Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçük otellerdeki mini bar denen buz dolaplarından 45 lt lik ben memnunum tüm buz dolabı aynı miktardasoğutma yapıyor dondurma bölümü farklı bir ısıda olmuyor tek kusuru bence bu ama çok da ihtiyaç duymuyorum dondurucuya.
http://www.otobuzdolabi.com/cool_marine.htm
linginde teknik özellikleri...
Ynt: Batı Karadeniz Sahil Yolu Durumu.
Önümüzdeki günlerde bende karadeniz yolun gideceğim bu bilgiler bana da iyi oldu paylaşım yapanlara teşekkür ediyorum
Ynt: Han Kayaköy; İlk Misafirimizi Ağırladık:)
Sitenizdeki haritadan elde ettiğim bilgi doğrultusunda koordinatçıkartmaya çalıştım umarımdoğru dur listeye ekledim
Fahri bey,
İnternet siteniz mevcutmu?
İş yerinizin koordinatlarını biliyorsanız yazarmısınız adresini de verirseniz sizin de koordinat listesinde karavan aksesuarları bölümünde listeye alıp arkadaşların bilgisine sunabilirim. Ben de Manisada imalat yapan araç uzman soğutma dan birsene önce...
Ynt: 40 Günde Avrupa Turu
Bünyamin bey,
Yazdıklarınızı zevkle okuyorum. Paylaşımınıziçin teşekkür ederim.
Gezdiğiniz yerlerin koordinatlarını da verseniz listeye katkı verirdiniz mümkünse tabi bloğunuzda okurken gezdiğiniz o park mesela koordinatını biliyor iseniz yazarsanız anlatımınızın konu...
Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik
Karavanlar için bu fiyatın yüksek olduğunu kendileri ile görüştüm. çünkü çeşmeye kadar gittim ve geri döndüm tüm kamplar da iki kişi elektrik dahil 30 Tl den fazla vermedim; Sadece çamlık kamp da 30 liranın üzerinde ödeme yaptım, Bu konuyu kendisine de söyledim...
Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu
Ad - Soyad: Öner Keskin TUNCER
Doğum Tarihi ve Yeri: 1957 Gemlik
Memleket: Bursa
Yaşadığım Semt: Osmangazi Doğanevler mah. Süreyya Keskin Çiftliği
İlgi Alanı: Karavan, İzcilik, Fotograf, vs
Read more...
Ynt: Kamp Alanları Yada Doğal Park Alanlarına Ulaşımda Navigasyon Kullanımı..
Sizde gezdiğiniz her yerin, oren yerleri, müzeler, kaldığınız kampların yada kamp dışı yerlerin, yemek yediğiniz lokantanın aklınıza gelen her yerin koordinatlarını paylaşır iseniz bu liteye sizde katkı vermiş...
Ynt: Karatay Belediyesi Karavan Park
Ben 3 kez bu karavan parkına gidip kalmış bir karavancı olarak şunu söyleyebilirim güzel bir karavn parkı alanı ama sıcak su yok bu bilinmeli internet yok diğer her şey mevcut navigasyon koordinatları (37.869672, 32.550309) yada (+37° 52' 10.82", +32° 33'...
Ynt: Kamp Alanları Yada Doğal Park Alanlarına Ulaşımda Navigasyon Kullanımı..
Sayın tibuk(adınızı bimediğim için böyle yazdım özürdilerim)
Ben de bu konuda yeterli bilgi bulamadığım için böyle bir liste oluşturmaya çalışıyorum tüm arkadaşların yardımı ile ama takip etmekte de zorlanıyorum bu...