Arama sonuçlarınız

1. prof_facia

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli gözün aydın hayırlı olsun :)

2. prof_facia

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli sen cj alıp toplayana kadar biz arazinin tozunu attırırız ;D (tabi bunun için önce benim bir series almam lazım)
  3. prof_facia

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Bir heyecanla okudum devamını merakla bekliyorum.

4. prof_facia

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli eskileri severim ben :) biraz uğraştıracak gibi görünüyor ama her anı keyifli geçek ;)
  5. prof_facia

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli bile bile lades demek gibi bişey bu :D ama içimde güzel şeyler olacakmış gibi bir his var ;)

6. prof_facia

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Merhaba Fırat; Seninle özelden yazışırken soğur gibi olmuştum series'den ama konuyu okudukça hoşuma gitmeye başladı valla :) Böyle giderse bi series alacağım gibi görünüyor :D

7. prof_facia

SATILDI - 1980 Model Jeep CJ6

Ynt: SATILDI - 1980 Model Jeep CJ6 Sabri Bey herhalde buraya yazmayı unuttu veya fırsat bulamadı, sahibinden sitesindeki ilanını satılmış olarak güncelledi. Bizde takip ediyorduk aracı ama kısmet değilmiiş. Alana da satana da hayırlı olsun :)
  8. prof_facia

1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat]

Ynt: 1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat] ilginize teşekkürler göker bey, hayırlı satışlar dilerim :)
  9. prof_facia

Ynt: 1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat] çok sevinirim :)

10. prof_facia

Ynt: 1990 Model Pajeromuzu Satıyoruz - Fırsat Aracı [Son Fiyat] göker bey, öncelikle hayırlı satışlar dilerim. aracınız orjinal hidrolik direksiyon mu? yoksa sonradan mı takıldı? sonradan taktırdıysanız kaç liraya maloldu, parça bulmakta sıkıntı çektiniz mi? orjinal direksiyon kutusu mu...

11. prof_facia

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür bence tek araç olarak kullanacaksanız suzuki vitara daha doğru bir seçim olacaktır. çünkü asvaltta daha konforludur, daha sessizdir, arazide sizi üzmez, parçası kolay bulunur, ama ikinci araç olarak av için kullanacaksanız lada niva'yı...
  12. prof_facia

ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Belemedik Sonbahar Faaliyeti

Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Belemedik Sonbahar Faaliyeti mekanlar süper imrendim valla :)

13. prof_facia

SATILDI - 1990 Model Defender 110 ; Yetişen Alıyor -

Ynt: SATILDI - 1990 Model Defender 110 ; Yetişen Alıyor - üzerindekilerin fiyatını yazmışsınız da aracın fiyatı nedir acaba? :)
  14. prof_facia

Benzinli araca daha küçük cc'li motor takmak

Benzinli araçlara dizel motor taktırmanın onaylanmadığını okumuştum bir yerde. Sanırım motor hacmi düştüğü için vergi kaybı olacağından takılmasına izin verilmiyormuş. Acaba yüksek hacimli benzinli motor yerine düşük hacimli motor taktırsak ruhsat işletmede, muayenede vs problem çıkarır mı...
  15. prof_facia

Kia / Asia Motors Rocsta

Ynt: Kia / Asia Motors Rocsta tipi çok güzel ama özellikleri (özellikle beygir gücü) bir o kadar kötü.

16. prof_facia

Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

Ynt: Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010) allah'tan etkinliklerde de elin bu kadar yavaş değil necmi abi iki gündür fotoğraf bekliyoruz gelen giden yok yau :D :D :D
  17. prof_facia

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor abi şuanda focus'cu olabilirim ama yavuz abilerin projesi tam benim aklımdaki proje. şu evin borcunu biraz hafifleteyim aynı projeye bende imza atmak istiyorum tabi bu arada yavuz abi'nin başını biraz ağrıtacağım ;D
  18. prof_facia

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor valla merakla bekliyoruz yavuz abi. biran önce gelsede görsek resimleri :)

19. prof_facia

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor demiştin salı'ya gelirim diye aylar geldi geçti sen gelmez olsun ;D
  20. prof_facia

Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? maaşallah, maaşallah birgün benimde olur inşaallah ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR