Arama sonuçlarınız

1. incvz67

Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı)

Ynt: kaçkarlara yolculuk...01-ağustos kaçkar bölgesinde değişik yaylalara ve zirve..

2. incvz67

Macahel, Kaçkar Zirve Bölgesi ve Yaylalarına Yol Arkadaşları Aranıyor (Ağustos 2010)

Ynt: Macahel, Kaçkar Zirve Bölgesi ve Yaylalarına Yol Arkadaşları Aranıyor (Ağustos 2010) 2010 ağustosunda palanladığım turu tam kesinleştirmedim ama görmediğim diğer yayları palanıma katmak istiyorum...ama hepsi sığmayacak bunuda biliyorum... kafamdaki son durum şöyle 1 gün...trabzondan ispir...
  3. incvz67

Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Doğu Karadeniz Turu bende bu yaz 1 ağustos 2010 tarihinde doğukaradeniz yapıcam. aslında iki yıldır gidiyorum 2008 ağustosunda,borçka karagöl ..macahel , yusufeli,olgunlar,dilberdüzünden denizgölü ,kaçkar zirve, naletleme geçidinden çeymakçur yaylası,ayder,pokut,hazindak turuna katıldım...

4. incvz67

Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı)

arkadaşlar kaçkar bölgesine 2008 ve 2009 yıllarında gittim...ama hala bitiremedim.bitirsem bile o bölge insanı kendine çekiyor zaten acaip bir bağımlıllık yapıyor...bu yıl yayla gezisi ağırlıklı bir format düşünüyorum ah araçla gidebilsem keşke o bölgeye de daha fazla yer görme imkanım olurdu...
  5. incvz67

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve arkadaşım çok saolun bilgi paylaşımınız için....

6. incvz67

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve arkadaşım çok saol....davalı üzerinden kaçkar zirve olan bir plan düşünüyorum....turu şöyle planlıyorum... görmek istediğim yerler var diğer tarafta daha..amlakit samistal palovit davalı gibi .....ya bu kaçkarlar bitmiyorki zaten bu...

7. incvz67

Macahel, Kaçkar Zirve Bölgesi ve Yaylalarına Yol Arkadaşları Aranıyor (Ağustos 2010)

Ynt: Macahel, Kaçkar Zirve Bölgesi ve Yaylalarına Yol Arkadaşları Aranıyor (Ağustos 2010) umarım ağustos ayına kadar netleştiriz benim durum kesin ağustosun 2 ile 10 arasında olacak tatilim o zaman ..görüşmek üzere sedat bey.
  8. incvz67

arkadaşlar iki yıldır kaçkar bölgesine gidiyorum. 2008 de macahel yusufeli olgunlar dilberdizü deniz gölü,kaçkar zirve, naletleme geçidi ,çeymakçur ayder pokut sal hazindak rotası yaptık.. 2009 yılında siteden tanıştığım yol arkadaşım kerem ile ayder kavrun mezovit kuzeyden zirveye çıktık ama...
  9. incvz67

Ilgaz Dağı Küçük Hacet Tepesi Tırmanışı (20-21 Şubat 2010)

Ynt: Ilgaz Dağı Küçük Hacet Tepesi Tırmanışı (20-21 Şubat 2010) arkadaşlar güzel bir etkinlik yapmışsınız....paylaşım için teşekkürler bu arada murat arkadaşım selamlar....

10. incvz67

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve gerçekten bu kaçkarlar büyüleyici ve insanda bağımlılık yapıyor. 2008 de bukla ile macahel kaçkar zirve ( dilberdüzü yusufeli tarafından) yaptı naletleme geçidi ile kuzeye geçtik ve iklimin değişimine şahit olduk . ayder pokut hazindak...

11. incvz67

Kar Otel Sarıkamış

Ynt: Kar Otel Sarıkamış arkadaşlar sarıkamışa yolunuz düşerse kesinlikle tavsiye edeceğim bir yer biz iki arkadş ereğliden kalktık gittik sarıkamışa bir sürü araştırma yaptık eee uçak bileti derken yol masrafı derken tatilimizi uludağa kartalalkaya ya gitmek varken neden sarıkamışa...
  12. incvz67

Kars Sarıkamış Kayak Merkezi

Ynt: Kars Sarıkamış Kayak Merkezi sarıkamış kar kalitesini görmek bile muhteşemdi 6 gün kaydık muhteşem sarıçam ormanları içinde pistlerden 3 ve 5 nolu çok güzel 2 noluda bol kar var yanlardan ormana girilebiliyor ya muhteşem biyer.... kar otelin 100 tl lik sömstr fiyatıda skipas dahil tabiki...

13. incvz67

Kayak Merkezlerinde Ski Pass Fiyatları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Ski Pass Fiyatları arkadaşlar kdz ereğlide oturduğumdan haftada 1 gün kartalkaya ya gitme fırsatım oluyor. ama fahiş skipas fiyatlarından artık bıktık..bakın hafta sonları 90 tl diyorlar hafta içi 70 diyorlar ...eğer bir tur şirlketinden tanıdığınız olursa 15-20 tl...
  14. incvz67

Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009)

Ynt: Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009) berkay arkadaşım resimler çok güzel ama ben lanetlenemeden sonra, sizin kavruna inerken mozovite mi döndünüz oradanmı indiniz.resimde kavrun yaylasını yukarıdan gördüm yanılmıyosam. ama bisikletlerle çok ağır bi yükün altına...
  15. incvz67

Türkiye' nin Yağmur Ormanlarını Kestirme!

Ynt: Türkiye' nin Yağmur Ormanlarını Kestirme! avrupada doğal orman kalmadığı için bize imreniyorlar.baksanıza insan eliyle büyütülen ve doğal ormanlar arasındaki farka..... biz bunun değerini ne zaman anlarız biliyormusunuz elimizden kaybolup gidince.. ama ülkemizin eğitim seviyesi...

16. incvz67

Kapıdağ Yarımadası'nın Bakir Koyları

Ynt: Kapıdağ Yarımadası'nın Bakir Koyları fotoğraflar çok güzel o bölgenin de görülmesi gerektiğini belirtiyo bize.ülkemiz bir cennet ...baksanıza her bir köşesi bir harika....emeğinize sağlık arkadaşım.
  17. incvz67

Ynt: Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009) lanetleme geçidinden bisikletlerle nasıl çıktınız ve indiniz arkadaşım ya .ben geçen yıl olgunlardan çıkmıştım lanetlemeye sonra çeymakçura inmiştim.ama bisikletle çok zor olmuştur .inşallah seneye görüşürüz oralarda.evet ağustos başı...
  18. incvz67

Ynt: Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009) inşallah arkadaşım arkadaşım .kaçkarlar insanı kendine o kadar çekiyokiama 5-6 gün yetmiyor seneye biraz daha fazla zaman ayırmayı düşünüyorum.amaç sadece zirve değil.bölgenin güzellikleri muhteşem.haziran ayında rota çizmeye başlarım...

19. incvz67

Ynt: Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009) şenol bey yanımızda gps yok idi. ama bölgeyi vadi vadi yayla yayla bilmek insana bir rahatlık veriyo.ama gps olmalıydı çünkü aşırı siste göz gözü görmüyor.bizde o yüzden mevsimin en müsait zamanında gidiyoruz.ağustos ayı en uygun ay.bu...
  20. incvz67

BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı

Ynt: BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı bu güzellikleri gördükçe dayanamıyorum. bende kaçkarlara zirveye çıktığımda kendimi dağcı sanıyorum ya...... bu etkinliği yapan arkadaşlara ve payşaımda bulunan herkese teşekkürler.iyiki varsınız arkadaşlar. kdz ereğliden selamlar .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri