Arama sonuçlarınız

1. Hakan555

Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Hasancim şimdilik araç bende hem binicem hem Saticam. Adem bugun arka aks bilyalarini kecelerini degistirdi. Akslar çok sallantı yapiyordu derleyip toparladi. Kampanalara fren ayarı yaptı havasını aldı. 2 gün önce Alt...

2. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Bodrum'da bi katlanır masa buldum ama gözüm kesmedi arabaya sigacagini. Koltukları yatırıp bi denerim sığarsa getiririm.
  3. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Arkadaşlar masa isini ne yaptık ?

4. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Kırklareli çok güzel bi yer. Ben yılda en az 3 kez giderim. Kofcazin en son köyü Malkoclara kadar Çıkarım. Hep buralara jeeple gelmek lazım desemde 250 km yol suzilerle çekilmiyor. Çevredeki off roadcu arkadaşlar...
  5. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

6. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Fazla bişey almayın sonra çok artar. Herkes azar azar aldımı yeterli. Ben heralde 1 kişiyle gelirim. Aslanda benle gelecek. Amaroka söyleriz gelir heralde. Ademde en az 1 kişi gelecek. Sabah yanındaydum ufak tefek...

7. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Hasancım Kılıçlı nerede ? Çok güzelmi nasıl bi parkur doğa v.s ? Yarın ve cuma yağmur varmış inşallah.
  8. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Başkan fedakarlık yapar çayı demlemeye erken giderim demişti. Bence çokta erken gitmesine gerek yok. Buluşma yerine hiç uğramaz direk kamp alanına gidip çayı demleyebilir. Toptan almaya gerek yok herkes az bişey ve tek...
  9. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Dinçercim Belgrat tarafinda bildiğim yer yok ama istenirse arar Araştırır sorar buluruz :) Aslan sen gel yer bulurum sana, Adem eksikleri giderebilirse Bi vitara var ona binersin. Hatta otomatik hemde satılık :)

10. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Kuleyi diyorsan zaten oraya gitmek 1 parkur katetmek demek :)

11. Hakan555

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Gezilecek parkura karar verince oraya yakin bi yerde yapariz kahvaltiyi. Ilk secenek masali falan bi yer tabiki. Yoksa kutu koli kaput sehpa ne bulursak onun uzerine sereriz nevaleleri. Agirlik cokerse gerekirse uyuruz...
  12. Hakan555

Başkanında tavsiyesi üzerine bu hafta kahvaltılı gezi yapalım diyoruz. Taze ekmek çeşitleri ve herkesin getireceği 1 çeşit kahvaltılık Çayın sohbetin ve dostluğun yanında güzel gider. Sonra doya doya gezeriz yemeği düşünmeyiz. Hava kararıncada çıkarız araziden. Bu hafta eksiksiz olalım...

13. Hakan555

8 Şubat Cumartesi Gezisi

Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi Alper bu hafta kimse musait değil galiba.
  14. Hakan555

4 Ceker Duster Arıyorum

Ynt: 4 Ceker Duster Arıyorum Sabri abi güzel gezi aracı olur. Bizim buralarda cok zor bi yer yok. Sudanda uzak tuttukmu seni tamamdır :)
  15. Hakan555

26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı

Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı Telsiz şart :( o kadar aramaya bulunmamasida büyük şanssızlık :(

16. Hakan555

26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı

Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı Ayberkcim ben gelemem büyük olasılıkla ama rota konusunda yardımcı olurum ararsanız yardıma ihtiyacınız olursa kalırsanız v.s İzin kağıdımda yok görev kağıdımda Dinçer gibi Terlik kağıdım var :)
  17. Hakan555

Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014)

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) Senin arabayı denemen lazım 1 hafta daha bekleyemezsin :)
  18. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) Kaçırmayın bu yagmuru :)

19. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) Yok ben bugün musaittim. Yarın çalışıyorum. Yusufta müsait sanip öyle yazmıştım.
  20. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) Araç almadan önce hu işin testini yapmak isteyen kiralamak isteyen Çok duydum. Hatta amarok Mehmet çok istedi ama bulamadı. Arac aldı çaresiz. Yakit yikama alt yikama v.s iyi para tutar :) sucuk ekmek cekirdek dahil olucakmi fiyata :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri