Arama sonuçlarınız

1. cesuregelim

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) sevgili mehmet orbay 74, böyle bir köşeyi hakettiğini rahatlıkla söylemeliyim,yaptığın ve harika olacağı şimdiden belli olan karavanını ve ustalığını gördüm.hem sabrınızı da ayrıca takdir etmek gerekiyor. şöyle anlı şanlı bir...

2. cesuregelim

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Saim Şimşir Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Mamak / Ankara Semt: Güzelbahçe İlgi Alanı: Güzel olan herşeye meraklı. Müzik, satranç, ve doğa.. Not: Medya emeklisi
  3. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) şükret bey, bu felsefeye bayılırım.babamın esnaf olması nedenile,ben de yaş olarak onların bu düşünce felsefesi ile büyüdüm.her yaşı yaşamak,işte bunu keşfettim.sağlıklı ve uzun ömür dilerim..

4. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Şükret bey ,öncelikle hoş geldiniz.sizi aramızda görmek hepimize keyif verir.ancak hocam 56 yaşında olupta kendinızı yaşlı (ve üstelik karavanda dahil yani) böyle hissetmenize biz orta yaştakıler alınırız yani..keyifli bir yaşam dilerim. hoşçakalın,gezekalın.
  5. cesuregelim

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? arkadaşlar, iddaaya girdim..bu sene izmir'e kar yağacak diye, ne iştir .kuru soğuk var ama kar yok.. birazda bizim buralara kar öteleseniz diyorum..ne güzel kar ayağınıza gelmişken... ancak, sizlerin böyle aktivilerinizi resimlere bakarak izlemek , bana zevk verdi.. herşeyin...

6. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) sevgili furkan kardeş, hoşgeldin. yazılarındaki enerjiyi görmemek mümkün değil. ben önce insanın istemesinden yanayım. gerisi kendiliğinden gelecektir.bütün isteklerinin ve düşündüklerinin olmasını temenni ederim.hoşçakal.

7. cesuregelim

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sn.Yusuf Kamaş, gelecek parti, güneş paneli için ben bir telefon bekliyorum, cazip bir fiat olacak gibi. telefonum. 0535 9592142
  8. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) sayın cavit sezen, tam isabet değil mi? yanılmadım biliyorum. size iyi akşamlar dilerim.tanışmak ümidiyle..
  9. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) sayın yücel gündüz, izmir bulaştıysa insana iki haftadan daha sık buralara geleceğiniz kat'i. yaz aylarının güzel olacağı ise, şimdiden belli oluyor. hava ise buralarda yaz gibi. hani yazı niye bekleyim ki dedirtecek bir mevsim yaşıyoruz. ancak nede olsa kış...

10. cesuregelim

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? teknik kusurum olduğunu baştan söylemiştim. ancak, bunu gidermek içiin çaba sarfediyorum. ben bilgilendikçe sizlere hepsini ileteceğim. bir güneş paneli 100 W bir şarz çihazı aldım tabiiki. Marin Enerji Çankaya-İZMİR " TEKNİK...

11. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) evet sayın derindeniz, güzelbahçedeyim, mesajlarım 20 yi aşmadığı için, bazı bilgilere şimdilik ulaşamıyorum.. ancak yazılan mesaj içeriklerinden, arkadaşların bulundukları illeri anlayabiliyor insan. telefonlaşır isek memnun olurum...
  12. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) yeni yılda, aramıza katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum..sevgimiz paylaşıldıkça bu serüven bitmeyecek. yeni yerler,yeni kişiler.hayat hakikaten güzeldir,sizlerle..yeni yılda bol şanslar dilerim..hoşçakalın,geze kalın.

13. cesuregelim

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? sevgili arkadaşlar, yeni yıla mutlu girmiş bulunuyorum...cesuregeli (karavanımın adıdır) bu gün itibariyle güneş paneline kavuştu..ve benimde yüzüm güldü..hani ne gerek vardı gibi konuşanlar oldu isede..sizlerde hak verirsiniz...
  14. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Serhat Bey, merhaba, Karavanlı günleriniz yaklaşırken, sizlerin hazırlıklarınızı böylesine önceden başlamış olmanız takdir edilecek birşey, ne güzel.Sizleri aramızda görmekten zevk alırız.İyi Seneler, Güzel bir başlangıç getirir ümidiyle..
  15. cesuregelim

Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009) Sevgili yaybek,58ayhan, duygularınız için çok teşekkür ederim.Yeni yılın hepimize sağlık ve huzur getirmesi dileklerimle.

16. cesuregelim

Karadeniz Gezimiz

Ynt: Karadeniz Gezimiz Karadeniz,bizi çağırıyor,bundan bende zevk alacağım.Haziran gördüğüm kadarı ile herkese uygun düşüyor.Bunu not ediyor,tekrar iyi yıllar diliyorum.
  17. cesuregelim

Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009) Sayın Arkadaşlar, sevgi ve paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum..böyle bir ilgi ve sevgiye katılmamak mümkün mü? Bunu gerçekleştirmek ümidi ile İYİ YILLAR dilerim.
  18. cesuregelim

Karadeniz Gezimiz

Ynt: Karadeniz Gezimiz Sevgilil cantunc, Önerileri ve ileriye dönük ve insanı canlı tutan duyguları paylaşmak ne güzel.Sene içinde böyle bir organize için yazışalım.İyi yıllar dilerim..

19. cesuregelim

Karavan Nedir, Ne Değildir?

Ynt: Karavan Nedir, Ne Değildir? Mehmet Bey , düygu ve düşüncelerimi paylaştığınız içiin teşekkürler.Yaz boyu bu şekilde seyehat eden ve doğaya vurgun karavancı dostlarımın , ve onların hayat dolu bakışları ve enerjilerinin ve de onlardan bana anında geçen sevgi potansiyeli'ni unutmak mümkün...
  20. cesuregelim

Karavan Nedir, Ne Değildir?

Ynt: Karavan Nedir, Ne Değildir? KRAVAN özgürlüğün başladığı, adrenalin pompalayan, serüvencisine ömür katan bir tutku sevgi ve heyecen yumağıdır. Geziniz hiç bir zaman rastlantı olamaz.Hiç değilse kaba da olsa bir haritanızda bir yönünüz olacaktır.Keyfini düşünebiliyor musunuz? Elinizdeki bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri