Arama sonuçlarınız

1. Etkaize

Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi Güzel emek saygıyla tebrik ederim. İlerleyen zamanlarda mobil uygulaması da yapılabilir. SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Etkaize

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) İşleri ayarlayıp araç bulsam iyi olacak.:)
  3. Etkaize

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Takipte yarar var.

4. Etkaize

Eski Araçlar Tekrar Trafiğe Cıkarılabilirmi ?

Ynt: Eski Araçlar Tekrar Trafiğe Cıkarılabilirmi ? Hocam araya kaynak olacak biraz ama benim de bir sorum olacak. Bir araç var almayı düşündüğüm. Sahibi tanıdık ve 2 yıldır ne vize ne de muayene yaptırmış. Araç klasik Mercedes. Ortalama ne kadar vize, muayene ve borcu vardır aracın ?
  5. Etkaize

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Takip ettiğim kadarıyla henüz bir gelişme yok.

6. Etkaize

Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) Takip.

7. Etkaize

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Takipte fayda var.
  8. Etkaize

Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Almayı Düşünenler Kaçırmasın

Ynt: Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Almayı Düşünenler Kaçırmasın Oğuzhan üstad haklı. Başlık açılırsa diye takipteyim.^^
  9. Etkaize

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir Herkese Merhaba! Adım Tolgahan, 22 yaşındayım, İstanbul/Avcılar'da ikamet ediyorum. oguzhan3434 üstadın vesilesiyle gruptan haberdar oldum. Bahçeşehir ailesiyle tanışmak istiyorum bende. Şimdilik bir aracım yok ama ilerleyen günlerde öğrenci işi bir Niva, Defender ya da Cj5...

10. Etkaize

75 Model Rance Rover Almayı Düşünüyorum. Yardım Ve Görüşleriniz Çok Önemli.

Ynt: 75 Model Rance Rover Almayı Düşünüyorum. Yardım Ve Görüşleriniz Çok Önemli. Oğuzhan üstad bu söylediğin çok müthiş bir şey.^_^ Gezenbilir geleneksel kamplarına da bu şekilde araç bularak katılıyorum zaten. Forumda çok ilgili abilerim ablalarım var. Bahçeşehir grubuna nasıl ulaşabilirim ?

11. Etkaize

Ynt: 75 Model Rance Rover Almayı Düşünüyorum. Yardım Ve Görüşleriniz Çok Önemli. Hocam gerçekten sizin Jeep Grand Cherokee'yi gözüme kestirip fiyatını bile soramadım.:D Bana daha çok öğrenci işi döşemeleri aşınmış, şnorkeli olmayan, aynası kopmuş vs ile donanmış araç lazım.:D Ya da Niva, Cj5...
  12. Etkaize

Ynt: 75 Model Rance Rover Almayı Düşünüyorum. Yardım Ve Görüşleriniz Çok Önemli. Beni ciddiye alan bütün üstadları saygıyla selamlıyorum ve düşünceleriniz için minnettarım. Aracın dediğim gibi heybetine kapılıp canım çekti ve size danışmak istedim.:) Ladalar zaten yıllardır aklımda. Sanırım bu...

13. Etkaize

Öncelikle ilanı malum siteden linkliyorum: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-4x4-rance-rover-93758092/detay Herkese Selamlar. Düşük bütçeli biri olarak günde 4 saat malum sitede araçlara bakarak dolanıyorum. Aklım da bir çok ilan daha var ama en çok...
  14. Etkaize

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Galiba sorunlar giderildi. Hata veren fotoğrafım kendiliğinden düzelmiş. Çok da iyi gözüküyor şu an.
  15. Etkaize

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz Ali Express'ten ya da E-Bay'den yani yurt dışından çanta alan oldu mu hiç ? İnternetten bakınıyorum da fiyatlar daha makul gözüküyor. Türkiye'de 400 TL olan bir çanta yabancı alışveriş sitelerinde 50 Dolar civarı. Bir tane sipariş etmeyi düşünüyorum ama gümrükten...

16. Etkaize

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Profiliniz başarıyla güncellenmiştir diyor fakat olmuyor bende de.
  17. Etkaize

Motorumla Dünya Turu Planlıyorum

Ynt: Motorumla Dünya Turu Planlıyorum Takip etmeye değer paylaşımlar yapılacak gibi gözüküyor şimdiden.:)
  18. Etkaize

Türkiye Turu

Ynt: Türkiye Turu Anladım. Çok güzel bir tur olacak gibi gözüküyor. Fotoğraf çekmeyi ve de bizlerle paylaşmayı unutmayın.:)

19. Etkaize

Türkiye Turu

Ynt: Türkiye Turu Konaklamaların çadırlı mı olacak ? Yoksa pansiyonlarda mı kalacaksın gittiğin yerlerde ? Son zamanlarda yapılan göçlerden dolayı iki türlü kolaklama da sıkıntılı diye biliyorum. Pansiyonlarda yer bulma sıkıntısı varmış çadırlı konaklamalar ise çok güvenli değilmiş. Denemedim...
  20. Etkaize

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Öncelikle hoş geldiniz. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun. Bende de bahsettiğiniz şekilde gözüküyor nicki.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri