Arama sonuçlarınız

1. CEM50

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Bahsettiginiz petlas çamur kar tahliyesinde sıkıntılı görünüyor,lassanın ok serisi daha hesaplı ama sert zeminde fren sorundur.

2. CEM50

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. Önceki modeller 16'' askam olarak çıkanlarda bazı degişiklerle birlikte 17,5'' oldu
  3. CEM50

BIR AGACI KURTARMAK YARDIM TALEBI

Ynt: BIR AGACI KURTARMAK YARDIM TALEBI Metin bey öncelikle çabanızdan dolayı tebrik ederim, belediyelerin park ve bahçeler müdürlüklerinde agaçları kökü ile söküp nakil işlemini gerçekleştiren ekipman var ancak cadde ve sokaklarda kullanılan ağaçları bile ithal eden zihniyet binanızın önündeki...

4. CEM50

BOZKIRIN TEZENESİ NEŞAT ERTAŞI KAYBETTİK

Ynt: BOZKIRIN TEZENESİ NEŞAT ERTAŞI KAYBETTİK NEŞET HOCAMIZI,GARİB GÖNÜLLÜ YERİ DOLDURULAMAZ USTAMIZI KAYBETTİK,RUHU ŞAAD OLSUN.
  5. CEM50

SAGLIK BAKANLIGI VS ÇIKIŞLI AMBULANSLARIN TANIMLAMASI

Arkadaşlar saglık bakanlıgı veya farklı kaynaklardan satışı yapılmış piyasada olan ambulans kasalı landların ruhsat tanımlaması ne olarak geçmekte bilgi sahibi arkadaşlardan paylaşım rica ediyorum, (büyük şehirlerde zaman mekan kısıtlaması için bilgi amaçlıdır)

6. CEM50

Avanos (selcuk06)

Ynt: Avanos (selcuk06) OOO seçuk bey hanımelli olmuşuz ;D

7. CEM50

Skystar Çekiş Problemi

Ynt: Skystar Çekiş Problemi Ozan bey kayış ile yapılmıyor grang ve eksantrik üstündeki işaretler motor blogu üstündeki sente işaretlerini gördügünde pompa kasnagındaki işaretinde blok üstündeki işareti görmesi gerekiyor yada dönüş yönüne göre mm lerle ifade edilen oranlarda avans vermek mümkün...
  8. CEM50

SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ

Ynt: SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ Z rot için yaptırdıgınız veya bahsettiginiz sitede olan sabitleme parçası için fotograf paylaşabilirmisiniz.
  9. CEM50

Skystar Çekiş Problemi

Ynt: Skystar Çekiş Problemi Sn.otoselahattin iş yeriniz yıldız sanaiindemi.

10. CEM50

Skystar Çekiş Problemi

Ynt: Skystar Çekiş Problemi Eliniz biraz anahtar tutuyorsa tabiki,grank eksantrik ve pompa kasnagı üzerlerindeki işaretleri motor gövdesi üzerindeki işaretlerle aynı hizaya getirmeniz gerekiyor motor çalışmıyorken hepsi bu veya pompa kasnagı üstündeki işareti dönüş yönünde 5 mm kadar kaydırın...

11. CEM50

Skystar Çekiş Problemi

Ynt: Skystar Çekiş Problemi Gidilecek yerde uzun süre kullanılacak ise pompanın uygun avans ayarının yapılması gerekli günü birlik veya 3 5 günlük seyahatlerde çekiş ve dumana katlanmak başka çaresi yok,yüksek cetan'lı yakıt bir nebzede olsa çözüm olur.
  12. CEM50

SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ

Ynt: SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ Malzeme muhtemelen polyamid yada kestamid olsa gerek çekicilerin dorseyi kaptıgı rampanın yuvasında kullanılır.

13. CEM50

Skystar Çekiş Problemi

Ynt: Skystar Çekiş Problemi Arkadaşlar çekiş probleminizin asıl sebebi rakım ile degişmeyen mekanik pompa avansından kaynaklanmaktadır hiç sagını solunu kurcalatmayın.
  14. CEM50

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' Su geçişleriniz olacaksa ses ısı izalasyonuna bulaşmayın derim.
  15. CEM50

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. 2,5 Motor için yıllık 350 400 civarıdır çünki landların bir kısmı arazili otomobil olarak sınıflandırılıyor en azından benim kullandıgım 94 110 benzinli öyle idi arazili SW araç 5+1 istihap haddi yazılıydı ruhsatta.

16. CEM50

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Saydıgınız şekil ve şartta dogaya çıkıp av yaptıgını sananlar bırakın avcı olmayı insan bile degildir + ARTIK 2+1 BİLE YASAK KAPSAMINA ALINDI.
  17. CEM50

Range rover classic 40km'nin üzerine çıkmıyor!

Ynt: Range rover classic 40km'nin üzerine çıkmıyor! Sorunu ile ilgili yardım isteyen arkadaşlar nedense çözümü bulduklarında paylaşmak lütfunda bulunmuyorlar çözümlerini kendilerine saklayarak hiç bir kazanç saglayamazlar bundan emin olsunlar.
  18. CEM50

Vitara jlx rölantide sallanma problemi

Ynt: Vitara jlx rölantide sallanma problemi Rölanti sensörünüz egr valfinden veya benzeri hatlardan gelen dönüşüm gazları ile kirleniyor , bu'da rölantinin dalgalanmasına yol açıyor sensörünüz sökülüp temizlenebilen bir yapıdaysa temizleyin, sorunun kaynagı devirsiz kullanım veya yakıt...

19. CEM50

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi Konu dışına çıkıyoruz ancak bu ferrarilerden bir tanesi benim 3 yıl kadar önce çalınan olabilir bunların özellikle sag yanında motor numarası vardır gördüklerinize bakma olanagınız varsa özelden motor numarasını size bildirebilirim.
  20. CEM50

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ Su nem izalasyonunu tam olarak saglayamayacaksanız merkezi kilit ve elektirikli cam su geçişleri sonrası süper oluyor tecrübeyle sabittir ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri