Arama sonuçlarınız

1. Etkaize

1-4 Mayıs Yedigöller Kamp

Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp Ben teşekkür ederim. Yardımcı olabilseydim keşke fakat pek bilgim yok bu konuda.

2. Etkaize

1-4 Mayıs Yedigöller Kamp

Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp Mart ayında geleneksel kış kampı bahanesiyle Yedigöller'de bir araya gelmiştik ama yol hakkında bilgim yok. Belki yardımcı olabilir diye etkinliğin linkini paylaşıyorum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101495.msg1309727#msg1309727
  3. Etkaize

25-27 Nisanda Bolu Abanttayız

Ynt: 25-27 Nisanda Bolu Abanttayız Evrim abiye hak vermemek elde değil. Tüplü ısıtıcılar benim de gözümü baya korkutuyor. Dikkat istiyor.

4. Etkaize

Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Gap turu yapamadım henüz. Keşke daha fazla yardımcı olabilseydim. Fotoğraf beklentim var haberin olsun.:) Her fırsatta en az 3 fotoğraf.
  5. Etkaize

Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014) Bende sınavdan dolayı katılamadım. Fotoğraflarla yetineceğiz artık.

6. Etkaize

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Facebook'tan beni eklersen daha iyi yardımcı olabilirim. Kusura bakma internetle pek haşır neşir olamadığımdan arkadaşıma bugün mesaj atabildim. Cevap geldiğinde tekrar yazarım. Bir ev ayarlayabilmiş olursam ne mutlu bana.:)...

7. Etkaize

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Takip diyelim öncelikle. Hatay'da bir arkadaşım var evini açacaktır muhtemelen. Arkadaşımla iletişime geçtiğim zaman dönüş yaparım tekrar.
  8. Etkaize

İstanbul-artvin-istanbul Otostop Yol Arkadaşı

Ynt: İstanbul-artvin-istanbul Otostop Yol Arkadaşı Facebook'tan üyesi olduğum bir kaç grup var. Otostopçu yol arkadaşı bulmanda yardımcı olabilir. Eklersen beni yardımcı olabilirim. www.facebook.com/etkaize
  9. Etkaize

Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014)

Karavansızım takip diyorum şimdilik. Belki sırtçantamla gelirim.

10. Etkaize

Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk

Ynt: Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk Yanılmıyorsam daha önce de sahibinden.com'da böyle bir ilan görmüştüm. Kullananlar varsa bilgi paylaşımında bulunurlarsa sevinirim.

11. Etkaize

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Takip diyelim. Yürür gezer olarak katılabilirim.
  12. Etkaize

60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ

Ynt: 60 Yaşında Sırt Çantası İle İran, Pakistan, Hindistan Gezisi Takip diyelim çünkü hem abiyi merak etmeye başladım hem de gezi sorunsuz bir şekilde gerçekleştiyse anıları merak ediyorum.

13. Etkaize

Egeyelı Almanya-avusturya-ıtalya-ıspanya-fransa

Ynt: Egeyelı Almanya-avusturya-ıtalya-ıspanya-fransa Paylaşım için çok teşekkürler.:) Her gittiğiniz yeri fotoğraflarsanız bizde ucundan bucağından faydalanmış oluruz. Tekrardan teşekkürler, saygılar.
  14. Etkaize

İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ?

Ynt: İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ? Çatalca'da Danamandıra Köyü var. Göl kenarında olmasından dolayı daha çok balıkçıların göz bebeği hâlinde. Eğer balıkla ilgilenenler varsa sezonunu kontrol edip gidebilirler. Pek günü-birlik gidenler bulunmaz herkes en az 1 gece...
  15. Etkaize

Söke Doğanbey Ve Bafa Kapıkırı Gezisi 11-13 Nisan 2014

Ynt: Söke Doğanbey Ve Bafa Kapıkırı Gezisi 11-13 Nisan 2014 Şimdilik takip diyorum. Karavan sahibi değilim ama çadırımı kapıp gelebilirim. Gelemezsemde fotoğraflarınızı bekleyeeğimizi belitrmek isterim.:) Saygılar.

16. Etkaize

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Daha çok fotoğraf beklemekteyiz. Bir ucundan da olsa nasiplenmekte fayda var.:)
  17. Etkaize

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Cihangir'de Kabataş sahiline bakan merdivenlerde oturmadan dönme.
  18. Etkaize

Basit bir Yöntemle Aracınızı Takip Edin.

Ynt: Basit Bir Yöntemle Aracınızı Takip Edin. Güzel sistemmiş bilgilendirme için teşekkürler.

19. Etkaize

Tayland-kamboçya

Ynt: Tayland-kamboçya İlgilenebilecek bir bayan arkadaşım var. Mail adreslerinizi ileteceğim.
  20. Etkaize

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Umarım gönlünüzden geçtiğince olmuştur her şey. Gezi ve seyahatlerinizi de bekliyoruz. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri