Arama sonuçlarınız

1. M

Akü bitince araç nasıl çalıştırılır

Ynt: Akü bitince araç nasıl çalıştırılır süper : ) konuyu 2 gün gecikmeli görmüşüm : )

2. M

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) http://www.youtube.com/watch?v=YFood_bTOX4&ob=av2e
  3. M

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? Arad şehrinde açıyoruz . Detaylı bilgileri daha sonra burdan aktarırım : )

4. M

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? Biz romanya'da döner salonu açıyoruz çok yakında . Yolunuz düşerse bekleriz .
  5. M

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? Romanya'da : )

6. M

Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Sayın Ekinci , kangallar da pitbull'lar da , dobermanlar da , rott'lar da , kurt köpekleri de askeriyede hali hazırda kullanılan ve eğitim alan köpekler . Kangallar çok zekiler ama eğitim konusunda diğerlerine nazaran başarısızlar , bu da...

7. M

mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz

Ynt: mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz Bu yollar derken arazi olarak kastetmiştim ben : ) evet biliyorum çok uzun yollar , hatta kestirmeden gitmek için kaybolmuştum , askerlere rastladım da onlar sağolsunlar araçlarına binmeme izin verdiler , o an...
  8. M

mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz

Ynt: mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz Paylaşım için teşekkürler , harika yerler ... Ben bu yolları yürüyerek geçmiştim birkaç sene önce : )
  9. M

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Kendimdennn tabiki : )

10. M

Tantunide En İyi 10

Ynt: Tantunide En İyi 10 Kuyruk yağının tadı hiç hoş değil bence , çok ağır , sası bir koku ve tat . Ayrıca bunları (ciğer,tantuni, kokoreç vs ) şehrinde yiyeceksiniz . İstanbulda ciğer de yedim tantuni de yedim kokoreç de yedim , kesinlikle Mersin gibi olmuyor , havasından mıdır suyundan...

11. M

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? Konuşarak anlaşamadığım insanlara sinir oluyorum . Diyalog kurmayı beceremeyen insanlara ...
  12. M

Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri

Ynt: Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri Bahşiş koparmak için yakıt tutarını küsüratlı yapmaya çalışmalarından hoşlanmıyorum .

13. M

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? http://www.youtube.com/watch?v=ailBRfLIMDY&feature=related
  14. M

En Son Hangi Filmi İzledik?

İzleyemedim : ) uyuyakalmışım bende . 21 gram'ı izlemiştim ben galiba , ama yarım yamalak izledim , sıkıldım . Ama ben çoğu filmde sıkılırım , hevesin kaçmasın : )
  15. M

En Son Hangi Filmi İzledik?

Film arıyorum bende izlemek için , uykum yokkk , korku filmi izlemek istiyorum ama herkes uyudu şimdi tek başıma izlemesem , izlesem mi ki

16. M

Ynt: Günün Parçası :) http://www.youtube.com/watch?v=IQjqNiSRzgM
  17. M

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um ama biz aracık turbo olduğuna şöyle karar verdik , daha doğrusu ben öyle karar verdim , aracın sahibi yanaşıp camdan '' benim 400.000 liralık aracımı rezil ettin '' demiş . Aracın sıfır olduğunu varsayarsak turbo cayenneler de 200.000 euro civarıdır herhalde .
  18. M

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um bu turbo cayenneler tarık bey'in konusundan sonra çok fazla gözüme çarpmaya başladı , başımı nereye çevirsem turbo cayenne , kabusum oldu .

19. M

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? erkek arkadaşımın başka bir kızla mesajlaşıp '' hayatımmmmm okuldan arkadaşımmmmmmmm gerçektennnn '' demesine sinirlenirim , hatta çıldırırım >:(
  20. M

Ynt: Günün Parçası :) Bu günlerde en çok dinlediğim parçalardan biri , ilk çıktığı zamanlar ilkokula gidiyordum . http://www.youtube.com/watch?v=3roE-xS9Ho8

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri