Arama sonuçlarınız

1. özgen ünal

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Teşekkür ederim, Kayseri'ye sadece bir kaç kez geldim ve bir defasında galerilerin ve atölyelerin olduğu bir yere uğramıştım.Orada tanışmış olabiliriz belki :)

2. özgen ünal

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Selamlar Herkese, Hem geziye katılmak hem de bu işe yeni gönül vermiş ve yeni Land Rover Discovery I V8 sahibi olarak bilgi paylaşımı için sizlerle tanışmak isterim. Özgen
  3. özgen ünal

Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010) Efe Bey, Gerçekten harika bir etkinlik olacak gibi gözüküyor.Bu kadar detaylı açıklamadan ve fotoğraflardan sonra gelmek için sabırsızlanıyorum.İşim gereği artık Nevşehir'de yaşıyorum ve bir aksilik olmaz ise gelmeye çalışacağım...

4. özgen ünal

Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover

Ynt: RE: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Aslına bakarsanız kimisi hurda alıp ve ona emek harcayıp aracı baştan yaratmaktan daha büyük keyif alır ama sizin fikrinize de saygı duymak gerekir tabiki.
  5. özgen ünal

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Valla sorma rüyalarıma girecek artık.Gelince senin aracı kullanıp bir test edeyim.

6. özgen ünal

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, Bende bu işe bulaştım ve çok değerli bir LR sahibi arkadaşımın sayesinde bu tutu bende iyice arttı.Şu anki yaşadığım (kapadokya) yer ve memleketim (antalya) dolayısı ile araç sahibi olabildikten sonra bu sevda sanırım bağımlılık yaratacak gibi...

7. özgen ünal

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Arkadaşlar bu sevdaya yeni başlayacak biri olarak 98 Disco V8 arıyorum,yardımcı olabilecek veya beni yönlendirebilecek biri var mı acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri