Arama sonuçlarınız

1. erolsarı

86 Çift Kabin Nissan Aldım

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım çok saolun....

2. erolsarı

86 D25 nissan pikap 4x4 parça arıyorum

Ynt: 86 D25 nissan pikap 4x4 parça arıyorum
  3. erolsarı

Ynt: 86 D25 nissan pikap 4x4 parça arıyorum tekrar teşekkür resimleride çocuklara yükleticem ben pek anlamıyorum sizlerin yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum sagılarrr.......

4. erolsarı

Ynt: 86 D25 nissan pikap 4x4 parça arıyorum abicim çok teşekkür ederim D21 olduğunu öğrendim hatta 1985-1997 arası parçalar aynıtmış (dediler).. araçta fazla bir sorun yok ama D2 diye arayınca vede bulamayınca korku salmıştı motorda SD25 YAZINCA ALDANDIM ACEMİLİK İŞTE. aracıma...
  5. erolsarı

Ynt: 86 D25 nissan pikap 4x4 parça arıyorum ABİLER SD25 OLAN ARACIN D21 OLARAK KODLANDIĞINI ÖĞRENDİM BİLGİLERİNİZE, kişi cahilliği kadar cesaretlidir misali bilmediğimiz konu hakkında doğru dürüst soru bile soramıyoruz. öğrenmiş olduk rahatladık yoksa d 25 parçası bulmak imkansızmış ;D

6. erolsarı

bu aracın çıkma yada yeni parçalarının satıldığı yeri bilen arkadaşlardan yardım rica ederizzz.

7. erolsarı

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım mustafa bey inş. resim yüklemeyi öğrenince yükliyecem
  8. erolsarı

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım mustafa bey. bir önceki aracım 93 vitara jlx idi onunlada bayağı mesaim geçti
  9. erolsarı

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım şu int. tide kullanmayı öğrenemedim gitti.size cevap yazmak için girmediğim yer kalmadı herhalde yakaladım.

10. erolsarı

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım daha önce birkaç araç topladım kendi amatörlüğüme rağmen ama idare eder oluyorlar. 4x4 bir hastalıkmış bulaşmış. fark edemedik.

11. erolsarı

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım biraz da sizden cesaret alıp bu işe giriştim resimleri yüklemeyi beceremem ama işyerinden çocuklara yükleticem
  12. erolsarı

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım teşekkürler.hepinize. hasan bey sizin resimleri inceledim.

13. erolsarı

86 Nissan Pikap Teknik Bilgi Hertürlü Destek

araçlar bölümüne bazı bilgiler yazdım.nissanı da toplama macerası başladı
  14. erolsarı

abiler bazı sorunlardan dolayı biraz ara verdim.suziki vitara jlx için yaptığım port bagaj ve de yükselltmeyi resmedemeden sattım. ama port bagaj nasıl ucuza vede sağlam olarak maal edilir yazıcam el çizimi olarak resmedip işyerinden çocuklara resimleri yükletecem ben teknolojiyi seviyor ama...
  15. erolsarı

Suzuki Vitara Tavan Bagaj Yapımı

76tl malzeme 100tli bulmuyor boya dahil, özel yaptırayım dedim çok inanılmaz rakamlar konuştular. 500kg.taşıma kapasitesi mevcut. resimleri göndereceğim

16. erolsarı

Suzuki Vitara JLX Şaft Kuyruk Rulman Sorunu

Ynt: 93 vitara aro kuyruk rulmanı(masura) tekrar duyuru olsun tavan bagajını kendim yaptım profilleri birer boy aldığım halde 76 lira tuttu boya ve herşey dahil 100tl civarı 500kg taşıma gücü olduğuna ben garanti veririm.resimlerini yükleteceğim
  17. erolsarı

Ynt: 93 vitara aro kuyruk rulmanı(masura) yuvarlak şanzuman kulağını nereden bulabilirim bildiriseniz seviniriz
  18. erolsarı

Ynt: 93 vitara aro kuyruk rulmanı(masura) şanzuman kulağının da parçalanık olduğunu yeni öğrendim yuvarlak olanı bulursam onuda değiştirecem o zaman ses va vibrasyon varmı netlaşecek

19. erolsarı

Ynt: 93 vitara aro kuyruk rulmanı(masura) daha önce 87 hilüx vardı o bir canavardı bu biraz nazikyeni aldığım için sorunlara yaşadıjça ulaşıyorum
  20. erolsarı

Ynt: 93 vitara aro kuyruk rulmanı(masura) oaradaki sorun gitti gibi fakat defransiyelde biraz boşluk var frezelerden mi yoksa ayna mahuruti den mi onun için bursada çok iyiy bir defransiyelci varmış.düzelttirip dinliyecem ama o ana boşluk vibrasyonu kayboldu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri