Arama sonuçlarınız

1. prof_facia

Ankara'da Satılık Suzuki Inazuma Var Mı?

İlginiz için teşekkür ederim ama öncelikli olarak Ankara içi yada yakın çevresine bakıyorum.

2. prof_facia

Ankara'da Satılık Suzuki Inazuma Var Mı?

Herkese merhaba, Ankara içerisinde satılık Suzuki Inazuma arıyorum. Temiz ve fiyatı makul olmak koşuluyla tabiki :smiley:
  3. prof_facia

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

87 model 110 kasa defender'ıma 2015 nisanda 275,00 TL ye yaptırdığım sigortayı 2016 nisanda 796,00 TL ye yaptırdım :nomouth:

4. prof_facia

Alternatif Turbo Motor

motordan önce ruhsata işletme işlemlerini araştırırsanız daha iyi olur sanırım. çünkü bildiğim kadarıyla bu işlemi onaylamıyorlar.
  5. prof_facia

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur teşekkürler özay bey :)

6. prof_facia

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay Bey, Eğer elinizdeki katalog yukarıdakinden farklı ise 300tdi için olanını rica edebilirmiyim. yakupdepeharman@yahoo.com eğer aynısı ise ben indirdim teşekkür ederim.

7. prof_facia

El Telsizi Almak İsteyenlere Yardım

Ynt: El Telsizi Almak İsteyenlere Yardım cevaplarınız için teşekkürler, bugün, midland g6xt model pmr telsiz aldım umarım ihtiyacımı karşılar.
  8. prof_facia

El Telsizi Almak İsteyenlere Yardım

Ynt: El Telsizi Almak İsteyenlere Yardım Herkese iyi günler, Bende müsaadenizle bir soru sormak istiyorum :) Biz iki arkadaş iki araç ile doğa gezileri ve av içim pmr telsiz almayı düşünüyoruz. Bana bu konuda marka ve model tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)
  9. prof_facia

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor 1987 defender 110" STW 300 TDI motor ve RN380 şanzuman ile uzun yolda 100km/h geçmemek şartı ile yakıt tüketimi 10,8 Lt.

10. prof_facia

Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Yazınızı sonuna kadar okumuştum ama ben mesaj yazarken yeni bir balık macerası daha eklemişsiniz :) Tebrikler balıklar güzel görünüyor. Kısmet olursa bende bu gece balığa gitmek için yola çıkacağım. Birşeyler yakalayabilirsem burada paylaşırım.

11. prof_facia

Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... İyi günler Bilbo Bey, (kusura bakmayın isminizi bilmediğim için böyle yazıyorum) Amatör balıkçılık da zaten maksat üzüm yemek değil bağcı dövmek olduğu için ve balık tutmak da biraz kısmet işi olduğu için bazen ne kadar uğraşsanız da sonuç...
  12. prof_facia

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: Defender ''ustalarını Arıyor - Anıyor'' takip :)

13. prof_facia

İzolasyon Çalışması (before & After)

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) murat bey, çalışmalarınızı tek solukta hepsini okudum elinize, emeğinize sağlık. benim gibi defender toplama niyetindeki acemi insanlar için gayet güzel ve bilgilendirici olmuş :) kazasız belasız ve güle güle kullanmanız dileğiyle :)
  14. prof_facia

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. konunun üzerinden epeyce zaman geçmiş bir canlandırayım dedim :) gelişmeler ne durumda tuncay bey? sıkıntılar giderilmiştir umarım.
  15. prof_facia

Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :)

Ynt: Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :) elinize, emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Allah nasip ederse yakın zamanda benimde bir defender toplama niyetim var. Hayata geçirmeye başladığım zaman sizinle özellikle yeni model göğüs hakkında görüşmek isterim.

16. prof_facia

Defender Motor Tavsiyeleriniz

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz bu konu tam beni ilgilendiriyor , bir takip yazalım :)
  17. prof_facia

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar camlardan dolayı geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
  18. prof_facia

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı 88" / Petrol+lpg Umut Bey, Elinize, yüreğinize, emeğinize sağlık çok güzel olmuş güle güle güzel günlerde kullanırsınız umarım :)

19. prof_facia

Yeni Haliyle Karşınızda

Ynt: Yeni Haliyle Karşınızda Aracınızın yeni hali çok güzel olmuş güle güle kullanmanız dileğiyle :)
  20. prof_facia

Bu Da Benim Series 3

Ynt: Bu Da Benim Series 3 hayırlı olsun :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR