Arama sonuçlarınız

1. serkan35

Sümela Manastırı

Ynt: Sümela Manastırı Pazar günü yada pazertesi orda olcam güncel resimleri atarım ;D ;D ;D

2. serkan35

Kilimli Göl sezon açılışı...

Ynt: Kilimli Göl sezon açılışı... İzmirden bakınca imrenmemek mümkün değil,teşekkürler paylaşım için,
  3. serkan35

Satılık XJ 1992

Ynt: Satılık XJ 1992 Bu araçlarda genelde mıl oluyo diye biliyorum ama amerikancı üstadlar bilir belki sitede de vardır gösterge resimleri olan 92 bitene daha ordan bakalıbalir sanırım (sahibi tabi mil ise km ye çevirip yazmışta olabilir)

4. serkan35

Temiz Suzuki Vitara - SATILDI

Ynt: Temiz Suzuki Vitara - SATILDI çok merak ettim aracınızı hayırlısı olsun aktif olunca resimlere vs ye bakcam,tekrar hayırlı satışlar dilerim
  5. serkan35

Ormanların yeni kralı

Ynt: Ormanların yeni kralı Kesinlikle şahane proje lakin TÜRKİYE gerçekleri devrede işte ar-ge ye .proje ye yatırım yapılmaz malesef bizde ama yinede çok heycan verici bir gelişme ,umarım ilerde yapar ve hazırda bekletiriz(keş kullanmask ama )

6. serkan35

Satılık XJ 1992

Ynt: Satılık XJ 1992 Hata yok mustafam görünüyo araç ;D ;D ;D resimden yorum olmaz tabiki olsada ben ustası değilim ama güzel görünüyo be ,,bide yazılanlar yapışmışsa bayaa iyi olmuştur ,şimdiden hayırlısı olsun

7. serkan35

Ağva 25-07-2010

Ynt: Ağva 25-07-2010 Çok keyifli ve kaliteli fotoğraflar teşekkürler,İstanbula bu kadar yakın ve temiz ve sakin yerler zaten süper ,paylaşım için teşekkürler,İzmirden sevgilerle
  8. serkan35

Karadeniz Kıyılarında 2700 Km.

Ynt: Karadeniz Kıyılarında 2700 Km. bende 9 günde 3500km yol yapmayı düşünüyorum bakalım ;D ;D ;D hoş geldiniz kazasız belanız gelmeniz en güzeli,,,,
  9. serkan35

Karadeniz Kıyılarında 2700 Km.

Ynt: Karadeniz Kıyılarında 2700 Km. Paylaşım için teşekkürler bende c.tesi yola çıkçam ama karavanım yok jımny ile eşimle birlekte Artvin e dek gitçez sanırım Samsunda biraz mola vercez güvenli olması açısandan kampıngde arabanın içinde biraz uyusam yeter burasıda süper bi yer e benziyo yolu...

10. serkan35

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) Yanınıza uğramayı çok istiyorum Tarık bey bakalım denk getirebilirsek arhavide çay molası vercez,paylaşm için teşekkürler,gözüm korkmuştu azıcık bu ara onca yol nasıl olur diye sizin ekip i görünce 1000 km de mutlu bi şekilde...

11. serkan35

Karadeniz Yol Tarifi

Ynt: Karadeniz Yol Tarifi .......
  12. serkan35

Satılık İzmir'den VosVos

Ynt: Satılık İzmir'den VosVos İyi Haftalar herkeze ,,, ;D ;D ;D

13. serkan35

Karadeniz Yol Tarifi

Ynt: Karadeniz Yol Tarifi Bizde Ovit dağına dair fikri olan yokmu arkadaşlar yolun eğimi benzin istasyonu varmı vs gibi bilgileri paylaşan olursa çok sevinirim,
  14. serkan35

Jimny LPG Sorunu

Ynt: Jimny LPG Sorunu Haklısınız ona dikkat ediyorum bir hayli yağ değişimlerinde limit bekleden değiştiririm çok önemli bir konu bence,tüp işi biraz daha zahmetli ama ekonomik olduğunu düşünürsek dikenine katlancaz,
  15. serkan35

Jimny LPG Sorunu

Ynt: Jimny LPG Sorunu Aslında değil gibi ;D ;D ;D

16. serkan35

Jimny LPG Sorunu

Ynt: Jimny LPG Sorunu Haklısınızda benim anlatmak istediğim git gel kötü ustalar yıldırdı beni yoksa arabamı aslında seviyorum,
  17. serkan35

Jimny LPG Sorunu

Ynt: Jimny LPG Sorunu Kesinlikle katılıyorum LPG yüzünden arabadan soğudum resmen,
  18. serkan35

Karadeniz Yol Tarifi

Ynt: Karadeniz Yol Tarifi Ovit geçiti ovit dağını öyle bir anlattılarki resmen korktum ;D ;D ;D ve ben o dağı aşıp yusufeli yoluna girmeyi hedefliyorum bu rotayı yapmış olanlar bilgi paylaşırsa sevinirim,

19. serkan35

Jimny LPG Sorunu

Ynt: Jimny LPG Sorunu Sanırım işlem tamam lpg artık düzenli çalışıyor ,sorun kalmadı umarım tekrar etmez,
  20. serkan35

Ebay deki 1989 Nissan Patrol

Ynt: Ebay deki 1989 Nissan Patrol 1500tl ye biz tüp taktıramıyoz adamlar full araç alıyo ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri