Arama sonuçlarınız

1. toffy

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Duruma göre hareket edeceğim, sahile gelme niyetindeyim.

2. toffy

Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014

Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014 Emeği geçenlere, katılımcılara ve fotoğraflar için Yusuf Bey e teşekkürler. Güzel bir buluşma oldu. :)
  3. toffy

Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş

Ynt: Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

4. toffy

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Herkese tava ile yaptık ,İlhan Abi, senin için tencere ile yaparım. :)
  5. toffy

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Konuyu hortlatayım bari hiç bir yerden ses gelmiyor. Aralık yaklaştı, forum karavancılarının, olmazsa olmazı yağmur, rüzgar ve çorba olan buluşması ne zaman, nerede? :)

6. toffy

Bolu Yedigöller Gezisi

Ynt: Bolu Yedigöller Gezisi Ya, kar kış başlamadan bir Yedigöller yapsak mı ki?

7. toffy

Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak

Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak Yırtılan, turbo boruları arasındaki manşon için kafada soru işareti devam etmekte. ;)
  8. toffy

Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak Sorun orda zaten avrupadaki yağ filtrelerinde yakıt için ayrım yok biodizel için de uygunlar. Benim kullandığım yeni değiştirilmiş filtre bir depo yarılanmadan erken tıkandı (tamirci ağzıyla şişti). Eco dan alınan biodizel ile (ki pompanın...
  9. toffy

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Güle güle kullanın.

10. toffy

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Akşam bir aksilik olmaz ise biz de sahildeyiz.

11. toffy

Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak 8)
  12. toffy

Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak Üstad senin araç düz dizel, depoya ne koyarsan koy ( ;) ) gene gider, ben bio dizel de bile sorun yaşamıştım.

13. toffy

Avd Sonbahar Kampı - Kırkpınar - 15 - 16 Kasım 2014

Ynt: Avd Sonbahar Kampı - Kırkpınar - 15 - 16 Kasım 2014 Kamp değişikliği bildirilmemiş, lakin kamp Şile de gerçekleştirildi, çekenin affına sığınaraktan fotoğrafı ekliyorum.
  14. toffy

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Mutluluklar dilerim. :)
  15. toffy

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Köprü ayakları da epey bir yükselmiş. Poyrazköy olabilir, tam da balık zamanıyken, barakalarda balık ziyafeti iyi olur. :)

16. toffy

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Düşünce olrak Maltepe yakını bir yer en fazla 60km çapında bir alan da muhtemelen Ömerli tarafı, Şile Riva olabilir. Çıralı'ya selamlar. :)
  17. toffy

AVD 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı

Ynt: Avd 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı Yok be üstad tüplü mangal bende de var, kullanım açısından çok pratik ve kömürlü mangalla aynı sonucu veriyor lakin hacim meselesi, piknik tüpü , hortumu, ızgarası derken, bana pratik gelmiyor taşıma açısından. :)

18. toffy

AVD 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı

Fırtınaydı, yağmurdu , deniz kabardıydı,dere yükseldi desek de güzel kamp oldu,
  19. toffy

Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Bu arada konuyu dağıtmamak lazım bence, konu su mevzu Su değil yakıta ekonomi katmadır. Benim ilk defa okuduğum bitkisel yağ olayıdır, depo da 75 lira da az değildir. Bana kalsa patates kızarttığım yağları fazla yormadan depoya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri