Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

Karavan Projem; Toyota 4x4 Hilux Üzerine Alkovan

Ynt: Karavan Projem; Toyota 4x4 Hilux Üzerine Alkovan çok güzel bir projeniz var. karavan ile ilgili yasaları hiç bilmiyorum fakat..sadece toyota olarak degilde yine 4x4 gmc siera,cehwrolet k5,defender 130 misali bir araçta kullanabilirsiniz..elbette zevk meselesi tabii :) birde askeriyenin...

2. tuncaaayy

CJ5 İçin V8 Motor ?..

Ynt: CJ5 İçin V8 Motor ?.. dikkatimi çektide,motoru satanda nihat ustanın kardeşi...
  3. tuncaaayy

Brezilya'ya Gidiyorum

Ynt: Brezilya'ya Gidiyorum iyi yolculuklar.. :) bol resim bekliyorum sizden..

4. tuncaaayy

Soğucak - İnönü Yaylaları Kamplı Off-Road Gezisi (14-15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Soğucak - İnönü Yaylaları Kamplı Off-Road Gezisi (14-15-16 Ağustos 2009) çok keyif aldıgım bir gezi oldu birkaç fotografta bende var akşam yükleyecegim..
  5. tuncaaayy

Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009)

Ynt: Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009) resimler çok güzel..

6. tuncaaayy

Arkadaşımız Tuncay Özay' ın (Tuncay CJ) Doğum Günü

Ynt: Arkadaşımız Tuncay Özay' ın (Tuncay CJ) Doğum Günü çok teşekkür ederim..2 gündür kamptaydım anca bakabildim :D

7. tuncaaayy

Ynt: Arkadaşımız Tuncay Özay' ın (Tuncay CJ) Doğum Günü yok yok daha uzamam heralde.. ;D
  8. tuncaaayy

Ynt: Arkadaşımız Tuncay Özay' ın (Tuncay CJ) Doğum Günü teşekkür ederim :)
  9. tuncaaayy

Ynt: Arkadaşımız Tuncay Özay' ın (Tuncay CJ) Doğum Günü sagol abi! selamlar..

10. tuncaaayy

2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ynt: Yeni Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı arkası X5 e benzemiş..

11. tuncaaayy

Ynt: Arkadaşımız Tuncay Özay' ın (Tuncay CJ) Doğum Günü teşekkür ederim... :)
  12. tuncaaayy

Ynt: Arkadaşımız Tuncay Özay' ın (Tuncay CJ) Doğum Günü teşekkür ederim arkadaşlar.... büyüyoruz yavaş yavaş ;D :-[

13. tuncaaayy

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları bu aralar benim cj ile küstük ;D ip gibi giden araba bu aralar kafasına göre takılıyor..hayır bişeyde yapmadım,alt tarafı yeni orjinal kupa takozu harici 4 cm kauçuk takoz kulandım >:( bünyesi kaldırmadı galiba.... ramazan öncesi bişey yapamıyacagım..hafta sonu...
  14. tuncaaayy

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları hayırlı olsun! bu aralar mecbur cadde de kullanıyorum..2.nci arabam satılık olarak galeride duruyor... benim cj den daha güzel resimler bekliyorum abi :P ;D saygılar....
  15. tuncaaayy

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları terraflex küpe nedir???

16. tuncaaayy

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları benim hep aklımda olan dodikler!!! ama kendime güvenemiyorum malzemeyi yakından inceledim..banada pek kırılganmış gibi gelmedi...fiyatından dolayı çekimserim,alırsam kırarım diye korkuyorum..tarkan abi 600$ küsür fiyat vermişti.onun harici ebay da daha cazip fiyat a...
  17. tuncaaayy

Jeep Grand Cherokee WJ Kasa AEV Uygulaması

Ynt: Jeep Grand Cherokee WJ Kasa AEV Uygulaması yapılı wj istanbulda bir tane var..sahibi yalçın bey arabasının difransiyellerini,daha dogrusu karpuzunu dana 44 ile degiştirmiş..kendisiyle yakın bir zamanda görüşmedim,ama yorumlar gayet başarılı olduguna dair..bir dönem bende araştırmıştım bir...
  18. tuncaaayy

O Şimdi Asker

Ynt: O Şimdi Asker hayırlısı olsun.. kardeşime çok düşkün oldugumdan onu ilk teslim ederken,yemin töreninde ve dagıtımında ordaydım...(2004) amasya çok güzel bir ilimiz..istanbula karayolu ile hatırladıgım kadarı ile 620 km(kadıköy)çok fazlası ile gezdigim bir yer...askeriyesi ile ilgili...

19. tuncaaayy

Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü

Ynt: Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü dogum gününüz kutlu olsun..mutlu yıllar dilerim..
  20. tuncaaayy

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar çok güzel,ama gereksiz..galiba pop starlara hitap ediyor..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri