Arama sonuçlarınız

1. prof_facia

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Uzun aramalar sonucunda en sonunda bende Series sahibi oldum :) Bu zaman içerisinde Barış (suyabatmaz) ve Fırat (Sentinel) arkadaşlarımın gösterdiği yardımlardan dolayı teşekkürü bir borç bilirim :) aynı zamanda araç aldım diye benden kurtulduklarını sanmamalarını da belirtirim ;D Yakın...

2. prof_facia

UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA

Ynt: UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA yakında banada lastik lazım olacak gibi görünüyor, takip :)
  3. prof_facia

Defender İç Döşeme

Ynt: Defender İç Döşeme bir takipte benden :)

4. prof_facia

satılık kar tıpı lastıkler.....

Ynt: satılık kar tıpı lastıkler..... takip :)
  5. prof_facia

zirvede series

Ynt: zirvede series çok güzel fotoğraflar :)

6. prof_facia

Çinden Alışveriş, Çin Baharı

Ynt: Çinden Alışveriş, Çin Baharı Teşekkürler Barış :)

7. prof_facia

Ynt: Çinden Alışveriş, Çin Baharı Valla şimdiye kadar hiç bu şekilde alış-veriş yapmadım. Güvenli olup olmadığı konusunda da bi fikrim yok :'( Daha detaylı bilgi verirsen mesela hangi sitelerden, ne şekilde alış-veriş yapılıyor gibi belki bizde ucuza bişeyler getirtebiliriz :D
  8. prof_facia

Off-Road’da Yapılan Yanlışlar…

Ynt: Off-Road’da Yapılan Yanlışlar… Çok fazla off-road tecrübem olmamasına rağmen ben de yanlışların çoğunlukla pilotaj hatasından kaynaklandığı fikrindeyim. Sonuçta altınızdaki araç (aşırı donanımlı dahi olsa) belli bir güce ve kabiliyete sahiptir ve bu aracın sınırlarını pilotunun bilmesi ve...
  9. prof_facia

Ynt: Çinden Alışveriş, Çin Baharı Bilgi için teşekkürler. Gerçi benim işime yaramayacak ama illaki yarayacak birileri vardir :)

10. prof_facia

Bakalım okuyabilecek misiniz ???

8U M354J 21HN1M121N N3 K4D4R H4R1KUL4D3, 3TK1L3Y1C1 53YL3R Y4PT1Ğ1N1N K4N1T1D1R. 845L4NG1ÇT4 0KUM4K 20RDU, F4K4T 51MD1 8U 54T1R1 Z1HN1N12 K4F4 Y0RM4D4N 0T0M4T1K 0L4R4K 0KUY481L1Y0R D3Ğ1L M1? GURUR DUY4B1L1R51N1Z! S1RT1N121N S1V42L4NM451N1 H4K3D1Y0R5UNUZ! Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın...

11. prof_facia

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... Benim nickimin anısı askerlik yıllarına dayanıyor. Askerde yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen çok değerli devremin nicki. Kendisi Avusturalya'ya yerleşme kararı aldı ve giderken nickini benim kullanmamı istedi. Bende onun isteğini kırmadım ve her yerde bu...
  12. prof_facia

Defender Parça

Ynt: Defender Parça sıfırı ortasında logosuyla birlikte 96 TL logonun tek fiyatını bilmiyorum

13. prof_facia

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Sonra araçları karıştırmayalım ;D
  14. prof_facia

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Sabreden derviş muradına erermiş :) Senin ve Fırat'ın desteği olduktan sonra güzel bir seires alma konusunda hiç ednişem yok ;)
  15. prof_facia

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Bu konuda şu an için destek verecek bilgim ve tecrübem yok ama forumda merak ettiğiniz her türlü bilgiye ulaşabilir, ulaşamadıklarınızı da sorarsanız mutlaka tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur. Dilekleriniz için de çok teşekkür ederim 2 kere direkten döndüm umarım...

16. prof_facia

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Gökmen Bey, Yazdıklarımı yanlış anlamanızı istemem ben sadece tamamen iyi niyetli olarak araca baktığımda gördüklerimi söyledim. Sonuçta yazdığım şeyler giderilemeyecek sorunlar değil, benim uğraşak zamanım ve maddiyatım olmadığı için almamıştım yoksa 109" bir...
  17. prof_facia

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Benim baktığımda araç kaporta boya istiyordu, 2. viteste atma ve geri viteste ötme vardı, lastik istiyordu, içeride sağdan soldan çok ses geliyordu yani kısacası bildiğimiz SERİES işte ;D birde bence ekstra olarak hub-lock vs. takılması lazım ;) Anladığım...
  18. prof_facia

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler İnancım tam, bulacağız düzgün bi tane ;) Bu aralar yeni ilan da düşmüyor :-X ne oldu bunlara yau ;D

19. prof_facia

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Merhaba Barış, Tahmin ettiğin gibi malum sitedeki benim incelediğim araç bu. Üzerinde orjinal ve çok iyi durumda dizel motoru var.
  20. prof_facia

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Şimdi hatırladım ben bu aracı :) Daha önce inceleme fırsatım olmuştu demek size gitti, hayırlı uğurlu olsun :) Bu araca alıcı olmuştum, bazı problemleri vardı ama fiyatta anlaşamamıştık :-\ Değerini bilecek birisine gittiği için memnun oldum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR