Arama sonuçlarınız

1. cesuregelim

Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim)

Ynt: Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim) sevgili;arkadaşlarım, yugun, züğürgezegenci, metin0035, salih35, duygularınız ve temennileriniz için teşekkür ediyorum.haritayı elime almak bile, bende tarifsiz bir keyif doğurur. hayalim olmadık bir şekilde beni bir yerlere götürür...

2. cesuregelim

Ynt: Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim) Sevgili gezmen,sevgili mayıstosböce, Olmaz olur mu! tabiat havalara aldanıp, erken kanmış dedik.ne kadar da güzeldiler ama herşey çok ama çok cömertti.... Dört yıla yakın bir zamandır bitki alemini inceliyorum.Karavanı ilk aldığımda da bu...
  3. cesuregelim

Ynt: Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim) tabiat'ın her yerde oluşumu farklı olmasına farklıda Bafa'da bu daha belirgin, ben ilk kez böylesine tür değişik bir kaya türü görüyorum.Oldukça yuvarlak ..ve ..yine de sevimli..geldi her nedense..!

4. cesuregelim

Ynt: Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim) Kimseye haber vermeden, Milas_Ören..Bafa gölünün eşsiz güzelliği, tabiat yeni uyanmış..derin bir sessizlik henüz kimseler yok..!Yer gök kuş cıvıltısı..Ama balık vardı.. :)
  5. cesuregelim

2011 için pek çok gezi planları yaptığımız kesin.Bir yerlerden başlamak lazım.Ancak bu ha deyince olmuyor ne yazık ki! O dert bu dert şu problemide halledeyim derken, günleri haftalar kovalıyor.Hani şöyle başını alıp çıkıvermek filan..nerde.. Ama birgün.. kimseye haber vermeden.. haberiniz...

6. cesuregelim

Mart EGE rotası

Ynt: Mart EGE rotası sevgili takanuri,öncelikle hoş geldiniz diyorum.ege bölgesinde birbirinden güzel yerler var tabii ki.!İzmir'e uğrayacak olursanız o tarihlerde bizlerde bir toplanma planı yaparak bir birliktelik sağlamaya vesile oluruz. 2011 yılında iyi bir tatil geçirmenizi...

7. cesuregelim

Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

Ynt: Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması İnsel ve Erden bey geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.İzmir'den dostlarımız adına sevgilerimizi iletiyoruz. Böylesine börekli yada kekli olan dostluklar, ve güzel günler temmini ediyorum.Resimlerdeki yaşam sevinci ve canlılık hemen her...
  8. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) aktivite derken..yazmadan edemedim..genel bir sessizlik var..bu yıl bir hareket olmadan önceki bir sessizlik olabilir mi? yoksa ben birşeyler kaçırıyor muyum? cevab bekliyorum..sevgiyle kalın..
  9. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) sevgili arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum..her geçen gün artan bir dostluklar zinciri olması çok hoş bir şey..yeni gelenlerin heyecanı ile bu yıl aktivitelerimizinde daha bir güzel geçmesi temennilerimle..sevgiyle kalın..

10. cesuregelim

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Motokaravanı olanlar (Camper+semi integral+alkovenli) 1.KARAGOZLERS 2.TAİGA 3.İNSEL 4.TOFFY 5.OSAK 6.BURALPDİ 7.SABİHA33 8.centilmen 9.cesuregelim Çekme Karavanı Olanlar 1.ANKİRALI 2.FATBUG 3.SERKANGÜRANC 4.YUGUN 5.KURTADAM 6.İLKER KILINÇ 7.METEHAN41...

11. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Başak Hanım, siz de hoşgelmişsiniz.Gezmeyi arkadaşlığı ve dostluğu sevenlerin arasında yerinizi alacağınızdan Bir Ankara'lı olarak eminim..sevgiyle kalın..
  12. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İskender kardeş, hoşgeldin. Kısa zamanda tanışmak ve (karavanlı yada karavansız farketmez), teknik bilgilerinizden de istifade etmenin dışında bir arkadaş kazanmış olmanın keyfini hep beraber yaşarız.. sevgiyle kal..

13. cesuregelim

Yeni Yıl 2011

Sevgili Gezenbilir üyeleri ve bu sayfaya gönül vermiş gezginci Arkadaşlar; 2011 yıl'nın tüm arkadaşlarıma mutluluk getirmesi dileklerimi iletiyorum.İzmir'den bir arkadaşınız olarak,Yeni Yıl'da yapılacak etkinlikliklerimiz de buluşmak ümidiyle..sevgiyle kalın..
  14. cesuregelim

Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) metin kardeş,geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.anneniz için acil şifalar diliyorum.. uzun süredir,gezebilir'e uğramıyordum..yine sami beyin haber vermesi ile etkinliği duydum ve bu arada senin de mesajını okuma...
  15. cesuregelim

Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) evet,en son "babalar Duyar" derler ya..bende öyle..ama olsun.. inşallah cuma olamadıysa cumartesi olacak demek ki!..geliyorum.. herkese selam..sevgiyle kalın...

16. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşgeldiniz çoşkun bey.gemi adamı diye yazarak içimizde var olan doğaya ilişkin duygularımızı kıpır kıpır ettiniz.karavan olmuş yada olmamış,ne fark eder.adrenalini yükseltecek her şey zaten birlikteliğimizi sağlayan harçtır.görüşmek ve tanışmak ümidiyle..sevgiyle...
  17. cesuregelim

Kaz Dağlarında Kamp için Önerileriniz

Ynt: Kaz Dağlarında Kamp için Önerileriniz sevgili derindeniz, herşey çook güzel diyebiliim.yeterki huzur içinde olalım.bu önemli.. şu anda bodrum-görktürkbükü'ndeyim.Milas-ören'den çökertme yolu ile bodruma geldim..bildiğimiz bodrum..tabii içine girmeden güvercinlik mevkiinde maya plajını...
  18. cesuregelim

Kaz Dağlarında Kamp için Önerileriniz

Ynt: Kaz Dağlarında Kamp için Önerileriniz sayın okan tezer, kaz dağlarında gerçekleştireceğiniz yolculuğunuzu bizimle payalaşır iseniz,deneylerinizin, eylül ayında planladığım hem benim gezim için faydası olur ve ayrıca ilgilenen arkadaşlar için de yardımcı olacağına inanıyorum...tabii bu...

19. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Oğuzhan Bey, hoşgeldiniz.İzmir'den merhaba.
  20. cesuregelim

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sn.Candeniz, herşeyin gönlüzce olmasını dilerim,hoşgeldiniz.bölgelerimizde, her noktada bizler ve sizler gibi arakadaşlarımız çoğaldıkça,hepimizin yüzümüzdeki gülümsemeler artacaktır.hoşçakalın. saimsimsir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri