Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Bu Telsiz muhabbetini biraz değiştireyim biz de hafta sonu yunusun yokluğunda yeni turuncu defenderi testte gittik çok başarılı çiktı
Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi?
Onur bey islak, buz ve derin karda çok dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. O lastikler bunların dışında bol çamurda güzel iş yapıyor. Diğer durumlarda aman dikkat diyorum. Saygilar Meriç
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)
İnşaallah Allah gönlüne göre versin. Ben 92 de askerken bir gün bu araçların(Defender) MKE ye düşeceğini düşünmüştüm. Fazla değil 15 yıl 2007 de MKE den almak nasip oldu. Sen iste yeter. Bu...
Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)
Serhat bey merhaba. Havalar biraz daha soğusun bir hamsili gezi yaparız. Hatta 2. Geleneksel Hamsili Defenderli Rampa Gezisi de olabilir :D ;D
Önder eğer tavuklara takıldıysan bizde daha çok meziyetlervar. Her zaman deneyebiliriz ama nedense bir türlü haberleşemiyoruz. Tabiki araya japon, amerikan, rus katmak daha zevkli olur.
Şimdi sizi...