Arama sonuçlarınız

1. iceman

Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? ufuk hocam yanlışınız var. PX200 söyleminizin aksine çok sorunsuz ve uzun yıllar sorun çıkarmayan bir motorsiklettir. ayrıca px200'lerde kayış yoktur, motordan gelen güç, dişli ve ufak bir şaft ile tekere aktarılır. px200'ler ile uzun yol yapan çok insan...

2. iceman

Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında?

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? Orhan abi onlarda bilmiyor nasıl olacak. yeni kurulan Afet Genel Müdürlüğü'de duruma adapte olmaya çalışıyor. devlet babanın işleri karışık işin özü :)
  3. iceman

Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? px'ler çok sağlamdır. bizde de et4 150 var. uzun yola gelir, bakımdan bakıma servis görür, yürüyeni sağlamdır. hayrola niyetiniz mi var?

4. iceman

Toyota Landcruiser'a Optima ile çift akü sistemi

Ynt: Toyota Landcruiser'a Optima ile çift akü sistemi bu sohbete offroadçunun kornası başlığında devam edelim ;D
  5. iceman

Ynt: Toyota Landcruiser'a Optima ile çift akü sistemi yavuz abi akşam akşam şu belgeli mesajla kopardın beni :D

6. iceman

Ynt: Toyota Landcruiser'a Optima ile çift akü sistemi isim vermicem de ben hanımın tepkisinden ötürü senelerce apache ve unimog saklayan kimseler tanıyorum ondan sordumdu. offroad camiası içişleri bakanlarından çok çekmiştir ve hala da çekmektedir ondan :D

7. iceman

Ynt: Toyota Landcruiser'a Optima ile çift akü sistemi bende tequila'yı taktırcam :) ankara'da da millet alışık değildir herhalde godfather'a :) peki abicim yenge biliyor mu bunu? :D :D :D istanbul'da minibüsçü camiasında çok moda çünkü ;D
  8. iceman

Ynt: Toyota Landcruiser'a Optima ile çift akü sistemi godfather çalmıyo dimi :) http://www.stebel.it/stebel2009/suoni.asp?IDsuono=musical_MP6_IP.swf :D:D:D:D:D veya tequila :) http://www.stebel.it/stebel2009/suoni.asp?IDsuono=musical_MP4_TQ.swf yoksam CUCHARACHA'mı? :))...
  9. iceman

Ynt: Toyota Landcruiser'a Optima ile çift akü sistemi hayırlı olsun çok süper bir çözüm olmuş, bu arada 3 sesli kornada gözümden kaçmadı değil ;)

10. iceman

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. aracınız çok güzel ve özel bir araç. diğer başlıkta da dediğim gibi fabrika çıkışı bu halde olan ender unimoglardan baksanıza çift depolu aracınız. ben sizin yerinizde olsam ankaraya kar yağdığında sırf aracımı kullanmak için gider kar kürerim :D bugün kaç...

11. iceman

Arkadaşlar karasız kaldım sizce hangisi gibi yapayım Unimog 404s mi?

Ynt: Arkadaşlar karasız kaldım sizce hangisi gibi yapayım Unimog 404s mi? ön bıçakları ile motoru faal hale getirip kolayca sökülüp takılabilir hale getirin(ki muhtemelen böyle bir özelliği vardır aracın üstünde) sonra hiçbir noktasında şeklini değiştirmeden yeniden restore edin derim bir...
  12. iceman

İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) şeytan dürttü dimi abicim kamaz için? :) ama senin acmat'taki motoru ben çok seviyorum çok seri bi motur..hatırlarsan fren testi için sağlam hız yaptıydık arnavutköy yollarında :D

13. iceman

İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) abi yok muydu yeni bişiler? :)
  14. iceman

Gore-Tex Nedir?

Ynt: Gore-Tex Nedir? waterproof ve gore-tex çok farklı şeylerdir. gore-tex nefes alır, kumaş yapısındaki delikleri su taneciklerinin geçemeyeceği kadar ufak olduğundan ancak su buharı dışarı çıkar, içeri hava girer. Fakat waterproof özellikte ise kumaş tamamen su geçirmez niteliktedir ve...
  15. iceman

Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009)

Ynt: Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009) geçmiş olsun çok iyi bir çalışma örneği sergilenmiş. aklıma 1 ocak 2009'da başlayıp 2 ocak 2009 sabahı sonlanan 1 unimog,1acmat,1suzuki,1LR RR kurtarma operasyonu geldi...

16. iceman

Tata T 35 Kamyonetlerini Unimog Şanzıman ve Dingilleri takılabilir mi ?

Ynt: Tata T 35 Kamyonetlerini Unimog Şanzıman ve Dingilleri takılabilir mi ? yalnızca aracı 4 çeker hale getirmek işi çözecek mi sizce? unimog'un arazideki başarısı sadece şanzımanı ve dingillere bağlı değildir. bir dünya mühendislik harikası özelliği var. bence zor olacak bir uygulama olur...
  17. iceman

Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü?

Ynt: Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü? hüseyin abi'ye haber verin bakmasın buraya.. bende bile bu görüntü kalp çarpıntısı yaptı, benden daha fanatik olan onda kalp krizi yapar valla :) çok kötü bir çalışma olmuş..
  18. iceman

Ralliyi Durdurup Ceza Kestiler.

Ynt: Ralliyi durdurup, ceza kestiler. olur böyle şeyler olur, Allah beterinden saklasın. ya içeri atsalardı oradaki yarışçıları? gençlere kötü örnek oluyorsunuz, size özenip arabalarını modifiye ediyorlar sonrada kaza yapıp ölüyorlar diye... dimi? isyan etmeyelim şükredelim.. zaten...

19. iceman

Ezel dizisindeki G Kimin ?

Ynt: Ezel dizisindeki G Kimin ? diziye bi bakayım.. görmüşsem söylerim..
  20. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap ankara'da yerli müteşebbisler tarafından unimog şasesi üzerine tamamen türk mühendislerinin çalışması ve yerli imalatçılardan alınan parçalarla ortaya çıkarılmış yerli arazi aracımızdır. tip olarak humvee olarak dursa da aslen unimog yürüyenine sahiptir. Lakin bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri