Arama sonuçlarınız

1. Hakan555

Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Alper senin arabanın rengi bence güzel ama istersen Turuncu tonlarında bi bakarız. Konuşuruz hafta içi. Hepinize kazasız belasız kırılmasız bozulmasız Güzel bir gün diliyorum :)

2. Hakan555

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Düşünürsen ben konuşurum paramiz olunca veririz. Çizilmeden kaplatmak gerek. Hatta turuncu kırmızı mat beyaz uçuk mavi Gibi renklerde deneyebilirsiniz :) Hafta içi ararsan ben koordine ederim.
  3. Hakan555

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Başkan maşallah araç çok güzel. Yetişmedi iyi olmuş hazır Dursun ustadayken İşler biter bitmez Dursun ustanın olduğu iş merkezinde Dursun ustanın kiracısı AFM araç kaplama Aytaç var. Kaput 2 kapı ve 4 camurlugu çizilmelere karşı parlak Siyah...

4. Hakan555

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Alper Cumartesi gittiğimiz parkur nasıl olur ? Yine piknik alanındanmı çıkarız cikamazmiyiz bilemedim :)
  5. Hakan555

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Maile baktım trafiği yaptım geri mail attım :) 306 TL Çekici hizmetide var ama çekici oraya giremez heralde :( Ayberk o parcadanda böyle durumlar için Hasana sart.

6. Hakan555

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Hasancım çim çok tehlikeli. Arka tekerleklerin altını azıcık oyabilsen Belki kurtulursun. Arac bulamadiysan ufaktan yola çıkayım. Saat 18.00 e anca gelirim :) Tlf edersin bakmıyorum sürekli siteye.

7. Hakan555

2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz???

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Dinçer seni kamp yerine biraksinlar mangali yakar çayı demlersin Parkuru tamamlayan arkadaşlar beklemeden karnını doyurur :) Parkur zorsa Ayberk sana eşlik eder büyük olasılıkla :) Ekmeklerin içini kizarticaksan bende takılabilirim :)
  8. Hakan555

Offroad

Ynt: Offroad Merhaba. Ümoff u kurun sizde arkadaşlar :) Yeni başlangıçlar yaparsınız kafanız tarzınız zamanınız uyusuyorsa Çok güzel bir ekip olursunuz. Rota konusunda Çekmeköy Polenez Çavuşbaşı Alemdağ arasi mükemmel. Gerekirse rota konusunda destek veririz.
  9. Hakan555

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Pek kamplı gezi yapmıyoruz :)

10. Hakan555

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Becce nin aracında ekstra bi aydınlatma gordunmu ? Yok çünkü gece off roadu çok tehlikeli. Sadece cok iyi bildiğimiz yerlere giriyoruz gece. Ff50 var küçük şirin 2 tane yakisir jimnye :)

11. Hakan555

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Niye öyle diyosun isterlerse gelirler :) Uzak derlerse biz gideriz saklı göle. Olmadi Kocatepe cayira gider sucuk ekmek yaparız :)
  12. Hakan555

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Sabah Sabah :) Akşam gidelim kulenin oraya o zaman :)

13. Hakan555

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Başkan geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Araba isinde acele etme temiz olsun uygun olsun:) Dinçer yağmursuz ve güneşli havalar 3 kapiyida acarsan seyahat hailndede camlar Kapalı klimayla gidersen daha çabuk kurur. Yada kuaforde bi ahtapot takalim. Alper...
  14. Hakan555

Bu Hafta Gezi Yok Mu Yahu

Ynt: Bu Hafta Gezi Yok Mu Yahu Siten hayırlı olsun. Yakışır geç bile kaldın :)
  15. Hakan555

16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi Alper jimny Türkiyede 1 tane. Sanırım 99 model ve vitara motorlu.

16. Hakan555

Bu Hafta Gezi Yok Mu Yahu

Ynt: Bu Hafta Gezi Yok Mu Yahu Kahvaltı güzeldi Hasan. Aileleri alıp bu hafta asfalt yolu olan bi yerde kahvaltı yapalım. Başka zamanda olur. Binek Araçla gideceğimiz bi yer.
  17. Hakan555

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi
  18. Hakan555

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi Yahu tek gezilik ilişkiler. Tek gecelik ilişkilere benzedi. Vukuat sonrasında ne arayan var ne soran. Ne yazan var ne bi daha gelen. Tek kare resim 1 video bile ekleyen yok. Verilen emeğe fedakarlığa karşılık bu adil değil. Ama unutmasın kimse...

19. Hakan555

Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Saklı göl denen yer sanirim. Teşekkür ederim (ettim Trabzon oldu) :) Sabah görüşmek üzere.
  20. Hakan555

Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Isoff parkurunun tam olarak neresinde kahvaltı yapıcaz arkadaslarla ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri