Arama sonuçlarınız

1. atilladnc

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri gümüşhane il özel idaresinin sitesinde okudum.satılmış araçlar. unimog ve toyot LC ve bitane de ıveco kamyonet miş. bende oradan okudum. ya aylardır ihale peşinde koşmaktayım yanıbaşımda araç satılmışta haberim yokmuş valla haberim olsa ikisinide...

2. atilladnc

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bence hayal degil eger gerekli zemin hazırlanırsa gerçekten olabilir.fakat herkes kendi başına gidip araç almayacak gezenbilir tarafından tek kişi girip alıp çıkacak bütün araçları.ya arkadaşlar geçen gün gümüşhanede bi LC ve UNİMOG satışmış özel idare...
  3. atilladnc

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mrb Arkadaşlar aklıma geldi yatamadım bu ihaleler konusunda YA NASİP otomotivin yaptıgı ticari düşünce hepimizin doga sevdasına darbe vurmakta...bu konuda benim bi düşüncem var ama bilemiyorum sizler içinde ne kadar dogru olur.ihaleleri kendi lehimize...

4. atilladnc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.. **************** Merhaba Dursun USTA hoşbulduk.. tşkler :)
  5. atilladnc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Atilla Bey iyi Günler. Fiyat fayda oranı yüksek hesaplı bir araç düşünüyorsanız,''' Ferozacılar biz kaç kişiyiz ''' Başlıklı topiğimizi ziyaret ediniz.Arkadaşlarımızdan bir çok bilgi ve yardım alabilirsiniz. Sevgiler, Tayfun Sözer...

6. atilladnc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar hepiniz yeniden hoş geldiniz.ayrıca atilla arkadaşım bende kelkit öbektaş köylüyüm sen hangi köyündensinden kelkitin ------------------------------------------------------ Erol BEY mrblar öncelikle... ben kelkitin ELBİZİM(TÜTENLİ) köyünden...

7. atilladnc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Atilla Bey merhaba.Hoşgeldiniz.Off-Road bölümüne yazmışsınız.Bence fotoğraf bölümüne de uğrayın babadan gelme birikimleriniz vardır mukakkak. Sevgiler Tayfun Sözer. -------------------------------------------------- MERHABALAR TAYFUN BEY evet off road...
  8. atilladnc

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ATİLLA DİNÇ,25 YILLIK,GÜMÜŞHANE KELKİT'TEN KATILIYORUM:) FOTOGRAFÇILIK(BABA MESLEGİMİZ) VE TURİZM OTEL İŞLETMECİLİĞİ ALANINDA EĞİTİM ALDIM,ÇALIŞIYORUM.ARANIZA YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE KATILDIM FAKAT TANIŞMA KISMINA YAZMADIM:) HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM...
  9. atilladnc

Extreme Unimog

Ynt: Extreme Unimog tam anlamıyla mükemmel olmuş valla.bugune kadar land rover diyodum taa ki dün gece sabaha kadar unimog videolarını izleyinceye kadar. ya tam bi canavar araç gitmedigi yer yok patinaja düşmek yok tuttugunu koparıyor. çılgın bi makine MAŞALLAH nazar degmesin... saygılar

10. atilladnc

Unimog U20

Ynt: Unimog U20 vay be... bu arabayı ancak rüyamda görürdüm şimdi rüyalarım gerçek oldu:)

11. atilladnc

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. hayırlı olsun kaça aldınız mahsuru yoksa söyleyebilir misiniz? burada uminog cu çok sevdalı arkadaşımıza da bu konuda yol göstermiş olursunuz.saygılar
  12. atilladnc

Milli Emlak'taki Orman Müdürlüğü'nden Mercedes 4x4 Araçlar

Ynt: Milli Emlak'taki Orman Müdürlüğü'nden Mercedes 4x4 Araçlar tarla sürelim bari alalım :) maşallah mercedes te yok yok. traktörü bile güzel meletlerin :)

13. atilladnc

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? Merhaba arkadaşlar yani sözün bittigi yer benimde gezenbilirr'de bikaç yerde okudugum sözle mi bitiyor: TAMİR EDEMEYECEGİN 4*4 ÜN ALTINA YATMA :) eğer bi 4*4 ün varsa illa ki masrafın olucaktır :) olmaz deme olan çok :) :) :) saygılar.
  14. atilladnc

Gezenbilir Gümüşhane Grubu

Ynt: Gezenbilir Gümüşhane Grubu Atilla DİNÇ Gümüşhane / Kelkit
  15. atilladnc

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor vay anasına valla kitap okumaktan bıkmışken bi kitap okumuş oldum yeniden:) bu ne böyle ya valla yaptıgınız masrafları görünce nutkum alındı.Allah nazardan beladan korusun.umarım utandırmaz ne diyim ki başka:)

16. atilladnc

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" arkadaşlar size bi land rover buldum saglık bakanlıgından eger ilgilenenler varsa aracı gorsunler derim bende hastasıyım bu arabaların ama şuan gücüm yetmedigi için bakınmakla yetiniyorum bursadaymış sanırım itfayeciymiş şuanki sahibi araç...
  17. atilladnc

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" hayırlı ugurlu olsun umarım benimde böyle bi LRm olur ileride çok hevesliyim bu arazi canavarlarına gerçekten hergün sahibinden.com a girip bakmakla geçiyor ömrüm :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri