Arama sonuçlarınız

1. TUGAY58

İzmir Kkd Didim Etkinliği

Ynt: İzmir Kkd Didim Etkinliği Yine dostlar sofrası kurulacak desenize Şimdiden tüm katılımcılara iyi eğlenceler

2. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Abi süper olmuş Güle güle kullan Bosna hersek yollarında deyimde dua yerine gecsin abi dilerim gönlünce bir gezi olur Hani bilirsin ben abilerimin izinden gitmeyi severim...
  3. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Bende iç vidalamayı 15 cm dışı 20 cm düşünüyordum Kolay gelsin

4. TUGAY58

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Liderim Süper gidiyor banyo,nun yan duvarlarındaki u profili araç yan duvarına kaç cm ara ile vidalıyorsun Kolay gelsin
  5. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr) Erdal abi Sayfanızı actığınızda ilk mesaj bize nasip olmuş ve yazmışız ( Hoş geldiniz dostlar sofrasına ) Dostlar sofrasının Hic kötü olduğu görülmüşmü gördüm diyenlere işte örnek herşey 12,den vurulmuş bir karavan hemde üç...

6. TUGAY58

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Yaşam sevincimizin kesildiğinde bize nası olur daha dalyan,da kamp yapacaz dayanın bırakmayın inatlaşın sonra göreceksiniz bir gün gelecek bir karavanınızda olacak ve kapılacaksınız karavancılığın RÜZGARINA demiştin be abi...

7. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Atila hayırlı uğurlu olsun.Evet alanada satanada. Biliyorsun biz ( Ev,de yat ) Camp dayız bizim cingene cadırı,da yatda nası olsa eksiğide cok hem yaparsın hem gezersin adımız hıdır elimizden gelende budur kardeşim.
  8. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Mesut abi aynen Kayseri,Sivas arası ( Ev,yat ) camp,deyiz... İşleri sual edersen Kayseri,lice ( Hamdolsun ) Hic cok şükür demezler Sivas,lıca bu gün iyi,idi ( Tür,Man ) iyi iş yapacak gibi.. Barbara,ya ve size selam var Tunay hanımdan tabi yanında KDV,si olarak...
  9. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ortak sanırım o yaylaların yolu Gürcistandan geciyor....

10. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hani askerlik,de bi komut vardı ( Ucak geliyo yat ) misali Ahmet abi bizde yata gectik bakalım

11. TUGAY58

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Turizim bakanlığı bu kadar yıldır böyle detaylı bir tanıtım yaptımı bu ülke icin, Yaptıda bizlermi görmedik bana kalırsa bakanlık siz ve sizin gibi gezginci GEZENBİLİR ailesine plaket vermeli
  12. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yuvanın bahceleri sararmışşşş solmuşşş be abi nerde o Yaylalar yaylalar Firdes abla İlhan abi herşey icin cooooookk ama cokkkkk teşekkürler Sonsuz Sevgi ve...

13. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yavuz abi Ülker abla yine sakinligin uc noktasını bulmusunuz harika valla Abicim tariflerin dogrultusunda harika bir Gökce ada turumuz oldu cooook cok tesekkürler iyiki varsınız Bizde geldik Kayserinin,Sivasın boz kırlarına...
  14. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? M,Ali Liderim telefonda,da söyledim,ya inanın sizi Manisa,da olarak hatırlamam neticesinde sizin orayı direk gectik bu arada Konya,daki arkadasların araması derken malesef Artık baska bir yerde karsılasmak dilegi ile
  15. TUGAY58

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Mustafa cok isabetli bir is olmus Tabi kısa tatil ve hafta sonları tak dogru yayla veya balık cok mantıklı gule gule kullan kardesım

16. TUGAY58

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Enterasan güzel iş kolaylıklar diliyorum
  17. TUGAY58

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Liderim uzun zamandır bakmamistim super gidiyor yanlız telsiz anteni bazı alanlarda sıkıntı olacak gibi geliyor bana hadi kolay gelsin
  18. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Evet Arif bey Yaylalar Yaylalar gurubu ön haberleşme olmadan birden biz Gölyazi, dayiz sizde gelin biz ordayiz yakın dasiniz sizde gelin misali bulusma oldu size iyi geziler Biz de bu gece Dumlupınar, dayiz

19. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Evet Mesut abi hala yaşıyorlar. Duyumlarima göre, de bir nevi kuvvet macunu gibi geldiği rivayet ediliyor.Bu doğrultuda, Türk & Alman işbirliği, nin Arge çalışmaları neticesinde ortaya çıkan ( TÜR & MAN ) bitmez ayın son perşembesi piyasaya cikacak vatana millete...
  20. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ahmet abi bin kere maşallah ....... Tabi tadını olanlar bilir ( Getirde tadına bakalım diyenler gibi ) bizede cemosun o yaşlarını hatırlattın. Aman ne baba düşkünü bir kızdı iyi dedik bu kız bizle kalır diye seviniyorduk, Anaa...! Bir, de baktık, ki kız gidiyo..O nebe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri