Arama sonuçlarınız

1. incvz67

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) ağrı dağı etkinliğine katılan herkesi tebrik ediyorum sizleri imrenerek izliyorum..... resimler çok güzel.....ellerinize sağlık varsa yenilerinizi bekleriz...

2. incvz67

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... sevgili ACTİONMAN borçkadan sonra akşam karagölde çadırda kalacağız ..battaniye sırt çantasında fazla yer kaplar diye düşünüyorum..lakin öyle olacaktır...zaten gıda ihtiyacımızı sırtımızda taşıyacağız....benim uyku...
  3. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... arkadaşlar gezimiz kesinleşmiştir..... şu an için... geziye katılacak olanlar.. 1. incvz67 kdz ereğli 2. çamlıbel sivas (su şehri) bizler ekisklerimizi gideriyoruz...31 ağustosta sabah 09:00 trabzon terminalinde...

4. incvz67

2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar benim doğu karadeniz aşkı bitmez .. 2011 de tekrar planlar yaptım rotalar belirlendi... gezi planları kısmına eklendi.şu an 2 arkadaş olduk bile 31 ağustos trabzon terminalinde buluşuyoruz....ve artvin...
  5. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... geziye katılmayı düşünen arkadaşlar...eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlamamız gerekiyor.... kesin katılmayı düşünen ler özelden mesaj atarlarsa sevinirim... bu arada macahel bölgesindeki geziyi grubun performansına göre...

6. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... evet bazı yerlerde araç gerekebilir haklısınız..ilerleyen zamanlarda haberleşelim arkadaşım

7. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... ağustos ayı içinde çadır meselesini netleştirelim. 2 kişi olur isek....tek çadır. 4 kişi olur isek... 2 çadır.. bu arada bazı yerlerde el değmemiş...
  8. incvz67

Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011) arkadaşlar hepiniz sağ salim hoş gelmişsiniz.....resimlerin devamını bekliyoruz....bu tarihte ,ne kadar da çok kar varmiş erciyeste ya...
  9. incvz67

Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011) erciyes etkinliğine katılacak tüm arkadaşları kıskanarak buradan resimlerinizi bekliycem...malesef bu tür etkinliklerinize katılamıyorum hiç.....hafta tatili pazartesi olan bir iş olunca hiç bir şeye uymuyo...

10. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... katılacak arkadaşlar için yanında bulundurulması gerekenler...... 1-çadır ...olan arkadaşların çadırını kullnarak paylaşım yapılabilir.. 2- dağ-trekking botu ...biraz kaliteli olmasında fayda var karçal zirve yaparken...

11. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... arkadaşım aksilik çıkmazsa bekleriz....sayfayı takip edersiniz buradan haberleşip ağustos ayında son eksiklerimizi tamamlayacağız.... çadır olan arkadaşlar kaç kişilik olduğunu yazarlarsa sevinirim muhtemelen 4-5 kişi...
  12. incvz67

2011 Ağustos-Eylül Doğu Karadeniz Yaylaları Gezi Arkadaşı Aranıyor

Ynt: 2011 Ağustos-Eylül Doğu Karadeniz Yaylaları Gezi Arkadaşı Aranıyor gideceğimiz bölge karçal zirrve tırmanışı hariç orta zorlukta bir parkur sayılır...daHa önce doğa yürüyüşlerine katılmadıysanız veya çadırda mat ve uyku tulumu ile uyumadıysanız sorun yaşanabilir.herşeye hazırlıklı...

13. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... siz bizden erken o bölgede olacaksınız paylaşımlarınızı bekleriz artık
  14. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... gezimizin: karçal-beyazsu-gorgit-macahel programı
  15. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... ilerleyen zamanlarda gezinin ayrıntılarını ve buradan takip edebilirsiniz...ama ben mecburen bayramın ilk günü..kdz ereğlide olucam ama.bayramın 2. günü sabah trabzonda olmak zorundayım ki ve turuma...

16. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... BU etkinliğin beyazsu ,karçal ,gorgit ,camili ,(macahel), tarafı 6-7 gün sürecektir....
  17. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... arkadaşlar gezimizin başlama tarihi ramazan bayramın 2.günü31 ağustos çarşamba trabzonda başlayacaktır..bu geziyide geçen yıllarda yaptığım kaçkarlar gezilerim gibi çok istiyorum..hatta arkadaşımızın belirttiği suziki...
  18. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

19. incvz67

2011 Ağustos-Eylül Doğu Karadeniz Yaylaları Gezi Arkadaşı Aranıyor

Ynt: 2011 Ağustos-Eylül Doğu Karadeniz Yaylaları Gezi Arkadaşı Aranıyor bu etkinliği 2011 yılı için... boçka-karagöl- atanoğlu yaylası beyazsu yaylası karçal zirve yıldız gölü-gorgit yaylası efeler ve macahel olarak düşünüyorum...sonrası allah kerim..
  20. incvz67

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... kaçkarları gördüyseniz karadenize kesinlikle birdaha gitmek isteyeceksiniz... ilerleyen zamanlarda turun daha da ayrıntılarını konuşuruz...ama benim tarih kesinlikle ramazan bayramında başlamalı yani 30 ağustosta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri