Arama sonuçlarınız

1. oky

Arazide 110 defender mı yoksa seri 3 ü mü tercih edersiniz ?

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ? takip ..

2. oky

Satılık Lt 230 1,41 Arazi Şanzımanı ( Land Rover Defeder ,discovery Ve Rrc İçin)

Ynt: Satılık Lt 230 1,41 Arazi Şanzımanı ( Land Rover Defeder ,discovery Ve Rrc İçin) ozel mesajdan numaramı yolladım şanzıman başkent sanayi ankarada
  3. oky

Satılık Lt 230 1,41 Arazi Şanzımanı ( Land Rover Defeder ,discovery Ve Rrc İçin)

Ynt: Satılık Lt 230 1,41 Arazi Şanzımanı ( Land Rover Defeder ,discovery Ve Rrc İçin) güncel

4. oky

Ynt: Satılık Lt 230 1,41 Arazi Şanzımanı ( Land Rover Defeder ,discovery Ve Rrc İçin) güncel...
  5. oky

Ynt: Satılık Lt 230 1,41 Arazi Şanzımanı ( Land Rover Defeder ,discovery Ve Rrc İçin) güncel...

6. oky

Ynt: Satılık Lt 230 1,41 Arazi Şanzımanı ( Land Rover Defeder ,discovery Ve Rrc İçin) güncel....

7. oky

Range Rover Classic aracımda bulunan ancak 1.67 oranlı başka bir şanzıman taktığım için boşa çıkan 1,41 oranlı LT 230 Arazi şanzımanını satmaktayım Land Rover araçlarında defender , discovery ve rrc araçlarında kullanılabilir . Şanzıman temiz , problemsiz ve sessidir. Ankarada başkent sanayi...
  8. oky

Hilux 3.0 178 bg off road

Ynt: Hilux 3.0 178 Bg Off Road
  9. oky

Hilux 3.0 178 bg off road

Ynt: Hilux 3.0 178 Bg Off Road hilux'larda şanzıman kilidi (orta kilit) mevcutmudur acaba? mevcut ise low a alındığı zaman mı devreye giriyor??

10. oky

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ..

11. oky

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. .
  12. oky

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. herkese iyi bayramlar ;bugün saat 15.00 dan 21 e kadar kalıpçı mehmet abiyle ufak bir tur attık toplam 200 km sürdü kazan kurtboğazından girdik çubuk karagöle gitik çubuk üzerinden döndük gezi ile ilgili bir kaç foto ...

13. oky

3.5 Veya 3.9 V8 Şanzımanı Üzerinde Çıkma V8 Motor Arıyorum Acildir

Ynt: 3.5 Veya 3.9 V8 Şanzımanı Üzerinde Çıkma V8 Motor Arıyorum Acildir 1.41 sanzıman var ıstersenız ama motor yok
  14. oky

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. rica ederim Mehmet abi bana arkadaş oldun esas ben teşekkür ederim ..
  15. oky

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. navaran var ise başını niye ağırtıysun :) modifiye et kullan .. navara her durumda defenderden daha az yakar ..

16. oky

V8 3500 Cc 130luk Defender Yakıt Durumu Hakkında Bilgi ?

Ynt: V8 3500 Cc 130luk Defender Yakıt Durumu Hakkında Bilgi ? Araç standartmı yoksa modifiyelimi ( büyük ve dişli lastik , şnorkel , yüklseltme , ekstra ağırlıklar var mı? ) , Standart ile Benzinde 100 km de 16 lt lpg de 20 lt nin altına düşmez, Modifiyeli ise 20 lt benzin 25 lt lpg ( şehir içi)
  17. oky

Lt 230 Arazi Şanzımanı

Ynt: Lt 230 Arazi Şanzımanı özelden mesaj attım numaramı
  18. oky

52 Lere Hayat Verme Cabası :d

Ynt: 52 Lere Hayat Verme Cabası :d araçankaradamı acaba ?

19. oky

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. bende düşünüyorum , çok başarılı,
  20. oky

Lt 230 Arazi Şanzımanı

Ynt: Lt 230 Arazi Şanzımanı bende de mevcut almak isterseniz,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer