çekilmişti ama ağustosta buz gibi su vardı. Rafting'den sonra alabalık çifliğinde balık yemek çok zevkli olur bu arada.

11. hoyrat58sivaslı

Kızılırmak

Ynt: Kızılırmak Abi merak ediyorum fakat pazar günleri işin en sık olduğu zaman fakat seninle bir gün gitmeyi çok istiyorum. Sivasta bu konularda senden yetenekli biri olduğunu sanmıyorum. Mart ayında gitmek aslında daha iyi olmaz mı suyun daha güzel çıktığı anlar mesala...
  12. hoyrat58sivaslı

Doğada Çadırda Kamp Hayatı

Ynt: Doğada Çadırda Kamp Hayatı Arkadaşlar ırmak kenarlarında kamp kurarken kesinlikle uyumayın. Ya da uyuyacaksanız mesafeyi biraz uzaklaştırın ki bu faydalı olacaktır. Neden diye soracaksanız uyku sırasında korkutmalar olur. Bu da ırmaktan kaynaklanıyor. Yani bizim göremediğimiz ama onların...

13. hoyrat58sivaslı

Kızılırmak

Ynt: Kızılırmak kızılırmağın doğduğu yerin fotosunu eklense Türkiyenin en büyük ırmağının kaynağının nasıl topraktan çıktığına bakardık...
  14. hoyrat58sivaslı

Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak

Ynt: Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak Mustafa bey gereken açıklamayı açık bir şekilde yapmış. Tırmanışı yapabilmek için hava şartlarınıda göz önünde bulundurmak gerekiyor. Eğer ki gereken yerlerden izinimizi alırsak buda güzel olur. Una giderken evdeki bulgurdan olmamak gerekiyor...
  15. hoyrat58sivaslı

Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak

Ynt: Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak Bisikletle çıkılacak yer değil jip olabilir ama earttan biraz daha araştırırsanız belkii eski bir yol vardır daha önceleri tırmanış yapılırken en müsadeli yolu bulabilmek için.

16. hoyrat58sivaslı

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu ::) ::) ::)Land Rover göze daha hoş geliyor benim açımdan. Fakat abi sizin fordda fena değil... ::) ::) ::)
  17. hoyrat58sivaslı

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu ;D ;DBen sizin jeep'inizi çok gez gördüm. Dikkatle baktığımda üzerinde "gezenbilir" yazısıyla sizleri bu sitede tanıdım. ::) 8)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri