Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık XJ 1992
Bu araçlarda genelde mıl oluyo diye biliyorum ama amerikancı üstadlar bilir belki sitede de vardır gösterge resimleri olan 92 bitene daha ordan bakalıbalir sanırım (sahibi tabi mil ise km ye çevirip yazmışta olabilir)
Ynt: Ormanların yeni kralı
Kesinlikle şahane proje lakin TÜRKİYE gerçekleri devrede işte ar-ge ye .proje ye yatırım yapılmaz malesef bizde ama yinede çok heycan verici bir gelişme ,umarım ilerde yapar ve hazırda bekletiriz(keş kullanmask ama )
Ynt: Satılık XJ 1992
Hata yok mustafam görünüyo araç ;D ;D ;D resimden yorum olmaz tabiki olsada ben ustası değilim ama güzel görünüyo be ,,bide yazılanlar yapışmışsa bayaa iyi olmuştur ,şimdiden hayırlısı olsun
Ynt: Ağva 25-07-2010
Çok keyifli ve kaliteli fotoğraflar teşekkürler,İstanbula bu kadar yakın ve temiz ve sakin yerler zaten süper ,paylaşım için teşekkürler,İzmirden sevgilerle
Ynt: Karadeniz Kıyılarında 2700 Km.
Paylaşım için teşekkürler bende c.tesi yola çıkçam ama karavanım yok jımny ile eşimle birlekte Artvin e dek gitçez sanırım Samsunda biraz mola vercez güvenli olması açısandan kampıngde arabanın içinde biraz uyusam yeter burasıda süper bi yer e benziyo yolu...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)
Yanınıza uğramayı çok istiyorum Tarık bey bakalım denk getirebilirsek arhavide çay molası vercez,paylaşm için teşekkürler,gözüm korkmuştu azıcık bu ara onca yol nasıl olur diye sizin ekip i görünce 1000 km de mutlu bi şekilde...
Ynt: Karadeniz Yol Tarifi
Bizde Ovit dağına dair fikri olan yokmu arkadaşlar yolun eğimi benzin istasyonu varmı vs gibi bilgileri paylaşan olursa çok sevinirim,
Ynt: Jimny LPG Sorunu
Haklısınız ona dikkat ediyorum bir hayli yağ değişimlerinde limit bekleden değiştiririm çok önemli bir konu bence,tüp işi biraz daha zahmetli ama ekonomik olduğunu düşünürsek dikenine katlancaz,
Ynt: Karadeniz Yol Tarifi
Ovit geçiti ovit dağını öyle bir anlattılarki resmen korktum ;D ;D ;D ve ben o dağı aşıp yusufeli yoluna girmeyi hedefliyorum bu rotayı yapmış olanlar bilgi paylaşırsa sevinirim,