Arama sonuçlarınız

1. caner

Gezenbilir ATV Ana Haber'de

Ynt: Gezenbilir ATV Ana Haber'de bizim gezenbilir polarımız yok o nedenle röportaj vermiyoruz :)

2. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Bugün Beyazıt Meydanı'ndan geçerken günbatımı başlamıştı ve bunları yakaladım.
  3. caner

Hangi Kitabı Okuyorum?

Son devir Türk yazarlarından okurken en keyif aldığım romancılardandır Anar. Heyecanla yeni bir kitabının çıkmasını bekler ve çıktığını duyar duymaz ilk fırsatta satın alır, bitmesin diye de yavaş yavaş okurum. Diğer eserleri ise şu şekildedir: Puslu Kıtalar Atlası (1995), Kitab-ül Hiyel...

4. caner

Uzun İnce Bir Yolda; Doğu Ekspresi

Ynt: Uzun İnce Bir Yolda; Doğu Ekspresi Ben Erzurum'dan Ankara'ya kadar gelmiştim (yataklı vagon) Erzurum Ekspresi ile. Aslında konforlu ve temiz. Yataklıya binince kendinizi bir anda yüksek sınıftan hissetseniz de, yolculuğun çoğu gece geçtiği için pek de zevkli olmuyor. Sıkıntı basıyor, yol...
  5. caner

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Dün Sedat bahsetmişti toplantıdan. Şişli, Halide Edip'ten, arabasızım Balık isterim ama mümkün olursa menü harici, olmazsa mecburen menü. 01- koza - (Göztepe - Menü?) 02- yol - (Bahçelievler - Hamsi yoksa tavuk menü) 03- vita - (Fatih - Makarna, bilimum hamur işi) 04- agbilgic +1 - (Kemerburgaz...

6. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Siyah Beyaz'ın yeri ayrı:

7. caner

Kişisel Galeri (caner)

Merhaba, Ben de buraya fotoğraflarımdan koyayım. Aslında çekmekten ziyade fotoğrafları düzenlemek ve seçmek artık ciddi vakit almaya başladı. Farklı ortamlarda paylaşsam da neden gezenbilir'i ihmal ediyorum değil mi? Evvela eskilerden seçtiklerimden yavaş yavaş günümüze doğru gelmek...
  8. caner

Ara Güler Fotoğraf Sergisi - Ankara

Ynt: Ara Güler Fotoğraf Sergisi - Ankara Kızılay'dan Atatürk Bulvarı boyunca Sıhhiye yönüne doğru yürüyün. Orta refüjde Atatürk anıtı vardır. O hizada sağ kolda çarşı, yer altındadır. Sol kolda da Orduevi vardır.
  9. caner

Ara Güler Fotoğraf Sergisi - Ankara

Ynt: Ara Güler Fotoğraf Sergisi - Ankara Bayram tatilinde Ankara'da idim ve gezim sergiyi. Şiddetli tavsiye...

10. caner

Bu Pazar Fotoğraf Gezisi (25.11.2007)

Valla Ufuk ne kaçırdığımızı bilmiyoruz henüz :) Arkadaşlar yüklerse bişiler görücez. Pazar günü ben de şöyle bir çıkıp Karaköy-Eminönü gezip kısmi bi alışveriş yaptım. Kuruyemiş'in iyisi ve ucuzu o tarafta oluyor malum. Bu arada sunlar cikti:

11. caner

Karlı Dağlardaki Sır

7-14-21-28 ARALIK 2007 / 4 OCAK 2008 / CUMA AKŞAMLARI 22.30'DA TRT-2 EKRANLARINDA Tarihin gizemli mekânlarına zorlu bir yolculuk.. "KARLI DAĞLARDAKİ SIR" Tarihe yeni bir bakış açısı getirecek olan belgesel TRT ekranlarında… 138 gün ve 150 bin kilometre.. İşte Karlı Dağlardaki...
  12. caner

Bu Pazar Fotoğraf Gezisi (25.11.2007)

E yaptınız mı geziyi? Başlığı ben yeni gördüm. Bu gibi durumlarda bi de mailing yapmakta fayda var abilerr :)

13. caner

Bolu Gezilecek Yerler

Ynt: Bolu Gezilecek Yerler Öncesinde gidenlerin yalancısıyım ama Sünnet Gölü'nde de ciddi su azalması var. Yağış olmamasının etkileri. Bu panorama fikir verebilir. Bir de tepeden görünüm:
  14. caner

Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Yağmur ve soğuk nedeniyle geziye talep olmadı ama kısa fotoğraf sunumlarının ardından küçük bir ekip olarak yiyenbilir grubu oluşturup canım ciğerime gittik. Adamlar hakkaten yiyo abi :) Yolda kafenin içinde bulunan...
  15. caner

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor Mustafa ben geleceğim. Behiye de gelecekti. 2 kişi yani.

16. caner

Boğaz'da 29 Ekim Gösterisi

Ynt: Boğaz'da 29 Ekim Gösterisi Bunlar da benim küheylanın kapasitesi ölçüsünde çıkan sonuçlar :) İBB o gecedeki gösteri ile ilgili bir de yarışma düzenliyormuş. http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Haberler/HaberDetay.html?HaberId=24557
  17. caner

Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007)

Ynt: Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007) Ayder Yaylası'ndan sabahın erken saatinde minibüs ile Yukarı Kavrun (Kavron) Yaylası'na doğru yola çıktık. Transit minibüs ile hoplaya zıplaya 1.5-2 saat kadar süren bir yolculuk sonrası yaylaya vardık. Kimi noktalarda minibüs zor...
  18. caner

Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007)

27-28 Ağustos 2007 tarihinde Ayder Yaylası'nda idim. Yağmurun başladığı bir zamanda yaylaya indim hem Karadeniz bölgesinin acemisi hem de yaylaların acemisi olarak evvela kalacak yer ayarlamaya çalıştım ama tek başıma bana kimse yer vermedi ya da yüksek fiyatlar talep ettiler. Kimisi odalar en...

19. caner

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor İstanbul'da olursam gelirim muhakkak, program accık karışık an itibariyle.
  20. caner

Tuz Gölü

Ynt: Tuz Gölü Gezi sayılmaz, ziyaret diyelim :) Evet, Tuz Gölü'nü... Ölmeden evvel. Bayramı Ankara'da geçireceğim için, izni denk getirirsem günübirlik..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri