Arama sonuçlarınız

1. iceman

Yeni Gezginimiz, ADA

Ynt: Yeni Gezginimiz, ADA Erhan aynı sen :D Alllah uzun ömürler versin...

2. iceman

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Sevgili Nadir abim, nice güzel yaşları beraber neşeyle geçirmek dileğiyle...
  3. iceman

Bu Fotoğrafı Ben Çektim Ama Posta Gazetesi Gezenbilir'den (Ç)Alıp Yayınlamış

Ynt: Bu Fotoğrafı Ben Çektim Ama Posta Gazetesi Gezenbilir'den Alıp Yayınlamış Yaşar hocam savcılığa şikayet et. Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. ibaresine göre hakkını ara. izinsiz kullanılmıştır diye git...

4. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap konu tüplere yanaşmaya başladı. Yavuz abi ipucu alsak? :)
  5. iceman

Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında?

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? aslında ayrı ayrı 50tane kurum yerine tek bir kurum tek yetkili olacak şekilde tertip edilmeli acil yarıdm kuruluşları. Sivil Savunma, 112, İtfaiye, UMKE. Günlük yaşamda ve afet durumunda yönetimin tek noktada olması, tek kurumun hizmet...

6. iceman

Nissan Patrol Çölde Motor Yangını

Ynt: Nissan Patrol Çölde Motor Yangını evet abicim bahsettiğin noktada çok haklısın, iş bu yüzden 6kg'luk tüpler binek ve arazi araçlarında en ideal söndürücü oluyor.

7. iceman

Nissan Patrol Çölde Motor Yangını

Ynt: Nissan Patrol Çölde Motor Yangını araplarda hakkat ekmee sürülcek akıl yok. aferim kum atmışlar söndürmek için ama çuvalla arazi aracından 2tane yangın tüpü çıkaramamışlar mı acaba? kumu attıktan sonra tüple söndürülebilecek haldeymiş belli ki.
  8. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap doğrudur :)
  9. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap değil.

10. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap yağmur başlamak üzere istanbul'da soruya devam...

11. iceman

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? oo abicim şu mevzuyu detaylandırır mısın? Sivil Savunma kompilen kapanıyor mu yani?
  12. iceman

Bence BMC Hemde 4x4 ve 6x6 Hatta Made in Turkey ;D

Ynt: Bence BMC Hemde 4x4 ve 6x6 Hatta Made in Turkey ;D evet abicim üzerlerindeki vinçler pek iyi değil. sanırım üzerinde warn'ın hidrolik tahrikli vinçlerinden vardı. Arazisi çok iyimiş bu araçların ve ormancılar Renault'lardan sonra bunların daha iyi olduğunu söylüyor. Ama sınırlı sayıda...

13. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap beni yanıltmayan bir isimden doğru cevap geldi :) Abicim tebrikler doğru yanıt... bunun gibi bir araçta Honda Crossover modeli'dir. bu araçta LR Discovery1'in aynısıdır
  14. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap toyota değil tabi :) isuzu'da değil :) yarın öğlene kadar nette olamayacağım. cevaplarınızı bekliyorum :)
  15. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap devam edelim o halde... süper bildik bi soru...

16. iceman

Abide-i Hürriyet

Ynt: Abide-i Hürriyet bu anıtın arkasındaki bina eskiden belediye binası idi. Sonraları sular idaresince kullanıldı. Şuanda da belediye tarafından kullanılıyor. Tekirdağ'ın önemli eserlerindendir ama kıymetini bilen varmı diye sorarsanız sadece Mehmet Serez bilir ancak.. O da Tekirdağ'a olan...
  17. iceman

Hakan abicim bişi sorcam 2001'de Tekirdağ SS'da 1nolu kayıtla kimliğim çıktı. 3-4 sene kadar yoklamamı yaptırdım. Lakin üni. zamanı kaydımı aldırmadım ist.e yine gittim tekirdağ'da yoklama yaptırdım. Fakat son 3 senedir yoklama yaptıramıyorum problem olur mu?(haftaiçi tekirdağda olamadığımdan)
  18. iceman

Kiraz Festivali'nde Tekirdağ'a Doğru Yol Alalım (14 Haziran 2009)

Ynt: Kiraz Festivali'nde Tekirdağ'a Doğru Yol Alalım (14 Haziran 2009) yok abi siteden katılımda sadece bi yerde buluştuk ve onda da beraber bir tur olmadığı için tek kare foto var. ama vespa grubu ile çekilmişleri de koy dersen koyalım :) onlar siteye üye olmadığı için paylaşma gereği duymadım.

19. iceman

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. istanbul'da iseniz bauhaus'ta tamir kitleri var veyahut 3m'in duckteyp bandı her derde deva olduğu gibi bunuda çözecektir :)
  20. iceman

Magnetli Telsiz Anteni

Ynt: Magnetli Telsiz Anteni uhf vhf hf olsa yardımcı olurdum da cb maalesef alanım dışında kalıyor :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR