Arama sonuçlarınız

1. celal yalçın

Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız Sayın Uçankarga Doğa dostlarıyla tanışmak bana müthiş onur veriyor. Beni mutlandırdığınız için teşekkür ederim. Kütahya' daki olay çok korkunç! Ancak bunun ciddiyetini anlayamayan...

2. celal yalçın

Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Ali Bey Merhaba Yıpranmamış, küçük yerde metal yorgunluğuna uğramadan çalışmış halk otobüsü bulmak büyük şans. Taban düzeltme ile uğraşmayacaksınız demektir...
  3. celal yalçın

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Nedim Bey Mutluluk dolu seyahati bende size diliyorum. Belki o seyahatlerin birinde karşılaşır da kahveyle birlikte sohbet etme şansı buluruz. Hoşca kalın.

4. celal yalçın

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Ali Bey 1- Yolcu taşımak üzere imal edilmiş araçları teknik özellikleri ne olursa olsun projesini çizdirip, çizilen projeye uygun...
  5. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız Sayın Hipokrat ve Uçankarga; Herşeyden önce, doğal dengeyi bozmadan elde edeceğiimiz kazançları göremeyen veya görmemezlikten gelip dağları delik deşik edenleri...

6. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız Ferhat Bey; Aynı söylediğiniz gibi. Aslında Milli Park içinde kamp alanları var. Ama görevliler sorun çıkarıyor. Hatta rehber almadan girmenize izin vermek...

7. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız Cavit Bey Normalinde kamp yerlerinde kalınabilir. Ancak; Milli Park görevlileri zorluk çıkarıyor. Şenlik dönemlerinde kalınılıyor.
  8. celal yalçın

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Levent Bey Fethiye' ye selamınızı ilettim. Sizi özlemişler, buraya davet ediyorlar.
  9. celal yalçın

Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız

Ynt: Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız Güzel bir haftasonu kaçamağı. O ortamı paylaşmak ne güzel ! Katılanları kutluyorum.

10. celal yalçın

Simav Gölcük Mesire Yeri (Şubat 2011)

Ynt: Simav Gölcük Mesire Yeri (Şubat 2011) Haşmet Bey Aynı şeylerden zevk almak ve paylaşmak harika bir şey. Birgün biryerde karşılaşır, sohbetin de zevkini paylaşırız. Hoşca kalın.

11. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız Bülent, Çağrı, Ferhat Beyler; Öncelikle ilginize teşekkür ediyorum. Gezginlere sadece günübirlik olarak izin veriliyor. Giriş ücretli. O yörenin köylülerine şenlik süresince özel...
  12. celal yalçın

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Yusuf Bey ,Merhaba Ben Antalya'lıyım. Şu an Fethiye'deyim. Sizinle tanışmak ,sohbet etmek büyük keyif olur diye düşünüyorum. Karavanımı da elbette...

13. celal yalçın

Simav Gölcük Mesire Yeri (Şubat 2011)

Ynt: Simav Gölcük Mesire Yeri (Şubat 2011) Cavit Bey Sevgili dostum, Gölcük'de kalmak sana yakışır. Eynal Kablıcasına da uğrarsın sanırım. Ayrıca Simav helvası harika.Tahin helvasını seviyorsan...
  14. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız Yavuz Bey Evet Sarıkız hazinesi var. Ama sizin bildiğiniz anlamda değil. Sarıkız: Anadolumun kadınlarının; namus,şeref, doğruluk ,saflık,temizlik timsali. O tüm...
  15. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız Merhaba, İlhan Bey Kazdağlarında Zirve 1723 m olarak hatırlıyorum. Sadece o alan ağaçsız. Diğer bütün bölgeler Türkiye'nin engüzel ormanlarının olduğu yerlerdir. Yükseklerde...

16. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız
  17. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız ARKA FONDA UZAKTAN CILBAK DEDE ZİRVESİ (ÜSSÜN) GÖRÜNÜŞÜ
  18. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız

19. celal yalçın

Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız SARIKIZ ZİRVESİ
  20. celal yalçın

Kaz Dağları (İDA) Balıkesir ile Çanakkale arasındadır. Sarıkız Zirvesine günübirlik turlarla veya herhangi bir araçla yine günübirlik olarak Edremit Mehmetalan Köyünde bulunan milli park giriş kapısından gidebilirsiniz. Aynı yol CILBAK DEDE Zirvesinde bulunan Radar üssüne de gittiğinden yılın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR