Arama sonuçlarınız

1. keskint

Türk Kangal Çoban Köpeği Üretimim Başladı

2014.06.06 -tarihinde Doğan Secereli Kangal Yavrular Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu denetiminde kural ve koşullarına uygun olarak yetiştiriyorum. Uygun koşullarınız varsa, Bahçeli bir eviniz, sürünüz, Yada korunmasını istediğiniz bir yeriniz, Bekçilik ve koruma konusunda dünyaca ünlenmiş...

2. keskint

Konya Karatay Belediyesi Karavan Kamp

Ynt: Konya Karatay Belediyesi Karavan Kamp navigatör kullanan arkadaşlara benim koordinat listemde mevcut ayrca koordinatları 37.869672, 32.550309 yada +37° 52' 10.82", +32° 33' 1.11" lütfen sizde gezip gördüğünüz yerlerin koordinatlarını benle paylaşırmısınız listemiz genişlesin
  3. keskint

Olympos Mocamp, Kaş

Ynt: Olympos Mocamp, Kaş Bencede çok yüksek bu yüzden gidilmicek kamplar dan biri sanırım

4. keskint

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı Tam adres verebilir misiniz Hatta koordinat olur ise çok daha iyi olur bir ara gelip sizi ziyaret etmek ve görmek isterim
  5. keskint

Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013

Ynt: Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013 Yukarıda da söylediğim gibi izmirde bir işim var o tarihte ama gelmeyi isterdik gerçekten sizlerle birlikte olmak isterdik eşimle birlikte.

6. keskint

Ynt: Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013 Benim aracım Woswos değil Peugeot boxer ayrıca izmir de bir işim çıktığı için de katılam ihtimalim zayıf kısmet olursa başka zamana. Bu özel günde orda olmak güzel olurdu. Verdiğiniz koordinatları yerli kamp alanları sayfama...

7. keskint

Ynt: Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013 Kamp alanının koordinatları nedir bilgi verirseniz sevinirim. Artık teknolji ilerledi ve elimizde biz gezginlere yol gösteren navigatör ve internet mevcut, bu alete girdiğimiz yöresel adresleri bulmak da zorlanıyoruz ama koordinat...
  8. keskint

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Tüm bu yerlerin koordinatları nedir. Anlatımlarınızı yaparken o yerin koordinatlarınıda belirtirseniz navigasyonu olan arkadaşlarımızın bu yerleri rahat bulabiliriz. Hazırlamaya çalıştığım listeye sizde katkı verin
  9. keskint

Karavan İle Batı Karadaeniz Turu

Ynt: Karavan İle Batı Karadaeniz Turu Bence uygun yer ama yuöneticiler ne derr bilmiyorum

10. keskint

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Umarım görüşürüz bu arada senin iletişim bilgilerini nereye koydum bilmiyorum bulamadım bi şekilde kaybetmişim bana mailden gönderirssen sevinirim. E-postam sureyyakeskinciftligi@gmail.com

11. keskint

Camlik Kamping / Ayvalik

Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik Nurbilge aliyi ben taktir ediyorum ama o bölgede (çeşmeye kadar aynı şartlardaki 4 kamp da bir hafta içinde kaldım) en yüksek alinin fiyatı idi ben bunu kendine de söyledim haa bu arada Çeşmede daha yüksek fiyatlar görmedim değil ama onlar karavan çok...
  12. keskint

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bir süreliğine evdeyim bu ayın sonunda daha ttarih belirlenmedi ama itanbulda bir toplantım var onun için sanırım bu arada evde veya yakın cevrede dolaşabilirim Siz nerelerdesiniz

13. keskint

Camlik Kamping / Ayvalik

Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik Kaldığın kampın koordinatlarını verebilirmisiniz
  14. keskint

Saroz'un Göz Bebeği Kabatepe Orman Kampı

Ynt: Saroz'un Göz Bebeği Kabatepe Orman Kampı Geçtiğimiz sene kabatepe orman kammpında kalmak istedim çanakkale savaş alanını gezarken bir gün öncesi kapatılmış efendim sezon bitmiş Bence orassı yaz kış açık olmalı çanakkale ye gezme amaçlı gelen karavancılara hizmet vermeli idi diye...
  15. keskint

Camlik Kamping / Ayvalik

Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik Ali fiyat belirlerken yuvarlak bir fiyat belirlemeyin mümkünse ayrıntılı bir liste oluşturun ve bizler seçme imkanına sahip olalım ve bu listeyi sitenizzde yayınlayın ant kap sitessinde olduğu gibi Bütün bunlar size bir fikir verebilmek için tabiki sen kendi...

16. keskint

Yurt Dışında Karavan Atık Su Boşaltım İstasyonları

Ynt: Yurt Dışında Karavan Atık Su Boşaltım İstasyonları Ben bu gün maille karayolları otoban isletmeleri md. lüğüne shell, Bp, Total firmalarına yazdım. Belki bir fikir oluşturup bu güzel hizmeti de bizler için sağlarlar inşallah
  17. keskint

Ynt: Yurt Dışında Karavan Atık Su Boşaltım İstasyonları Enverbey çok teşekkür ediyorum ilginize bu bilgiyi ben gittiğimtümkaravan kampları ve tanıdığımana yollardaki benzin istasyonlarına paylaşacağım belki bazıları kurar yada akkıllarında böyle bir sistem kalır umarım.
  18. keskint

Orta Avrupa 2013 Gezi Notlarım

Ynt: Orta Avrupa 2013 Gezi Notlarım Sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah gezdiğin ve önemverdiğiniz yerlerin koordinatlarını da kaydetmiş ve bizle paylaşırsınız umuyorum koordinatlistemize sizinde katkınız olur umarım

19. keskint

Ynt: Yurt Dışında Karavan Atık Su Boşaltım İstasyonları Enverbey Resimler açılmıyor mümkünse özelden bana bu resimleri gönderebilirmisiniz mümkünse orjinal boyutta mail adresim sureyyakeskinciftligi@gmail.com
  20. keskint

Erdek Kapıdağ Camping

Kapıdağ kamping Yetkili: Seyide Hanım ve eşi Yetkin Bey Ant Kamping yer sahibi iki kardeş bir birleri ile anlaşamayarak yeri ikiye bölmüşler ve bu güzel çamlık alan şimdi bir tel ile bölünmüş daha dar olan kısım isim olarak Ant kamping olarak geçiyor ama büyük olan kısım ise Kapıdağ kamping...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri