Arama sonuçlarınız

1. srtmin

86 Model M1g Ruhsatlı Araca Çeki Demiri Sorunu

Hocam bu belge benzerini bende yazdırdım, bir sorum daha olacak, yazan kuruluşdan imza sirküleri istediniz mi, yoksa direk verdiniz mi?

2. srtmin

86 Model M1g Ruhsatlı Araca Çeki Demiri Sorunu

Merhabalar, Aracımız 1986 Model Toyota Land Cruiser HJ60(4.000 cc, dizel). Araçta fabrika çıkıştan çeki demiri mevcut fakat ruhsatta ne yazık ki yazmıyor. Araç ruhsatta M1G olarak gözüküyor. Biz bu araba ile tekne çekeceğiz, polis durdurma olasılığı yüksek yollardan geçeceğiz. Çeki demirini...
  3. srtmin

Hj60 4.000cc 6 Silindir 86 Model Için Fikir

Araştırdığım kadarıyla 4 silindir 3,4 litre bj60 ile 6 silindir 4,0 litre hj60 arasında tork olarak 219Nm'ye 240Nm gibi bir fark var, çok ciddi fark gözükmüyor. Yakıt tüketimi olarak sanırım %20 gibi fark vardır? Sent from my iPhone using Tapatalk

4. srtmin

Hj60 4.000cc 6 Silindir 86 Model Için Fikir

İyi akşamlar dilerim, Aşağıda linki olan 86 model Land Cruiser hj60 hakkında bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var, 2016 Toyota Land Cruiser 4.5 D 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 268781402 Bu araç ile ilgili fikri olan var mıdır? ana amaç denizden tekne çıkarma ve çekme olacak...
  5. srtmin

Otomatik viteste soğuk motor koruması mı var

Eşimin 2004 otomatik jimny'si var, araç yeni çalışıp motor 70-80 derece sıcaklığa gelmeden 4. Vitese atmıyor, bu herkeste oluyor değil mi:) mantığı nedir acaba?

6. srtmin

jimny yakit yardim

2004 otomatik JİMNY'mize Prins marka Lpg taktırdık. 10 depo lpg kullanımı sonrası tamamı şehir içi kullanım ile soğuk havalarda tam 9,5 litre/100 km + 0,5 lt/100 benzin tüketimi var. Aracı eşim kullanıyor ama otomatik olduğu için manuelden daha ekonomik kullandığını düşünüyorum.

7. srtmin

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat Ozan Bey merhabalar, Tam olarak işlem sırasını nasıl yaptınız? Sıra sıra açıklayabilir misiniz? Motor hacmini 1320'de bıraktınız değil mi?
  8. srtmin

jimny yakit yardim

Uzun zamandır aradığımız JİMNY'imizi dün Bursadan aldık, ilk izlenimim çok keyifli bir araç olduğu.Bursa'dan Burhaniye'ye 100 TL'lik benzin ile 280 km yol yaptık. Ortalama hızım, 85-90 km/saat, klima açıkı. Yakaşık tüketim 0.35 kuruş/km yapıyor yani 7.4 lt/100 km. Aracın uzun yolda en ekonomik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri