Arama sonuçlarınız

1. mamix_34

siyamı ten rengimi ?

abiler merhaba aracıma (cj5) tente alıcam ancak bir konuda karar veremedim bu konuda sizinde fikrinizi almak istedim sonuçda hepiniz cj konusunda profesyonel olmuşsunuz.sizce siyah cj5'e ten rengimi yoksa siyah'mı yakışır,ben karar veremedim.şimdiden çok teşekkür ederim

2. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler tesekkür ederim ama verdiğiniz sayfa açılmıyor,daha farklı bilgiyi nasıl alırız
  3. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler vergi dairesinde silindir hacmi 2001 olarak görünüyor ama ruhsatta 12 olarak yazıyor ?? birde ruhsatta marka jeep tip universal olarak görünüyor nasıl bir yanlışdayım yardımcı olursanız sevinirim :(

4. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler ne konuda uğraştırır acaba ???
  5. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler haklısımız abi aracımın willys olduğunu fark ettim dediğim gibi acemiyim bu işlerde dün geçen gün kaportacıdaydım ve arka bagaç kapağında willys yaazdığını gördüm yani cj değilmiş :( birde aklıma takıldı ruhsatta aracın markası jeep model universal olarak yazıyor...

6. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler evet aynen öyle çok teşekkürler...

7. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler aracın şuan tente işi yapılıyor tabi aynı zamanda boya işleride yapılıyor :)
  8. mamix_34

Wily's'e Koltuk ve İki Ön Kapı Nasıl Yapabilirim?

Ynt: Wily's'e Koltuk ve İki Ön Kapı Nasıl Yapabilirim? yeriniz nerde acaba bendede willys varda
  9. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler teşekkürler

10. mamix_34

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep bendede 68 model var bu resimde motor işleri yapılıyordu :) şuan boya ve tente işleri devam ediyor

11. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler sağolun valla aslında zor iş ama seve sevede yapıyorum yaptırıyorum :) acemiyim bu işte öğrenmeye çalışıyorum
  12. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler teşekkürler

13. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

Ynt: yeni cj5 yeni fikirler teşekkür ederim, aslında sitede çok dolaştım ama dediğim gibi acemi olduğumdan ilk böyle bir konu açtım :)
  14. mamix_34

yeni cj5 yeni fikirler

merhaba.3 ay önce yeni bir cj aldım,motor bilgim zayıf olduğu için tanıdığım bir motor ustasıyla çalıştık bazı parçalar değişti şuan aklımda olmayan parçalar.yanlız elimdeki orjinal cj5'mi yoksa tuzla jee'imi onu çözemedim.benim sizlerden öğrenmek istediklerim var.sizlerin bilgileriniz ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri