Arama sonuçlarınız

1. rampadacore

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Teşekkür ederim bilgi için. Bu araçlarda minimum 200 bin km araçlar bulabiliyoruz 2. elde. Bu araçların motor revizyonlarıi gerekenler ve yaklaşık maliyetleri hakkında bilginiz var mı? Değişmesi gerekenler, dikkat edilmesi gerekenler, sonrasında ne kadar...

2. rampadacore

Kömür Limanı, 29-30 Ağustos 2008

Ynt: Kömür Limanı, 29-30 Ağustos 2008 Merhaba, kömür limanının dalışa kapatıldığı doğru mu?
  3. rampadacore

Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ?

Ynt: Discovery Mpi Kullanan Yok Mu ? Merhaba, Disco MPI tutulmayan bir model midir? Eğer tutulmuyorsa üstadlar gerekçelerini yada yorumlarını paylaşabilirler mi?

4. rampadacore

Grand Cherokee mi Discovery mi?

Ynt: Grand Cherokee Mi Discovery Mi? bir de disco'nun 7 koltuklu olması ihtiyaç halinde hayat kurtaran bir özellik gibi duruyor. geniş katılımlı aile gezilerinde 2 araba gitmektense tek araç daha mantıklı gibi.
  5. rampadacore

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Merhaba, TD5 lerde motorun revizyona gelmediği doğru mu? bu şekilde motor yaptıran ve sorun yaşayan var mı?

6. rampadacore

Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero

Ynt: Alınık Discovery Veya 5 Kapı Pajero Merhaba, konuyu hortlatmak gibi olacak ama pajero da düşük km bulmak pek mümkün değil gibi. LR kadar yaygın olmadığını da düşünürsek değiştirmememek üzere (yaklaşık 10 yıl) tercih edilecek olsa hangisi daha sorunsuz olabilir?

7. rampadacore

Grand Cherokee mi Discovery mi?

Ynt: Grand Cherokee Mi Discovery Mi? Merhaba, WJ ve Disco II arasında kararsız kaldım. İkisi de fiyat olarak birbirine yakın ama forumdan anladığım kadarıyla WJ daha sorunsuz gibi görüş bildirmiş sayın üyeler. Disco da daha keyiflidir, gülü seven dikenine katlanır gibi bir algı oluştu. doğru mudur?
  8. rampadacore

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Merhaba, ben de bir discovery almak niyetindeyim. yorumlarınız benim için önemli. linkteki aracı bilen var mı? Yorumlarınızı paylaşabilir misiniz...
  9. rampadacore

Binicilik

Ynt: Binicilik Merhaba, konuyla ilgilenenler için güncel bilgi vermekte fayda olduğunu düşünüyorum. Şu anda İstanbul Atlıspor Kulübünde haftaiçi ve hafta sonu ders alabiliyorsunuz. Maslak İtü kampüsünün karşısında, maslaktan yürüyerek de ulaşabilirsiniz. Ders ücreti 1 saat için hafta içi 110...

10. rampadacore

Land Rover Defender'e Otomatik Şanzuman Nasıl Uygulanabilir ?

Ynt: Land Rover Defender'e Otomatik Şanzuman Nasıl Uygulanabilir ? Merhaba, bu konuda bir herhangi bir uygulama yada yapılan bir araç var mı? maliyetleri konusunda bilgi verebilir mi yapan değerli üyeler?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri