Arama sonuçlarınız

1. Sukuşu

Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010) Herkese Merhabalar Pazartesi sabah eve döndüğümde kızkardeşimi acile götürüyorlardı. Ne olduğunu bile anlayamadan kendimi hastanede buldum. İlaçlar, iğneler derken biraz kendine geldi. Siteye bir göz attım ama fotoğraf yüklemeye...

2. Sukuşu

Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010) 01- Çiğdem AVCI 16 Kasım Sabahı Niğde Terminal 02- Güncel ÖZAK (Zeynep ÖZAK) 03- Özgen ÜNAL ( %60 ) 04- Murat ALBAYRAK ( %100 ) 16 Kasım Sabahı Niğde Terminal 05- Efe Karaismailoglu ve Ege + 1 köpek (%100), kendi aracıyla 16 Kasım...
  3. Sukuşu

Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Harika bir gezi olmuş. Ne diyelim ayaklarınıza sağlık. Fotoğraflar ve detaylı anlatımınız için teşekkürler. Listeme aldım. Daha sonraki gezilerinizi de burada görmek isteriz. Şimdiden teşekkürler.

4. Sukuşu

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010) Efe bey, İstanbul'da da günübirlik gezi organizasyonlarını başlatmanıza sevindim Bir daha ki sefere katılmak dileği ile.
  5. Sukuşu

Zirve Dağcılık Tekirdağ; Kırklareli - Fatmakaya - Dupnisa Mağarası (17 Ekim 2010)

Ynt: Zirve Dağcılık Tekirdağ; Kırklareli - Fatmakaya - Dupnisa Mağarası (17 Ekim 2010) Sis eşliğinde güzel bir yürüyüş olmuş. Fotoğraflar için teşekkürler.

6. Sukuşu

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010) Ne demek. Böyle keyifli bir etkinlik kaçırılmaz. Görüşmek üzere Selam bizden,

7. Sukuşu

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010) Geçen sene Bolu Aladağlar kış kampının tadı damağımızda kalmıştı. Yine Murat'la birlikte güzel bir organizasyona imza atmışsınız Ellerinize sağlık. Ben heyecanla geri sayıma başladım.
  8. Sukuşu

Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası 7-10 EKİM 2010 DA ERZİNCAN da yapılıyor

Ynt: Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası 7-10 EKİM 2010 DA ERZİNCAN da yapılıyor Şampiyonadan haberleri ve fotoğrafları bekliyoruz.
  9. Sukuşu

Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Aynen dediğiniz gibi tatil planları çoktan yapıldı. Ben şu an Marmaris'teyim Böyle bir kamp olacağını bilseydim, tercihimi bu yönde kullanırdım Sizlere iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum

10. Sukuşu

Gezenbilir; Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (06 Haziran 2010)

Ynt: Gezenbilir; Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (06 Haziran 2010) 01- Hanife CANKAT (ödeme yapıldı)(İncirli) 02- Ufuk SARNIK (ödeme yapıldı)(İncirli) 03- Sedat AÇIL (ödeme yapıldı)(Kadıköy) 04- Mustafa COŞKUN (ödeme yapıldı)(Kadıköy) 05- Sevgi COŞKUN (ödeme...

11. Sukuşu

Bursa Gürsu Karagöl turu

Ynt: Bursa Gürsu Karagöl turu Bol çamurlu, güzel bir geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Bursa Gürsu'da biz de bir gezi yapmıştık. Amaa havadan !!!!! Ülkemizdeki yamaç paraşütü pistlerinden biridir. Gezilerinizin, anlatımlarınızın ve fotoğraflarınızın devamını bekliyoruz Saygılar.
  12. Sukuşu

Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Hakan bey merhaba Barajla ilgili bir gelişme var mı ?

13. Sukuşu

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) Arkadaşlar çok güzel organize olunmuş bir gezenbilir etkinliğini geride bıraktık. Katılanların da gördüğü üzere oldukça emek verilerek hazırlanmış bir organizasyondu. Herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, alınan...
  14. Sukuşu

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Ben bu teşekkürü kendi adıma cevaplamak istiyorum. Sizlerle birlikte olmaktan ben de büyük keyif alacağım Kampta görüşmek üzere Hoşçakalın
  15. Sukuşu

Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009) Bu konuyu henüz okuyorum, öncelikle büyük geçmiş olsun ''gerçe iyileşme safhasının sonlarında olmalısınız büyük bir ihtimal '' Zamanında müdahale edilmemesine rağmen çok ucuz atlatmışsınız. ''ayağım kırıldı daha ne olacak''...

16. Sukuşu

Asya Kıtasının en Derin Mağarası Olan Antalya'daki Suluin Mağarası

ABD ve Avrupa ülkelerinden pek çok bilim adamının inceleme yaptığı ve şimdiye kadar su altındaki 122 metresine kadar inilen Suluin Mağarası’nın daha derin olduğuna inanan Türk dalgıçlar, 46 gün sürecek bir çalışmayla 180 metreye kadar inmeyi hedefliyor Asya kıtasının en derin mağarası olan...
  17. Sukuşu

Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009) Bu vadinin adı aynı zamanda Gavurhisar Kanyonu'dur. Profilimdeki fotoğraf orada çekildi. Kanyon boyunca 13 km yürümüştük. Offroad araçlarıyla da bir başka güzel olmuş geziniz. Paylaşım için teşekkürler...
  18. Sukuşu

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) İftara katılacaklar 01- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 02- Berk Saraç (berksito) + 3 03- Emine Şeçeroviç (BamBina) 04- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 05- Tuncay Özay (tuncay cj) 06- Pınar Karaçar +1 07- Mustafa Eraslan...

19. Sukuşu

Eskişehir Mağaraları'ndan Amatör Fotoğraflar

Ynt: Eskişehir Mağaraları'ndan Amatör Fotoğraflar Mağaralar gerçekten ilginç görünüyor. Galeri oluşumları çok net. Bu mağaraların adlarını biliyormusunuz ? Hangi mağaralar olduğunu belirtirseniz daha net ve açıklayıcı olacaktır Teşekkürler.
  20. Sukuşu

İzmir'de Yaşayan ve Mağaracılık ile Uğraşanlar !..

Ynt: İzmir'de Yaşayan ve Mağaracılık ile Uğraşanlar !.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36302.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri