Arama sonuçlarınız

1. budaksener

Karavan Yapimi Transit Custom

Karavan için forumda ayrı bir bölüm var oraya yazın buradan cevap alamazsınız.

2. budaksener

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Kampa giderken et almayı unuttunuz akşama kedi ızgara var galiba
  3. budaksener

Akçakoca Kamp Alanlari Hk. Bİlgİ Rica Ediyorum:)

Bayramlarda hangi kampa giderseniz gidin hizmet kalitesi çok düşer. Sonra millet sinirinden Google map' da o gittiği yer hakkında eleştirir durur. Eleştiri mesajları genelde tatile denk gelir O tavsiye ile gittiğiniz yer normal dönemde çok güzel bile olsa bayram zamanlarında kadro...

4. budaksener

Çadır Seçimi

Ucuzun Ucuzundan bir çadır al. Denizin tam kenarına kurarsan çadırı. Çadırın içi nem olur. Biraz iç kesime doğru kur. Sonbahar ve ilkbaharda da kamp atacağım dersen kaliteyi biraz arttırman gerekir. Senin durumunda ucuz bir çadır yeterli. mat almayı atlama çadırda belin kırılır kumda olsa...
  5. budaksener

Bayram Sonrası Karabük Ve Çevresi Kampdayım

Bayram sonrası 2 hafta kadar Karabük Yenice Bolu ormanlarında dere gölet kenarlarında olacağım. Kurt çakal yaban domuzu seslerinden tırsmayan. Gece boyunca ayı gelirmi abi demeyecek ekipmana sahip arkadaş ya da arkadaşlar varsa bana dönebilir. Orman geceleri sıcaklık 5 ila 1 derecelere kadar...

6. budaksener

Çadır

Üzerine branda çek altına yat en havadarı o yada hamak :-D Öcük böcük gelmesin illaki çadır diyorsan aşağıdaki bayağı bir havadar decatlon çadırı püfür püfür eser. Bende bunun 2 kişilik olanı var.Bendekinin Youtube linkini atayım onun altına Trekking Çadırları - QUICKHIKER ULTRALIGHT ÇADIR...

7. budaksener

Ben kış kampı yapmıyorum. 2 yazlık uyku tulumunu sonbaharda giyip hamakda yattım sabaha doğru 5...

Ben kış kampı yapmıyorum. 2 yazlık uyku tulumunu sonbaharda giyip hamakda yattım sabaha doğru 5 derece soğukta titreyerek uyandım. Şİmdi bende bir tane kışlık almayı yada elyaftan kuş tüyünden kendim üretmeyi planlıyorum.Bahar aylarında da kamp yapmayı planladığımdan Konforu -5 - 0 arası...
  8. budaksener

Abi ne o kokoreçler köfteler Temiz hava sizi bayağı acıktırmış. :-D Ormandaki tüm ayılar köpekler kokuya koşa koşa gelmedilermi :-) Bu hafta varmı bir plan ? Ayın 20 sine kadar izinliyim.
  9. budaksener

Kampçı Aday Adayı :)

Ucuz bir çadır işinizi görür. Fazla masrafa gerek yok. Uyku tulumsuz matsız olmaz. Kampta matsız şah mat olursunuz burnunuzdan fitil fitil gelir şişme mat iyidir konu ile ilgili çektiğim videomu izlerseniz fikir sahibi olursunuz. Uyku tulumsuz yaz gecelerinde bile donarsınız mekana göre...

10. budaksener

İyi eğlenceler dilerim

11. budaksener

Belgrad Ormanı Kamp

Yasakları boşverin. Ormanlarımızı memleketimizi o yasakları koyanlar dan daha çok seviyoruz. Dedelerimiz kanla suladı bu toprakları. Ormanları milli park ettiler, kese kese AVM ve villalar yapa yapa ileride çocuk parkı kadarlık kısımları kalacak. Madenler aça aça kel ettiniz zehirlediniz...
  12. budaksener

Belgrad Ormanı Kamp

Bak ben yaptım oldu.. Ev Beylikdüzünde arabayla 1 saatte gittik 3 saatten fazla yoldan döndük. Arkadaşımla arabadan indiğimizde yengeç gibi yürüyorduk.o kısımlarında çektim ama videoya atamadım. İett Otobüsü var geç saatlere kadar. Erkenden çıkarsanız trafikde heba olursunuz gençler benden...

13. budaksener

OffRoadcular forumda 4-5 tane off-road altbaşlığı var ne işiniz var kamp başlığının altında ?? Çorba ettiniz formu. ;) Burası botu çamurluların mekanı tekeri çamurluların değil .. :smiley:Çekin arabanızı bakiiiiim. :sweatsmile:
  14. budaksener

Hangi Çantayı Almalıyım?

Benim çanta incelememi bir izleyin. Ben memnunum. Bir malzemeyi bulmak için tüm çantayı dökmek zorunda kalmıyorsun. Alüminyum taşıma sistemi var belini ağrıtmıyor. 10 yılda garanti... Video: https://youtu.be/l5ybNabYMK0
  15. budaksener

Kamp Yeri Tavsiyesii*

Bence bu işi yaza bırakın. Gece soğuk olur. Kampçılık da kış ekipmanı yaz ekipmanlarına göre kat kat pahalı. Tecrübe olmadan bu işlere kışın bulaşmak zevk yerine acı verebilir. Yazın yapıp deneyim kazanıp kışın da devam edin derim ben.

16. budaksener

Hangi Çadırı Almalıyım?

Andoutdoor un çadırlarıda güzel.. Çadırı ile lgili güzel yazılar okumuştum. Almak istediğim bir modeli o zaman piyasada kalmamıştı gidip forclaz 2 aldım. Çadıra fazla para dökmeye gerek yok. Su ve rüzgar geçirmesin havadar olsun yeter. Gerisi hikaye.
  17. budaksener

Hayatta Kalma Uygulaması Türkçe (kendi Uygulamam)

Bu gidişle orman kalırsa hayat kurtarır :-)
  18. budaksener

Hangi Çadırı Almalıyım?

Konu tekrar hortlamış bende kendi çadırımın reklamını yapayım bari :+) Video: https://youtu.be/Crdg3syrQKg

19. budaksener

Bayramda Kapm Tatiline Gideceklere Söylemler

Bende saatlerce açılıp daha tenhalara yürüyerek gideyim diyorum ama arka tarafı kurtlara kaptırırmıyım acaba diye korkuyorum. ( Yusuf Yusuf ) Silivri birde silivri. Yenice ormanlarda değil yani. Ateş yakmak dötü kurtarır inşallah ona güveniyorum.. Gündüz gelirse ağacın tepesinde...
  20. budaksener

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Ben bir forum açtım.. Gerçi pek ilgilenemiyorum ama yaz sonu gezdiğim yerleri koyacağım. Burada birde organizasyon köşesi yaptım ama icraat yok. Ama isteyenler buradan organize olabilirler.. Geleleceğim diyip benimde planlarımı bozmama sebep olup gelmedi insanlar onlar yüzünden evde pinekledim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri