Arama sonuçlarınız

1. incvz67

Geleneksel 10. Gezenbilir Kış Kampı Tarihi ?

kamp tarihi iyi olmuş .ayrıca bir açıklama yapayım...daha önce bir çok arkadaşımız gitmiştir bu yaylalara..bölüklü yayla yayla evlerinin olduğu 1080 metre rakımda bir yayla yaylada çeşme ve iptidai bir WC bayan ve erkek (içinde musluk var) ..gümeli beldesinden yaylaya ulaşım çok sıkıntılı...

2. incvz67

Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar)

Ynt: Artvin - Rize (karçal, Kaçkar) oktay arkadaşım karadeniz çok başka heleki kaçkarlar bölgesi ...ben 2012 ve 2013 yılında gidememiştim hastalığım dolayısı ile 2014 ağustosunda allah nasip etti yine bir arkadaşımla beraber o yayla senin bu yayla benim gezdik yürüdük ...çok güzel insanlarla...
  3. incvz67

2013 Ramazan Bayramında Kaçkarlara Yolculuk (9-15 Ağustos-2013)

Ynt: 2013 Ramazan Bayramında Kaçkarlara Yolculuk (9-15 Ağustos-2013) çok saolasın arkadaşım...inşallah diyelim benim gibi kaçkar bağımlısı birinin kaçkarlara gidememesi 2 yıldır .resmen mahvetti beni..tabi öncelik sağlık ..seneye tarihim belli bi aksilik olmazsa ramazan bayramı28 temmuz...

4. incvz67

Ynt: 2013 Ramazan Bayramında Kaçkarlara Yolculuk (9-15 Ağustos-2013) sağlıklı bünye için sorun olacağını sanmam zaten bir günde zirveye çıkılmaz..2500m civarlarında kamp atılır bu durumda vucut alışmış olur yüksekliğe..yürüyüş performansınızda sorun yoksa rahatlıkla yapabilirisiniz.güney...
  5. incvz67

arkadaşlar bu yıl ramazan bayrımın 2. günü trabzon otogarı -havaalanında başlayan buluşma ile bir hafta sürecek etkinlik detayı haritada görüldüğü gibidir..fakat .2 seçenek üzerinde kesin karar verilmemiş olmakla beraber gezi planlamı yapmaktayım. 4 yıl yaptığım kaçkarlara yolculuğum ve 3...

6. incvz67

Kazbek Faaliyeti

Ynt: Kazbek Faaliyeti tebrikler bu güzel faaliyet için...kafkasya görülmesi gereken bir bölge olsa gerek doğal güzellikleri ile

7. incvz67

Gezenbilir Zonguldak Grubu

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu çağtay bey gezenbilir ailesine hoşgeldiniz...etkinliklerde görüşmek üzere.
  8. incvz67

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. bu arada gezenbilir ailesi çok geniş bir kitleye hitap ediyor...eğer sitemizi detaylı inceleme vakti yaratırsanız ilgilendiğiniz her doğa aktivitesi konusunda burada uygun başlıklar ve...
  9. incvz67

2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar aybars arkadaşım özlemedinmi kaçkarları.....uzun zaman sonra 2 yıl önceki etkinliği tekrar özledim yapamadık 2011- ve 2012 de bayram ve tatil dolayısı ile inşallah 2013 ağustosta ramazan bayramınıda...

10. incvz67

60 LIK DELİKANLILARIN KAÇKAR ZİRVE VE TRANS SERÜVENİ

Ynt: 60 LIK DELİKANLILARIN KAÇKAR ZİRVE VE TRANS SERÜVENİ hepinizi tebrik ediyorum..ayrıca anlatımda süper...

11. incvz67

Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012)

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) Katılımcılar ; 01 - Murat Öz - İzmir ( Tasim ağabeyin aracı ile) 02 - Tasim Güler - Bursa ( Kendi aracı - 1 Boş yer ) 03 - Recep Ünal Yıldızlı - Sakarya (Selçuk Batman'ın aracı ile) 04 - Kadir Tunca +1 kişi - İstanbul...
  12. incvz67

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) murat bey bir sorum olacak bu konuda siz daha tecrübelisiniz. kdz ereğli ye bursadan dönüşte gündüz her saat olan otobüs seferleri ,malesef akşamdan sonra 17:30 ve gece saatlerinde mevcut. bizim 17:30 da otagara dönme şansımız...

13. incvz67

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) araç durumunu güncelledim
  14. incvz67

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) 01 - Murat Öz - İzmir ( Tasim ağabeyin aracı ile) 02 - Tasim Güler - Bursa ( Kendi aracı - 2 Boş yer ) 03 - Bora ÇAKMAK - Ankara ( tekliflere açığım :) ) 04 - Kadir Tunca - İstanbul (araç durumu henüz belli değil...) Belki...
  15. incvz67

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) uludağa hep kayak için gitmiştim..hiç böyle çıkma şansım olmamıştı.... bu durumda ereğliden 2 kişi olarak (murat arkadaşımla) beraber etkinlikteyiz..

16. incvz67

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) arkadaşım bu etkinliğe bizde katılalım...paslanmaya başladım....büyük ihtimalle katılırız değilmi...kdz ereğliden 2 kişi diyelim.
  17. incvz67

Bolu - Düzce- Karabük-safranbolu Yürüyüş ,Offroad ve Kanyon rotası tavsiyesi

Ynt: Bolu - Düzce- Karabük-safranbolu Yürüyüş ,Offroad ve Kanyon rotası tavsiyesi haklısınız bölgemizde bireysel olarak doğa sporları ile ilgilenenler olmasına karşın aktif bir doğa sporları klubü yoktur... bu arada alaplıdan geçerseniz zonguldağın en yüksek dağı olan bölüklü yayla ve bacaklı...
  18. incvz67

Eylülde doğu karadeniz turu

Ynt: Eylülde doğu karadeniz turu bizim bayramda kaçkar tırmanış planımız malesef iptal oldu gelişmelere göre takipte olacağım selamlar...

19. incvz67

Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012) alper arkadaşım malesef süre yetersizliğinden programımızı iptal etmek zorunda kaldık iş güç olayları elimizi bağladı yine.. malesef 1 gün buradan ereğliden arabamızla gitsek bile ayder e kadar en az 13-14 saatlik bir zaman alıyor...
  20. incvz67

kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012

Ynt: kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012 şu anki duruma göre 4 yıldan beri gittiğim kaçkarlara gitmem bazı nedenlerden dolayı zora girdi ve bu durumuz murat arkadaşıma ilettim hesap aslında en az 8 günlük bir zaman gerekiyordu planlarım için ve bayram tatilinide içine koyduğuzda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri