Arama sonuçlarınız

1. bluedreamms

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Oysa ben olumlu anlamda, kendilerini geliştirmeleri bakımından teşvik olur amaçlı yazmıştım. Bir dayanıklı tüketim malının gerçek değeri, müşterisine verdiği değerle aynıdır. Ülke şartları değişiklik gösterebilir. Artık ucuz pazarlama...

2. bluedreamms

Kimi için iyi, Kimi için kötü haber! Vergi Düzenlemesi geliyor!...

Ynt: Kimi için iyi, Kimi için kötü haber! Vergi Düzenlemesi geliyor!... Böyle bir düzenleme makul ölçüler içinde gerekli olabilir. Fakat konuyla ilgisi olmasada başka bir örnek vermek isterim... Göcek koylarının temiz kalması için Turmepa ve Muğla İl Çevre Kurulu işbirliğinde başlatılan...
  3. bluedreamms

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Bir çok marka nın Ülkemize girmek için can attığı yazılıyor gazetelerin ekonomi sayfasında. Bunun ne kadarı doğru bilmiyorum ama bu topikte okuduklarımdan sonra bu markaya pek sıcak bakmam tüketici olarak. Zaten bilmediğim yeni markalara...

4. bluedreamms

Herşey Para ile Bundan Sonra

Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra Biz amatör denizciler alışıkız bu tür para ödemelerinden. Allahın denizinde hiç bir yatırım yapmadan gelen geçenden deli dumrul misali para alırlar.... Demek karaya da sıçradı.... :) Hayırlı uğurlu olsun....
  5. bluedreamms

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 14 ve 27 Mart tarihlerinde bir çok landrover e teklif bile verilmemiş. Bunun sebebini bilen varmıdır acaba.... http://www.mkehurdasan.com.tr/pazihalesonucu.htm

6. bluedreamms

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de İnsanlar hobi amaçlı lullandıkları araçlara bu kadar vergi vermemeli. Hobi dediğimiz uğraşlar ne olursa olsun toplum sağlığı ve psikolojisi ile ilgilidir. Bir hobisi olan toplum bireyleri, sosyalleşme ve toplum içinde birey olma özelikleri...

7. bluedreamms

TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ Müşteri daima haklıdır.... :) Esnafsak budur.... ;)
  8. bluedreamms

Discovery 2 Hastalığına Tutuldum

Ynt: Discovery 2 Hastalığına Tutuldum Benim merak ettiğim bir konu da çıkarılması için çalışmalar başlayan eski arabalar ile ilgili yasa. Yani eski arbaların yenilerine oranla daha fazla vergi vermesi konusu. Bu urum 4x4leri ne kadar ve ne yönde etkiler acaba? Ben de defander veya discovery...
  9. bluedreamms

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Çok güzel bir konuya değinmişsiniz.... Tekne sınıfları deyince burda da kavram kargaşası başlıyor. Hafta sonları günübirlik; Kamarası olmayan aynı zamanda yarışalanabilecek tekne. Mesala pirat, laser... Sadece yelken yapmak için kalasik omurga (uzun)...

10. bluedreamms

Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? Bende bekliyorum... :)

11. bluedreamms

Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız.

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. Üstadım haklısınız... Şehirlerde ki ayılar nedeniyle bende 48 yaşımdan sonra denizlere kaçtım ama yaşım 52 oluncaya kadar anladım ki denizlerde durum karadan daha beter. Karada "la havle" çekip yerini...
  12. bluedreamms

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. Kargocu kimlik ister Telefoncu kimlik ister Bankacı kimlik ister Üstüne bir de fotokopisini çekip kopyasını alırlar... Peki, adam kötü niyetliyse neler yapar? Yoksa gittikçe ben mi paranoya oluyorum. :-[

13. bluedreamms

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. çok olumsuz bir tip değilim ama, Avukat arkadaşların yazdıkları ve yazılanları okuduktan sonra nedense bir ürperdim. :) Dürüst insanların başına böyle işler gelmez inşallah...
  14. bluedreamms

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Bu öneriye katılmadığımı belirtmek isterim. Çünkü; Frenkçe ismi bowtruster denen baş pervanenin, genelde öğleden sonra sertleşen Ege rüzgarında barınak veya marina yanaşmalarında rüzgarın etkisini yenemediğini ve teknik olarak fazla uzun çalışmaya...
  15. bluedreamms

Karavan mı Yelkenli mi?

Ynt: Karavan mı Yelkenli mi? Yelkenli tekneden yana olsamda Karavan ile yelkenli teknede yaşamın genelde farkı olmadığını düşünüyorum.. Fark sadece seyir ve konaklamaların yapıldığı mekanlardadır. Berk yelkeni tekne hakkında çok güzel yazmış. Fakat "denızde hanzolar yoktur uzerınıze suren...

16. bluedreamms

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Denizde, tekne seçimi kişisel tercihlere dayanır. Bu da ancak tecrübeyle edinilir. Şu tekne veya bu tekne iyidir demek mümkün değildir. Yönlendirme yapılacaksa ADEK ten başlayarak okumaya teşvik ederken, boş vakitlerde marinalarda dolaşmak, hafta...
  17. bluedreamms

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? Renkler ve zevkler tartışılmaz biliyordum... :) Şunu söylemeden de edemiyeceğim... Elli bin, yüzbin övro veripte şehir içinde bilindik lüks markaların ciplerini, kamyonetlerini sadece düz yollarda kullananları hep yadırgadım. Hoş o kadar parayı veripte...
  18. bluedreamms

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Konu başında Off nickli kişi verdiği az çok doğru bilgilere rağmen ısrarla yelkenciler lokaline yönlendirmiş. Bir diğeri farkedince ve uyarınca bir daha cevap vermemiş. Yelkenli tekne seçimi deneme yanılma yöntemiyle alınıp, satılabilecek bir durum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri