Arama sonuçlarınız

1. LRTD5

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Vallahi orijinal takmak her zaman iyidir. BD30 üstünde mutlaka komprasöre yol bulunur. Ancak orijinal LR göğüsünde klima gayet uygunsuz konumlanmış. Zaten dar olan araba, iyice daralıyor. Şimdilik tenteyi açıp, ön kanalları açıp üfürttürme...

2. LRTD5

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı O kadar hızlı takılabilir mi? Mesela bir haftasonu? Araba ile o kadar yol gitmek bayağı zor zaten... Çookk düz Dizel ile gidilip, az düz dizel ile gelinecek, Klimasız :)
  3. LRTD5

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı İstanbul'da bir usta ile bir ortaklık olsa ya... Gider verir arabayı 1 haftada geri alırdık. :) Motoru alırsak, kargo ile gelecek sanırım. Durumlarına bakmak için Sivas'a gelmeye gerek var mı?

4. LRTD5

defender a motor ve lastik secimi

Ynt: defender a motor ve lastik secimi Motor tercihi ve uygun ebat lastik tercihleri ile ilgili yüzlerce yazışma ve konu forumumuzda bulunuyor. İlgili anahtar kelimeler ile araştırma yaparak aradığınız bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Selamlar,
  5. LRTD5

Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum

Ynt: Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum Suzuki XL7 kasası, suzukinin amerika zaten gayet iyi olan reputasyonunu bir üst segmente taşıması için yaptığı bir aracın Euro bölgesi için eklediği dizel varyantıdır. Aslen benzinli gayet güzel bir makinası vardır. 7 koltuklu SUV segmenti...

6. LRTD5

235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Şu an hali hazırda tek set Dueler'lar kaldığı için, iyi durumda BFG A/T ile (235/85 R16) takas düşünüyorum. (Muadili ebatta olabilir.) Diğer türlü malesef satılık değil. Selamlar,

7. LRTD5

235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı İnsa'ların takılı olduğu standart Defender Sac jantları satıldı. Selamlar,
  8. LRTD5

Van Kahvaltısı Yalanı

Ynt: Van Kahvaltısı Yalanı Hayatta hiç kazık yemeyeceğim hedefi adamı üzebilir. Arada yazıda belirtilen gibi ufak ticari kazık yiyeceğim, hem öğreneceğim, hem de bu ufacık şeyleri kafama takmayacağım diyebilmek önemli. Gazeteci ise, genel bir ticari kavramın ve ticari ahlakın eleştirisini...
  9. LRTD5

Ynt: Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum TD5'im olduğu yıllarda yanında bir de Lada Niva vardı, keçi gibi bir araçtır. Ancak muadili araçlara göre gelişime kapalı, parçaları nispeten pahalı. Özellikle ön salıncaklarla kullanılan akslar kırılgan. Standart hali ile çok keyifli...

10. LRTD5

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Makinalar faturalı değil mi? Diğer bir konu, hidrolik direksiyon pompasını konumlama ile ilgili sorun olabilir mi?

11. LRTD5

Ynt: Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum Merhaba, Land Rover merakım bulunuyor doğrudur. 5-6 sene kadar LR Disco II Td5 kullandım. Modifiye ve genel durumlarını bilirim. Şimdi ise, Bir LR Freelander TD4 ve Defender 90 Soft-top'ım var. Bir dönem 1979 RRC tek kapı kullanmıştım. LR...
  12. LRTD5

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Yeter güç, güvenilir ve çok da karmaşık olmayan bir makina olsun, 5000 TL kadara iş hallolsun. Bence makul....

13. LRTD5

defender için 5cm spacer aranıyor

Ynt: defender için 5cm spacer aranıyor 3 Cm olanı kaça satmayı düşünürsün. (Özelden de yollayabilirsin.) Üstüne koyup sıfırını alabilirsin sanırım. Selamlar,
  14. LRTD5

Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder

Ynt: Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder Yakında satacak biri olarak aksini söylemek işime gelmese de... Bence de maks 1000-1500 TL eder. Ancak deve bir akçe, bin akçe meselesi. Aracını tamamen orijinale çevirmek isteyen birine satarsanız, o da motorun birkaç etiketi, parçası...
  15. LRTD5

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Insa'lar satıldı. Selamlar,

16. LRTD5

Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı Merhaba, Hangi set ile ilgileniyorsunuz acaba? INSA turbo seti akşam sanırım satmış olacağım. Elimde Birdgestone Dueler M/T lastikler ve 5 adet Defender orijinal SAC jantları var. Sıfır gibi Defender...
  17. LRTD5

Kullanım sırasında bir problem olacağını zannetmiyorum. Temelde bir tekne yedeği olarak kayıt ediliyor, daha doğrusu kayıtsız olarak kullanılabiliyor. Olaki bir duruma karıştı. O zaman kullanıcısının ADB sahibi olması durumu kurtarır, hatta tekne yedeklerini ana teknenin görüş alanında...
  18. LRTD5

Defender standart Yay seti arıyorum.

Ynt: Defender standart Yay seti arıyorum. Görür sanırım, zaten üstünde yükseltme yayı olarak 110'un yayları var.

19. LRTD5

Defender standart Yay seti arıyorum.

Defender için (mümkün ise DEF90'dan) çıkan standart yay seti arıyorum. (4 yay) Yazın standart yükseklikte kullanmayı tercih edeceğim. Selamlar,
  20. LRTD5

Bu Araç Hakkında Düşünceleriniz ? 2004 TD4 HSE

Aracın bayi çıkışlı olmasına dikkat edin, bir de servis'te T4 cihazına bağlayıp kontrollerini yapın. Orta viskoz kavramayı kontrol etmenin bir yolu var ama zahmetli. Arabanın tek tekerleğinin kriko ile kaldırılması gerekiyor. Genelde sorunsuz araçlar, zahmetsiz binilebilir. Satanların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR