Arama sonuçlarınız

1. prof_facia

Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? tüm defenderlar çok güzeldi ama umut'un beyaz puması bir başka güzeldi ;D tebrikler umut ;)

2. prof_facia

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... sevgilim, yeşil eriğim benim ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin hapiste günler ağır geçer diyorlar olsun be, ben vazgeçtim hürriyetimden yeterki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi...
  3. prof_facia

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu fatih, umut ve hüseyin arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz :)

4. prof_facia

Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi şimdi sobacılar çarşısından geliyorum dediğiniz gibi 35 TL dediler. Birde boyutları büyük geldi bana taşınması biraz problem yaratabilir.
  5. prof_facia

Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi güzel bir gezi ve güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık. özellikle tokat mangalına bittim ;D ankara'da sobacılar çarşısı var en kısa zamanda oraya bakıp eğer fiyatı uygunsa ilgilenen arkadaşlar için buradan duyuracağım :D

6. prof_facia

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Sensizliğin acısını sen nereden bileceksin? Sen hiç sensiz kalmadın ki, yılları saymadın ki...

7. prof_facia

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)
  8. prof_facia

Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler

Ynt: Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler Cemil Bey, Resimler ve bilgiler için çok teşekkürler. Mutlaka faydalanacak arkadaşlar vardır ama ben başımdan geçen küçük bir örneği sizinle paylaşmak istiyorum. PrometheusTR nickli Onur arkadaşımıza 96 model DiscoveryI aldık ve aldığımızda...
  9. prof_facia

Anıl Oto (Land Rover Servis, Elektronik Bakım) - Maslak ve Bostancı, İstanbul

Ynt: Anıl Oto (Land Rover Servis, Elektronik Bakım) - Maslak ve Bostancı, İstanbul Gösterdikleri ilgi ve güler yüz için önce Turgut'a sonra da tüm Anıl Oto çalışanlarına çok teşekkür ederim. Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim :)

10. prof_facia

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :)

11. prof_facia

Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) gerçi ustalar çok güzel organizasyonlara imza atıyorlar ama benimde aklımda kirmir, sorgun yaylası, beypazarı karagöl ve eğri ovayı kapsayan konaklamalı bir plan var. eğer kabul ederlerse ustalar la beraber detayları planlayıp güzel bir...
  12. prof_facia

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Alp nerelerdesin yau ne zamandır göremiyorum seni ??? Umarım annenin önemli birşeyi yoktur. Geçmiş olsun dileklerimizi ilet kendisine en yakın zamanda iyileşmesi ümidiyle :)

13. prof_facia

Çalış Senin de Olur (Defender 110)

Ynt: Çalış Senin de Olur (Defender 110) aracınız hayırlı uğurlu olsun ercan bey :) darısı benim başıma olur inşaallah ;D
  14. prof_facia

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) yapacaz abi yoksa bizimde sonumuz suzuki gibi olur valaa ;D bu arada geçmiş olsun ufaklığın durumu iyi mi ?
  15. prof_facia

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) ayrıca harika resimler için teşekkürler ufuk abi gerçekten mükemmeller :)

16. prof_facia

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) offf ya abi tam taşınacak zamanı buldun :( eşya taşımasayadım bende sizlerle beraber olacaktım :( neyse artık bundan sonra onur'un ingiliz leydisiyle takılırız peşinize ;) :D
  17. prof_facia

PrometheusTR Arkadaşımızın Aracını Çamurlama Gezisi 24 Ocak 2010

Ynt: PrometheusTR Arkadaşımızın Aracını Çamurlama Gezisi 24 Ocak 2010 tabi abi haklısın senin ateş yakma jelinden sıkarız söndürmek için ;D
  18. prof_facia

Ankara'da Haftasonu Gezileri

Ynt: Ankara'da Haftasonu Gezileri arkadaşlar, benim kafamda konaklamalı bir rota var. uygun bir hafta güdül yolundan inönü mağaraları sonrasında sorgun göleti sonrasında inözü vadisinde yemek molası (mükemmel yöresel yemekleri var) oradan da beypazarı karagöl'e. karagöl de pansiyon şeklinde...

19. prof_facia

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) süper bir kamp, süper fotoğraflar ve süper bir paylaşım. emeği geçen herkese çok teşekkürler.
  20. prof_facia

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza hoşgeldin çağrı :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR