Arama sonuçlarınız

1. gelandewagen

Arazi Aracı Tavsiyesi

Teşekkür ederim. Pathfinder, Cherokee 2.8, Discovery arasında seçim yapıcam. Eğer uygun fiyata bulabilirsem gönlümden geçen G Serisi ama bütçemi aşıyor

2. gelandewagen

Arazi Aracı Tavsiyesi

Nissan Pathfinder 3.3 nasıl bi araçtır? Kronik arızası var mı ve yakıt tüketimi nasıl sizce?
  3. gelandewagen

Arazi Aracı Tavsiyesi

4. gelandewagen

Arazi Aracı Tavsiyesi

Mesleğim gereği çok zor arazilere girmek durumunda kalıyorum. Arazide kullandığım 2000 model Honda Hrv marka araç arazide isteklerime cevap veremiyor. Yakıtı ideal ve 45 bin lira limitli arazi aracı tavsiyeniz ne olur? Hoşuma giden araçlar: - 2003-2004 model Jeep Cherokee 2.8 -2004 ve üstü...
  5. gelandewagen

Honda HR-V

6. gelandewagen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba; Ben Burak, 28 yaşındayım Harita Mühendisiyim. Hatay'da ikamet ediyorum. Serbest olarak çalıştığım için sürekli arazi çalışmalarım olmakta. Aslında uzun süredir foruma üyeyim fakat aktif olarak kullanmıyordum. 3 gün önce arazi aracı alınca eşimle birlikte kendimizi off road ve trekking...

7. gelandewagen

Honda HR-V

Son mesaj üzerinden 1 yıl geçmiş ama konuyu takip eden arkadaşlar vardır umarım. Bende 3 gün önce 2000 model HRV aldım. Gerçekten çok keyif veren ve dış görünüş olarakta çok karizmatik bir araç olduğunu düşünüyorum. Aracımın dışı mat siyah kaplı. Ön tamponda koruma barı ve yan basamaklar mevcut...
  8. gelandewagen

4x4 Yaşam Kılavuzu

Yeni başlayan arkadaşlar için çok eğitici olabilir. Tekrar yükleyebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim
  9. gelandewagen

Araç Tavsiyesi

Bende yavaş yavaş ilgi duymaya başladım offroada :) Dün 2000 model Honda Hrv aldım. Belki beklentilerimiz sizinkilerle farklı ama başlangıç için Hrv düşündüm. Çok ağır arazilere bir anda giremem çünkü bu konuda eğitimim yok henüz. İlerleyen aşamalarda kendimi geliştirdikçe aracımı satıp...

10. gelandewagen

Arazi Aracı Arıyorum

Konuya cevap alamadım biraz araştırmalar sonunda 2000 Model Honda HRV aldım Aracın kullanımı ve konforu çok rahat geldi bana. Yola hakimsiniz ve sürüşü çok keyifli 2012 model passat marka aracıma göre daha keyf alıyorum sürerken. Forumda biraz araştırmam neticesinde çok ağır off road...

11. gelandewagen

FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim..

1998 Land Rover Freelander 1.8 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 325695238 bu aracı tavsiye eder misiniz? fiyat olarak uygun geldi. arazi ölçümleri sırasında elemanıma vericem aracı. 20 bin tl civarı başka tavsiye edeceğiniz araç var mıdır?
  12. gelandewagen

Arazi Aracı Arıyorum

İyi günler arkadaşlar. Mesleğim gereği sürekli arazi şartlarında çalışıyorum. 1992 model Toyota Hilux marka pikap kullanıyordum. Araçta hidrolik direksiyon, klima olmamasından dolayı aracımı sattım ve ofisim için arazi şartlarında kullanacağım 20 bin TL civarı temiz arazi aracı arıyorum...

13. gelandewagen

Dev Toyota Hılux (2012)turkıye

Ynt: Dev Toyota Hılux (2012)turkıye maşallah çok iyi..araç bildiğin tank!!garajdan çıkarken bmw'yi ezip geçiyordunuz dikkat :)
  14. gelandewagen

KAFAM KARIŞIK..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM

Ynt: KAFAM KARIŞIK..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM evet fiyatı çok uyguna geldi.çünkü ben aldıktan zonra zam geldi.bayi benden 1500tl zarar ettiğini söylüyor :) fakat bu beni ilgilendirmiyor çünkü bayi aylık satış kotasını doldurmak için bu fiyatı verdi bana..bunun yanında araçtan 2 tane aldık.bayi...
  15. gelandewagen

ÇOK ACİL YARDIM

Ynt: ÇOK ACİL YARDIM teşekkürler saolun.işim icabı sürekli arazide ve şantiyede bulunuyorum.inşaat şirketleriyle de sürekli konuşuyorum bu konuyu.bu sınıfta uzun yıllar en çok verim aldıkları aracın hilux olduğunu belirttiler. bu yüzden tercihimi toyotadan yana kullandım.ayrıca kabin içi çok...

16. gelandewagen

2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey

Ynt: 2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey tamer bey tekrar tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş..elinizde çıkma 17'' 4x4 jantı var mı?yada çıkmasını bulabileceğimiz bir yer var mı?aşağıdaki aracın jantından...
  17. gelandewagen

Ynt: KAFAM KARIŞIK..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM toyotayı öneririm.yıllarca sorunsuz binebileceğiniz bir marka.bunun yanında 2. eli çok güçlü.ssangyong aldığınız takdirde satışını çok zor yapacağınız bir araç.toyotayı bugün satıyorum dediğinizde yarın satılıyor araç.kaldı ki benim gibi ticaretle...
  18. gelandewagen

ÇOK ACİL YARDIM

Ynt: ÇOK ACİL YARDIM teşşekkür ederim yardımlarınız için..sorunu trafikte düzelttik.zaten trafikteki memur beyde söyledi sık sık başlarına gelen bir olaymış..

19. gelandewagen

Ynt: KAFAM KARIŞIK..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM 2012 yi 54500 ve 54000 civarında bile bulabilirsiniz.ben 2013 havuz dahil 55750ye aldım.
  20. gelandewagen

ÇOK ACİL YARDIM

arkadaşlar dün 2013 hilux aldım..eve geldiğimde aracın şase ve motor numarasını kontrol etmek istedim.motor numarasında bir sıkıntı yok fakat şase numarasında G207 olarak yazan numaranın proforma faturada G007 olarak yazıldığını fark ettim.sinirden kuduruyorum şuan.2012 yada 2013 hilux aracı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri