Arama sonuçlarınız

1. wrangler

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Ümit HEKİMOĞLU Wrangler 88yj 2.5 wrangler

2. wrangler

Satılık veya Takaslı Full CJ5

Ynt: Satılık veya Takaslı Full CJ5 Hemşehrim eline sağlık çok güzel toplamıssın arabayı bunca uğraş sonrası satmak zor gelmiyormu?.
  3. wrangler

LR Defender için V8 motor aranıyor.

Ynt: LR Defender için V8 motor aranıyor. Şimdiki kanunlara göre istediğin motoru istediğin arabaya takabiliyormusun? Bundan böyle orjinali ile değişebiliyorsun sanıyordum.

4. wrangler

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hoş geldin atilla kardeşim sitenin garajındaki wranglerin sahibide benim.
  5. wrangler

Wrangler 94 Model Dizel

Ynt: Wrangler 94 Model Dizel Bende wrangler sahibiyim ama dizel ve orjinal dizel bir wranglere hiç rastlamadım. Ama cheroke nin 2.5 dizel motorlu arabaları var onların motorunu alıp üzerine koymuşsa hem 2.5 dizel hem jeep marka motorlu wranglere sahip olmuş olabilirler. Tabiki bu benim tahminim...

6. wrangler

Orjinal CJ7 Kapıları

Ynt: Orjinal CJ7 Kapıları telefonunuzu verırmısınız bır görüşelim.

7. wrangler

Orjinal CJ7 Kapıları

Ynt: Orjinal CJ7 Kapıları Slm kapılara bir fiyat belirlerseniz 2 adet kapıya ihtıyacım var düşünebilirim 0532 3225769 ümit.
  8. wrangler

2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu. Ergin bey benımkınde lpg yok neden taktırmadın dersen hem orjınalını korumak için, hemde benzinlide böyle çekiş düşükse lpg de daha da düşer diye düşünmüştüm. En son olarak yakıt deposunu aşağı alıp komple bir temizliyeceğim buji hava filitreleri falan...
  9. wrangler

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Teşekkürler ufuk kardeşim inşallah bir fırsat olurda yüz yüzede tanışırız. Görüşmek üzere hoşcakal.

10. wrangler

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 43 yaşındayım ne motosikletim Honda CBF 600 den nede Arazi arabam Wranglerimden vaz geçebiliyorum. Bütün arkadaşlarıma kazasız belasız keyifli güzel günler dilerim.

11. wrangler

Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu. Tr nin en güçlü jeep i başlıklı satılık arabayı biliyorum kavacıkta olmalı evet ondan fikir alabilirim. Hasanpaşada ahmet ustayada bir danışmalı fakat bir yerlerden duydugum kadarıyla bunların enjektörlerını iptal edip karbüratörlü sisteme geçmişler diye...
  12. wrangler

2500CC Wranglerimde çekiş sorunu yaşıyorum. Yeterince gaz yemiyor kalkışlarda bazen yığılma yapıyor sonradan gazlıyor. Aynı sorunu bazen vites küçültmelerde de yaşıyorum. Yarım enjektörlü bir aracı karbüratörlüye çevirmek mümkünmü? Yada başka bir çözümü varmı bu işin. Enjektör temizleme iş...

13. wrangler

cj5 - cj7

Ynt: cj5 - cj7 adres tel vs yazarsan makbule geçer.
  14. wrangler

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Mehmet ümit hekimoğlu wrangler
  15. wrangler

Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı..

Ynt: Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı.. Araçlar genellikle cenç oluyor birkaç araçı birbirine katıyorlar elinde ruhsatı bulunan kaza gecirmiş aracın şasesi uygun bir yerden kesilip usta kaportacılar sayesinde sağlam şaseli calıntı aracın şasesine aktarılıyor tabi darbeli kazalı aracın...

16. wrangler

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 YENİ MODELLER MAGİRUS MOTORLU CIKIYOR.
  17. wrangler

Ynt: Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı.. Adaleti sağlamak aklımızın ucundan geçmiyor değil ama iki kişi planlı bir iş cevirsen adam dövmek gibi organize suçlara giriyor. Aman dikkat fakat yolda giderken sağa sinyal vermeden nıye giriyorsun ulan kazma deyip dövmek serbest. :)))) İnsanlar zorla...
  18. wrangler

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 Kim ne derse desin ABD nin Hamırı cj si cheroke si varsa bizimde S 100 pw150 Doç larımız var. Büyük bir ihtimalle biraz onur meselesi yapıyoruz onlara binmeyi oysa ufak bir para ve emek harcasak süper aletler oluyorlar parçalarıda heryerde bulunuyor ve ucuz interneten biraz...

19. wrangler

Ynt: Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı.. yaaa görüyorsun işte o senin yaşadığın birde hırsızı tanıyıp tamam o adam o işi yapıyor zaten biz onu takip ediyoruz ama o araba senın değil biz onu incelettik deyip beni başından savan ve hırsızın dükkanında yemek yiyip içenlerde var.
  20. wrangler

Ynt: Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı.. Moralini bozmak gibi olmasın ama zor bulunur Niye dersen fazla teferruata girmiyeceğim benim arabamdan bilirim bulduğum halde sahibi olduğumu ispat edemedim dolayısıyla geri alamadım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri