Arama sonuçlarınız

1. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) 3 aydır gezide olduğumuzdan gezenbilire pek bakma fırsatım olmadı. Bu zamanda aramıza katılan tüm arkadaşlar HOŞGELDİNİZ aramıza. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan ricam,profillerine nereden katıldıklarını da yazarlarsa,yakın olanlar ile...

2. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) 17 Ağustosda 81.sayfada tanışma bölümünde ilk mesajdan sonra bugüne kadar hoşgeldin dileklerinizi de üzerime alınıp "hoşbuldum"diyorum.Başlangıç için Cavid Hocam ile yakın mesafeden kaynaklı tanışma ve görüşmemiz oldu.Hayallerimi ve planlarımı paylaşıp...
  3. armes

Yeniden doğmak ve yeni bir dünya için bana yardım edermisiniz?

Ynt: Yeniden doğmak ve yeni bir dünya için bana yardım edermisiniz? Murat bey,geçmiş olsun...İnşallah sağlıklı gelecek günlerinizde karavanınıza sahip olmak ve kullanma dileklerimle.. Linkteki araç için olumsuz görüş bildiren arkadalarla aynı görüşü paylaşıyorum. Ben de bu sıralar araç...

4. armes

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Merhaba boyraz, Haklısınız,hayalini kurmak bile zor ve yorucu imiş... Kısmen benzer hayallarimiz var;araç seçimi(şehir içi kullanımı-model-marka),karadeniz sevdası gibi. Ben PSA araçlarda kararlıyım...
  5. armes

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İyi bayramlar, Herkesin ramazan bayramı ve 30ağustos zafer bayramı kutlu olsun.

6. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Cavid bey merhaba, E-mail adresimden haberleşerek görüşebiliriz. mesce.arif@gmail.com

7. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba HOŞBULDUK arkadaşlar, Cavid bey, mademki yakınız en kısa zamanda tanışmak umuduyla...Şu aşamada hedefi gerçekleştirmek için yardıma -desteğe fazlasıyla gereksinim var.
  8. armes

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tüm arkadaşlara merhaba, Ben Arif MESCE(armes) 51 yaşında evli,üniversiteli 2 oğlu,8 aydır emekli olan Manisa'da oturan Bursa doğumlu yaklaşık 2-3 yıldır siteyi takip eden karavan(camper) meraklısıyım.Hobimi gerçekleştirmek için emekliliği bekledim,o da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri