Arama sonuçlarınız

1. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim İkisi bir arada..... Biri şehirli diğeriii Köylüüüüü

2. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim İyi dilekleriniz için tesekkur ederım.........
  3. CANADALI

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...

4. CANADALI

2004 Grand Vitara

Ynt: 2004 Grand Vitara Hayırlısı olsun İlhan... Güncellllllllllll
  5. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim Gökhan dün birkaç esnafı dolaştık.... ilk önce mitsubişhi pinin lere baktık.. , neyse akşama doğru da suzuki jimny bakalım dedik... gezdik dolaştık hatun jimny dedi.... otomatik vites 2008 model 36000 km de bej renk bir jimny aldık.. bu arada ilave bir...

6. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim , valla daha öncede belirttiğim gibi ... Hanım , hatun , avrat.... kısıt nedenidir... ;) olacaksa bu 4 model içinden olsun dedi... birde 3 kapılı olmaları da en önemli etkenler arasında zira evde 1 araç daha var 5 kapılı sorento var ..büyük araç...

7. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim Doğru Gökhancımm Onay çıkmadı... ;D ;D ;D dün biraz dolaşık hatunla , freelander ve rav 4 e baktık.. güzel araçlar. freelander rav 4 e göre güzel ve 3 kapı olmasına rağmen heybetli duruyor. ancak bu araçlarda da arazi şanzımanı yok galiba soramadım da.. ( 4w...
  8. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim İhtiyarlıyorsun dostummmm.. ikizler büyüdü 10 yaşındalar artık.... :) :) :)
  9. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim Burak Bey ; model yılından bahsetmedim zira nakit limit doğrultusunda araç alacağım. bu arada freelander tavsiyesi için teşekkür ederm.( geniş iç hacim.)

10. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim Valla ilhami Bey ; Grand vitaraya çok isterdim ama hanım ağa nın listesine giremedi.. listede yer alan araçlardan birini şeçmek zorundayım... :'( :'( :'(

11. CANADALI

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Merhaba dostlarım.... Evin 2. aracı olarak kullanmayı düşündüğümüz , 3 kapı , otomatik vites ve ankette yer olan modellerden birisini olmak kaydi ile bir tercih yapmak istiyorum.sizin fikirleriniz doğrultusunda araç seçimi'mim daha doğru olacağını düşünüyorum ve değerli fikirleriniz...
  12. CANADALI

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı Takip edelim bakalım... karşılaşırız belki şilede,

13. CANADALI

Sportage hakkında

Ynt: Sportage hakkında Sportage larda böyle bir sorun ben şahsen duymadım ama benim aracım sorento... sorentoda bu sorunu yaşadım. çözümü çok basit.. ya depoyu değiştireceksiniz yada benim gibi her periyodik bakımda mazot filtresini temizletirseniz bu sorunu yaşamazsınız.. , ben bu zamana...
  14. CANADALI

2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı Gökhan Bey ; genç bunlar baksanıza kanı kaynıyor bu gençlerin yaş daha 23 ve 47 ye 24 yıl daha var tecrübeler de , fikirlerde, zikirlerde değişir o zamana kadar.
  15. CANADALI

sorento almam için yardım

Ynt: sorento almam için yardım son resimde gökçeada havalimanı radar tepesi....çıkmak için yetkililerden izin almıştım.... manzara çok güzeldi....

16. CANADALI

Ynt: sorento almam için yardım bir kaçta resim ekleyeyim.gökçeadadan
  17. CANADALI

Ynt: sorento almam için yardım 2010 model peugeot tepeemden vazgeçmeye değer mi?....... Tabiki değer.....biri 4x4 ,digeri 4x2.... hem ağır offroad yapmıyacaksan... ;) tek dezavantajı, şehir içi km'de 0.45 / 0.50 krş yakman garanti... :o :o :o şehirdışı 0,35 e kadar düşebiliyor...
  18. CANADALI

Kıa Sorento ??

Ynt: Kıa Sorento ?? Çok yakında ;)

19. CANADALI

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Önder Bey; sanıyorum 2004 model kia sorento için elinizde snorkel yoktur..
  20. CANADALI

İstanbulda çamurlu offroad parkuru önerileri?

Ynt: İstanbulda çamurlu offroad parkuru önerileri? Lopezi tavsiye eden arkadaşların telefon numaralarını mutlalaka al ;D ;D ;D yagmurdan sonra lopeze girersen onları arama ihtiyacın olacak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri