Arama sonuçlarınız

1. gazi sezer

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz çayırağası fuar nasıl geçti.?

2. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz bora resimlerin hepsini at lütfen.
  3. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz yarın görüşürüz arkadaşım bora ile görüşmüşsünüz bekliyoruz iyi akşamlar.

4. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz bu dürbün jetonlu uzak mesafe dürbünleri ile aynı kuvvette, 25 kat büyütme ile başlıyor 125 kata kadar zoomluyor büyütüyor, normal 10x50 dürbünlerin 12.5 katı fazla 1000 mt 22 mt getiriyor, buradaki fiyat 400-500 TL cıvarı "Celestron Skymaster 25-125x80"
  5. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz çayırağası alan 42 inceledim harika bir cihaz bulmussun tam bize göre çok kulanışlı 2 adet olsun araç şarjını falan olansun

6. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz vx8dr

7. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz vx8dr içiin bluetooth kulaklık bakarmısın, resim atıyorum olması gereken lazım olabilecek aksesuarlar
  8. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz selam İbrahim abim başında durarak yaptırdı bağlantı aparatlarını, hazır bir bağlantı aparatı yok, araçla gelirsen usta bir şekilde aparat ayarlar diye düşünüyorum.
  9. gazi sezer

Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender bora iyi yaptırmışsın, yavaş yavaş eksikler bitiyor.

10. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz . vx8dr şimdilik bir adet olsun dahada aşağı bulabilrsen iyi ollur fiyat okey, ixus 210 gümüüş renk sıfırsa fiyat iyi bir adet, nikon coolpix L110 uygun bir adet. sana bir resim atıyorum ikisinide özlemişsindir....

11. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Bahattin arkadaşım selam, bizde defender fazla tanımadan aldık yakınımızda kullanan kimselerde yoktu, abimin en çok hoşuna giden tarafı herşeyin mekanik, klasik konfordan uzak tarz bir araç olması idi, klima konusuna gelince iç izalasyonunu iyi...
  12. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz haklısın, güzel plaka olurdu, sen kızı razı et ben alırım sana öyle güzel plaka. keyfli geçmişe benziyor festival sevindim

13. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz çayırağası, uygun fiyat bulabiirsen 2 adet olsun birebir aynısı olsun
  14. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz üzerinde yazanlar. stabilus lift o mat 075098 0150N 06/88 F 02
  15. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz sağolsun tuğrul arkadaş getirdi vidayı, bir gün yolunuz dürşerse mersin'e yakından görebilirsiniz neler yaptığımızı, inanın bana yarışmaya soksak dereceye girer defender, bakarsınız bir gezide düzenleriz.

16. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz teşekkürler, çok güzel duygularmış bunlar tabiiki çok mutlu, bir gece üzerinde yıldıızları seyrederekten yattı, vazgeçilmezi oldu abimin defender
  17. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz selam, komutanım off road derneği olarak bizimde bir çalışmamız var bilmiyorum formlardan bilginiz oldumu.? dernek tüzüğünü dahi hazırlattık kurucu üyeleri belirliyoruz inşallah geldiğinizde fikirlerinize başvururuz.
  18. gazi sezer

Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender bora son çare aklıma bir fikir geldi, olmassa kızı kaçırırız. ::) defender'a atar baştepe yada karacaoğlan deresine gideriz. düşünsene 10-15 defender 100 e yakın motor konvoy halinde

19. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz daha iyileri sizlerin olur iinşallah, hikayeyi okuduğunuzada sevindim, gezilerie bekleriz.
  20. gazi sezer

Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender bora, adana'ya kız istemeye dragstar önde arkada defender'lar peş peşe gideriz, çevre illerdende defender desteği alırız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR