Arama sonuçlarınız

1. kenanyama

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İsmail Bey büyük geçmiş olsun. Selamlar.

2. kenanyama

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Sorun sizde değil, sitede bir sorun var. Kenan YAMA
  3. kenanyama

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Allah Analı Babalı, Sağlıklı Büyütsun. selamlar kenan Yama

4. kenanyama

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Arkadaşın defender şnorkeli aşağıdaki linkte. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kargo-dahil-defender-snorkel-kaliteli-50441174/detay/ Montajıda bu linkte...
  5. kenanyama

1- Levent Güngör M.karavan İstanbul 2- Kenan YAMA M.karavan İstanbul / Silivri

6. kenanyama

Katılacaklar listesini yapalım mı? Kenan YAMA

7. kenanyama

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan iyi dilekleriniz için teşekkürler. Kenan YAMA
  8. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Son olarak karavan için takılan uzun kollu ayna, kapı tam açıldığında şnorkele dayandı. Ayna için yapılan girintinin üstüne sıcak hava fanı ile sıcaklık vererek plastiği yumuşak hale getirdik. Kapıyı tam açarak şnorkele çarpan kısma yeni format...
  9. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Bu bağlantıları yapabilmek için kalorifer motorunu yerinden çıkarmak zorunda kaldım.

10. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Kit ile gelen hava hortumu kısa kaldığından sanayiden 90 derece acılı turbo hortumu alarak şnorkelin hava borusuna ağızlayarak hizaladım. İzalasyon için derin suya girmeyeceğimden çok amaçlı yapışkan bant ile bantladım. Bantlamadanda hava...

11. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Karavanın hava filitresi aracın altına doğru baktığından tez zamanda kirlenerek geçirgenliği azaldı. Çare olarak şnorkel takmayı uygun gördüm. Aldığım şnorkel TD5 modeli için olduğundan hava kanalı kaloriferin motoruna denk geldi.
  12. kenanyama

Defender Motor Numarası Sorunu

Ynt: Defender Motor Numarası Sorunu Aracınız benzinli ise motor numarası ve şase numarasının olduğu yerler ekli dosyada tarif edilmiş. Kontrol edin eğer çakılı olan numaralar tutuyorsa etiketi sökebilirsiniz. Eğer çakılı olan numaralar tutumuyorsa etiketi sökmeniz bir şeyi değiştirmez. Kolay...

13. kenanyama

Dönem ödevi için Eski Meclis binası fotoğrafı lazım.

Ynt: Dönem ödevi için Eski Meclis binası fotoğrafı lazım. Maket Resimleri.
  14. kenanyama

Dönem ödevi için Eski Meclis binası fotoğrafı lazım.

Üniversite öğrencisi bir kardeşimiz için Eski Meclis Binasının maketini yaptık. Meclis binasının dış görüntüsü için yüksek kaliteli fotoğraf lazım. İnternette yerini bilen, elinde olan veya yardımcı olmak isteyenlerin yardımlarına ihtiyacımız var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Kenan YAMA
  15. kenanyama

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Büyük geçmiş olsun. Kenan YAMA

16. kenanyama

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Aracı sattığımdan kendimi listeden siliyorum. Kenan YAMA 20.Kenan YAMA 1998 Land Cruiser VX 80 İstanbul ----TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40 İstanbul...
  17. kenanyama

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kenan YAMA
  18. kenanyama

235/85R16 Goodyear Warngler MTR

Ynt: 235/85R16 Goodyear Warngler MTR Lastikleri Sürmene AKUT derneğine yolladım. Lastikler gittiğinden ilan sona ermiştir.

19. kenanyama

Satılık 3 Lastik fiatına 4 Lastik Biridgestone Dualer AT 245 75 R 16

Ynt: Satılık 3 Lastik fiatına 4 Lastik Biridgestone Dualer AT 245 75 R 16 Lastikler 1000 TL ye satılmıştır. Kenan Yama
  20. kenanyama

Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gezimiz.

Katılma fırsatı yaratamadığımız etkinliğiniz için sizleri kutluyorum, resimlerinizi merakla takip ediyorum. Selamlar Kenan YAMA

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR