Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 21 kişilik grubumuzla Zonguldak ilinin en yüksek zirvesi olan Bacaklı Zirve 1.630 mt faaliyeti gerçekleştirilmiştir.2 saatlik tırmanışın ardında zirveye ulaşılmış saygı duruşu ve istiklal marşımızın ardından Bölüklü Yaylaya hareket edilmiştir.
Ynt: Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri
Bu konuyla alakalı konuşulması gereken başka bir konu daha var tabiki.Fakat bu kez işin içine siyaset girecektir.Bu tarz yazılarda site kurallarına aykırı olduğu için açmak çok doğru değil.
Eğitimlerin tamamını bitiren kişilere verilen sertifikanın bedeli.Belki bunu mantıklı karşılayabiliriz.Öncesinde her eğitime gelene yol parası ve diğer masraflar için verilen bir ücret vardı.Bu işe gönül vermiş ve eğitimini almak isteyen...
20 Ocak 2013 tarihinde Ankara da yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar gereği 2013 yılı ocak ayından itibaren düzenlenecek her eğitim faaliyetinde 25 yaş üzeri sporculardan 50 TL katılım ücreti alınmasına, ayrıca eğitim ve tırmanış...
Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Elimde olmayan nedenlerden dolayı dönmek zorunda kaldım.Ìnşallah bir sonraki kampta bol bol sohbet etme imkanı buluruz Kadir bey.Sevgilerimle
Merhaba Hasan bey.Keşke daha fazla muhabbet edebilme fırsatımız olsaydı.Ínşallah başka bìr kampta daha uzun sohbetler ederìz.Selamlar
Güzel bir kış kampı oldu.Maalesef elde olmayan nedenlerlenden dolayı erken dönmek zorunda kaldım.Etkinlikte emeği geçen her keze teşekkürler.
Murat
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Gelemeyişinize üzüldüm Ufuk bey.Ínşallah festivalde görüşürüz.Ya da hiç ummadığımız bir etkínlikte. :D
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Odun ihtiyacını kendimiz karşılayacağız.Herkes aracının bagajına yarım çuval odun atsa fazlasıyla yeterli gelecektir.