Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım?
midland ve president piyasada çok satıldığı için çok bilinen dolayısı ile çok iyi olarak algılanan telsizlerdir.
Ama şunu da unutmamak lazım ki elinizdeki cihaz ne kadar iyi olursa olsun doğru şekilde montajı yapılmadıkça, bir sorunu...
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?
leatherman wave'im var ama o arabada ya da çantamda durur. kamp içindir... wave'le kablo kesmek, kablo soymak, pensesiyle bişi sıkıştırmak beni çok yoruyor ve gerber'deki gibi pense ile pense kolları...
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?
gerber mp 600'üm 4.senesine giriyor ve sayısız kez zor zamanda iş gördü... arabanın tamponunu yer mantarına taktırıp yerinden söktüğümde tek başına farı söküp tamponu taktığım yegane alettir. hemde çok değil...
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)
1- Esra Akeroğlu ( Renault)
2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli
3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3)
4- Can Uğurlular (Range Rover)
5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat)
6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...
Ynt: Motosiklet Ehliyeti?
beylikdüzü'nde smf sürücü kursu var balıkçı kenan'ın üstünde. plaza iş merkezi 7.kat
orada fatma hanım, burhan bey ya da sadık beyle görüşebilirsiniz.
Ynt: Unimog U 1700 L
selamlar, aracınızı hayırlı günlerde kullanın.
size geliş hikayesi nasıl anlatır mısınız? aldığınızda nasıldı bu hale nasıl geldi?
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)
1- Esra Akeroğlu ( Renault)
2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli
3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3)
4- Can Uğurlular (Range Rover)
5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat)
6- Umut Kaptan LR Defender Sancak...
youtube'da yüklü. muhtemelen yutupu açamadığınız içindir.
yutupta "victorinox rescue tool real test" yazıp aratırsanız çıkan ilk video benim :)
Ynt: Mercedes - Benz Unimog
@deveci : evet soğuk iklim için olan lastikler ama araç güney amerika'da görev yapıyor sorun orda. Pinamar itfayesi'nin aracı...
bu yüzden ilginç geldi.
Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi
Stajı hangi yakada yapacağınız önemli. avrupa mı anadolu yakası mı buna göre yönlendirebilirim.
avrupa yakası itfaiye müdürlüğü beşiktaş ve şişli'de, anadolu yakası ise üsküdar doğancılar'da...
Ynt: G-anavar Bitti.
temmuz ya da ağustos içinde orada olacağım Hüseyin abicim, ben çok heves ediyordum senin cabrio'yla bi tur için ama kısmet olmadı desene :)
Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)
man'a ne fiyat istiyorlar acaba muhtemelen 80-85 arası bir man o.
aynısı tipte bir man kocaeli itfaiyesi'ne almanlar tarafından hibe edilmişti.