Arama sonuçlarınız

1. toffy

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) :D Oooo, Hakan Hocam, hayırlı olsun.

2. toffy

İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012

Ynt: İlk Göz Ağrım Hymer Camp51 Ve İlk Gezimiz 2012 Geçmiş olsun, iyi kamplar...
  3. toffy

Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu Görseller için teşekkürler. :)

4. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu Çok güzel bir etkinlik oldu, Evet fotoğraf lütfen zilyon tane fotoğraf çektiniz görelim onları :) .
  5. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu Register sonrası gelen mail i olduğu gibi yapıştırdım, bir önceki sayfada . Anladığım kadarıyla bisikletler Ortaköy'de kalacak. Kilit getirin diyorlar. Sonrası hakkında birşey yazmamışlar.

6. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu Karşı da bir yer bulalım derim. Başlangıç yerini değil bitiş yerine göre yer seçimi daha iyi olmaz mı?

7. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu Konaklama yeri kesinleşince aynı yeri park için kullanabilirsiniz.
  8. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu Kabataş (caminin yanındaki) ispark ile ilgili bilgisi olan var mı?
  9. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu Sarayburnu ispark , belediye karavan parkı, Kabataş ispark (karavan veya 24 saate izin veriyorlarmı bilmiyorum), İlk aklıma gelenler, sizlerden öneriler?

10. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu MERHABA ARKADAŞLAR..! 18 Mayıs, Cumartesi gecesi, yıllar önce Moskova’da başlayıp, şimdi de İstanbul’da gerçekleşecek olan Velonotte kültür etkinliğine hepinizi bekliyoruz! Biz çok heyecanlıyız! Velonotte İstanbul etkinliğine katılım...

11. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu Şart olduğunu düşünmüyorum.
  12. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu http://www.velonotte.com/#!ivelonott...stration/c1kkh

13. toffy

Ynt: Velonotte (gece Ve Bisiklet) İstanbul Bisiklet Turu Biz kayıt da yaptırdık. Karavancı arkadaşlardan da bir öneri bekliyorum.Planımız, Sarayburnu, Kumkapı civarına karavanla geçmek sabah araçların yanına dönmek şeklinde, olmaz ise taşıyacağız bisikletleri oraya kadar ::) .
  14. toffy

Evet arkadaşlar, Velonotte bu sene İstanbul'da ve bu hafta sonu. Cumartesi gece 12 de Sultanahmet'de başlayacak tur Açık Fm eşliğinde (Güzergahta geçilen yerler canlı olarak anlatılacak, hatta tarihi mekanları İlber Ortaylı'nın anlatması bekleniyormuş) Ortaköy'de...
  15. toffy

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Akşam bir ziyaretimiz var, akabinde sahile geçeriz.

16. toffy

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Geçen sene Erdek'de tanışma fırsatı bulmuştum, hatta ev sahibi konumundaydı. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.
  17. toffy

Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz.

Ynt: Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz. Bir aksilik olmaz ise cumartesi katılıyoruz.
  18. toffy

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Güzel bir buluşma oldu, sipondane gelişti, sahildekiler bizi yadırgamasın diyerek apaçi moduna girdik , mangal muhabbeti yaptık. Bir gün ben de buraları dumana boğacağım, yanık tavuk kokusunu cümle aleme koklatacağım olayı içimde kalmamış oldu ;D . Sn. Buralpdi...

19. toffy

Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Hayırlı olsun. :)
  20. toffy

Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Gönlümüz sizlerle. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri