Arama sonuçlarınız

1. CANADALI

Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 )

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Aydosmu ? haberin var mı?... :P :P :P

2. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Cümlemize kaza vermesin abdi... ;)
  3. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Hafta sonu c.tesi uğrayacağım.... orta boy pastayı hazırlaaaaaa muzlu olsun...

4. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Teşekkür ederim.
  5. CANADALI

Ordu Off-Road Kulübü'nün Irmakta Bir Günü (01 Şubat 2009)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü'nün Irmakta Bir Günü (01 Şubat 2009) Resimler ve videolar çok güzel , hayran kaldım..

6. CANADALI

JEEP CJ-7 Karda Su Tankerini Çekebilirmi... ???

Ynt: JEEP CJ-7 Karda Su Tankerini Çekebilirmi... ??? Valla büyük cesaret tebrik ederim...

7. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Sattın yani Karakediyi... inşallah tanıdık birisine vermissindir.. Güzel bir araçtı ama .. İnşallah bu hazırladığın araçta onun kadar güzel olur.. ;)
  8. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Sağol Hasan cümlemize kaza bela vermesin... Görüşemedik uzun zamandır...
  9. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Varya Deniz O balıklar yüzünden ne fırça yedim biliyormusun.... ama bir Allah bilir bir ben.... bide hanım :D :D Senin makinede ne var problem yoktur inşallah...

10. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) ok. o zaman...

11. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim .. Çorum'a sevgilerimle
  12. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Sağol Ahmet.... Ayrıca unutmadan Pancar motorcuyada Selam söyle...onuda özledim..

13. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Cep telim vardı dimi.... 0533 486 59 71
  14. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Artık bir ara doğru yolu beraber buluruz... mekan senin mekanmış duyduğuma göre... ;)
  15. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Hatta o güzel fotoları görünce Kafamı duvarlara vurmak istedim.... çatladım .. çatladım....

16. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Sağol Ahmet Cümlemize... Geçenki güzel organizasyonunuzu kaçırdım...ama önümüzdeki ilk organizasyonda bende varım... beni unutmayn ok..
  17. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Ya Mithatcan , doğru yolu nasıl buluyoruz anlamıyorum... Hafta sonu içerenköy üzerinden kayışdağı nihat ustanın oraya gidiyordum , dükkanı kapalı olduğunu görünce devam ettim. yolu takiben ...kestirme olsun diye nihat ustanın...
  18. CANADALI

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) Tanışabiliriz Yakışıklı :D :D :D Doğrudur Ben Can ADALI ..... MithatCAN .. Tabiki benim....

19. CANADALI

Eşimin ev alalım CRV'yi satalım derdinden sonra CRV yi sattık... >:( Arabasız olmuyor...anneme gidemiyorum derdi çıktı . >:( Gittik vitara aldık... onuda pert'e çıkardı >:( Şimdi borç harç bir Xj Aldık Sonumuz hayrola. :-\ Zannediyorum 168.000 mil de km degildir her...
  20. CANADALI

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım İlgili arabaya istanbuldan bende talip olmuştum .. ancak 12.000 tl den aşağıya fiyat düşmedi aracı Kullanan bayan telefon görüşmemizde bu aracı yaşlı bir adamdan aldığını söyledi. ayrıca ön camınında çaklak olduğunu hatırlıyorum Birde bayan yanılmıyorsam çocuk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR