Arama sonuçlarınız

1. magicburak

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) süreyya bey, siz de uygun görürseniz moderatörlerimizden rica edelim, karavanınızın fotoğraflarını ayrı bir bölüme taşıyalım, sürekli yeni mesajlar eklenen bu konu içerisinde zamanla eski sayfalar arasına karışıp kaybolmasınlar...

2. magicburak

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar melih bey, zaten anladığım kadarıyla kamp ya da gezmek için değil de konserlerde vesaire etkinliklerde VİP hizmet vermek için kiralama amacıyla yapılmış bir karavan, yoksa hakikaten gezmek için, kamp için bu boyutlarda ve lükste bir karavan kullanmak çok ciddi bir gelir...
  3. magicburak

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) süreyya bey, yeni karavanınızı iyi günlerde kullanın gerçekten güzel bir tasarıma sahip, kullanışlı bir karavan, darısı başımıza :) bu arada süper moderatörümüz cem beyin sizin ciğerinize mundar demesine bakmayın, kedi gibi muhnis bir insandır...

4. magicburak

35 Milyon Lira Size Çıksaydı Ne Yapardınız? :)

Ynt: 35 Milyon Lira Size Çıksaydı Ne Yapardınız? :) prosedür şöyle : ikramiye çıkan biletin sahibini buluyoruz, bir tenhada kıstırıp gereğini yapıyoruz :) :) :) :)
  5. magicburak

Ynt: 35 Milyon Lira Size Çıksaydı Ne Yapardınız? :) cem bey pek düşünmeye fırsat bulamadım, yeni yılda sahnedeydim, sabaha karşı eve geçince hemen kontrol ettim biletleri vura vura 100 lira vurmuş :) :) :) 35 milyon hayali başka bahara kaldı anlayacağınız :) :) :) önümüzdeki yeni yıla kadar...

6. magicburak

evet dostlar, milli piyango yeni yıl özel çekilişi ikramiyesi tam 35 milyon lira :) ben kendi namıma aldım yarım seri çeyrek :) birazdan sahneye çıkacağım sahneden indiğimde zengin olmak için dua ederek :) :) :) sorarım size dostlar : bu para bizi bozar mı :) :) :) bu para size çıksa neler...

7. magicburak

Kamyon Karavanlar

Ynt: Kamyon Karavanlar bu at karaanları nedense dış görünüş olarak bana çok güzel geliyor :) hani bu akşam milli piyango benim bilete vurursa gezmek dolaşmak için değilde sırf duruşu için böyle bir şey yaptırabilirim haberiniz olsun :) :) :) ama hakikaten karizmatik duruyorlar değil mi :) :) :)
  8. magicburak

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar süpermoderatörümüz Cem sağolsun benim Nuh neb-i den miras pc ile bir türlü yükleyemediğim fotoğrafları yükledi, :) kendisine çok teşekkür ediyorum. bu otobüsün fotoğrafları uzun süredir bendeydi, bu otobüs Türkiyede yapılmış ve Türkiye yollarında dolaşıyor. belki hakkında...
  9. magicburak

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) cavid bey, uyarım yersiz çünkü insanların hayata bakışı, şahsi fikirleri birbirinden farklıdır, bu uyarıyı yaparak kendi fikrimi belli ettim bunu yapmasaydım rahatsız olurdum, sizlerden özür diledim çünkü herkesin hayata başıkına fikirlerine saygım...

10. magicburak

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) başta karavan bölümü olmak üzere tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, tüm dostlara gönüllerince gezebilecekleri sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim :) değerli dostlar, ayrı bir mesaj yollamak istemedim, dilerim bu...

11. magicburak

Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler

Ynt: Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler sayın gemiadami, kusura bakmayın isminizi bilmiyorum nicknamenizle hitab ediyorum size, geçen haftaki yetenek sizsiniz programındaki illüzyonist ben değildim malesef, lakin aklınıza gelmem beni ziyadesiyle mutlu etti, adı...
  12. magicburak

Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler

Ynt: Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler değerli arkadaşlar, bu araç hakkındaki görüşleri ben de merak ediyorum, iç ölçüleriyle ilgili satıcıya mesaj göndermeye çalıştım, 20 kere denememe rağmen sahibinden.com'a üye olamadım, sanırım bir aksilik var sitede...

13. magicburak

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Ynt: Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik kamp ya da karavan tecrübem yok ama iş gereği çok yolculuk ederim, yolda kendimi kötü hissedersem çeker sağa kestiririm biraz, uykusuz ya da alkollü kesinlikle araç kulanmam. hal böyle olunca benim de kendime göre güvenlik önlemlerim var...
  14. magicburak

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? cem bey, dedim ya iş gereği yıllardır yollardayım, turneler vesaire, hiç bir sıkıntı yaşamadım, ama yine de büyük konuşmayayım allah kimseyi öyle bir duruma düşürmesin, yine de bu işin kafesten daha başka bir yolu olmalı, bilemiyorum, araştırmaya devam ediyorum, fakat...
  15. magicburak

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? "insel" bey, ızgara parmaklık derken benim gözümü korkuttunuz, ne o öyle kafeste kuş misali, tamam güvenlik önce gelir ama ne yalan söyleyim, ben şahsen kendimi parmaklık ardına hapsetmeyi tercih etmem, çok sıkıntılı bir durum olursa zaten arabada koltuğun altında...

16. magicburak

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? Cem bey, tecrübeli karavancı abilerimiz kadar bilgim olmasa da, bu konuda planlama aşamasında olduğum kendi camperime düşündüğüm zihni sinirimi paylaşayım. orjinal storlu perdelerin mantığıyla yapıcaz "zihni-stor" perdemizi. öncelikle mobilya malzemeleri satan bir...
  17. magicburak

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

haşmet bey, kusuruma bakmayın, yeni aracınızı ilk günden beri takip ediyorum lakin ancak cevap yazacak fırsat buluyorum, kocaoğlanınız hayırlı uğurlu olsun, sizin gibi bir kaç karavan eskitmiş birinin elinde mükemmel bir camper'a dönüşeceğine eminim, şimdiden iyi günlerde, keyifli gezilerde...
  18. magicburak

Karavanda Su Depoları

Ynt: Karavanda Su Depoları tecrübeli bir karavancı değilim, hatta daha önce de söylediğim gibi henüz bir karavana ayak basmış bile değilim, ama açıkçası biraz kafamı karıştıran bir nokta var. winnebago belgeselini internetten indirip izledim geçen gece, bu dalgakıran konusunda kafamda soru...

19. magicburak

Ocak ve Şohben ve Hatta Buzdolabı İçin LPG Tankı?

Ynt: Ocak ve Şohben ve Hatta Buzdolabı İçin LPG Tankı? atilla bey ilginiz ve tavsiyeleriniz için sonsuz teşekkürler ama bu konuyu açmaktaki amacım benim gibi bu konulara yabancı olan ya da yüzeysel bilgileri olanlar için mümkün olan alternatiflerin artıları ve eksileriyle bir araya...
  20. magicburak

Ocak ve Şohben ve Hatta Buzdolabı İçin LPG Tankı?

Ynt: Ocak ve Şohben ve Hatta Buzdolabı İçin LPG Tankı? arkadaşlar; kişisel görüşüm olarak motorlu araçlarda lpg kullanmayı güvenli bulmuyorum. karavanlarda bu konuyla ilgili hiç bir tecrübem olmamasına rağmen karavanda da lpg kullanımına sıcak bakmıyorum, bu minivalde bilgilerinize ihtiyaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri